Tata Consultancy ServicesДата04.10.2017
Размер14.21 Kb.
    Навигация по данной странице:
  • Bharat Forge
Tata Consultancy Services
Tata Consultancy Services е създадена през 1968 като подразделение на Tata Sons Limited. TCS Ltd. и е отделно юридическо лице от 19.01.1995.
Компанията предоставя услуги в областта на информационните технологии, консултации и бизнес решения, като набляга на реални резултати за глобалния бизнес, осигурявайки висока сигурност.
TCS работи с повече от 300,000 отлично подготвени консултанти по информационни технологии в 46 страни по света.
Компанията предлага консултантско ориентирано портфолио от услуги в областта на информационните технологии, предоставяни чрез уникална мрежа Global Network Delivery Model™ (GNDM™), призната като световен модел за разработване на софтуер.
TCS е част от Tata group, един от най-големите индийски индустриални конгломерати и уважавани марки.

Bharat Forge
Bharat Forge Limited (BFL) е индийска мултинационална компания – глобален лидер в металообработката с трансконтинентално присъствие – 9 производствени бази, обслужваща няколко сектора, включително: автомобилостроене, енергетика, петролна индустрия, строителство и минно дело, транспорт – локомотиви, морски съдове, космически апарати.
Днес BFL е най-голямата организация с опит в металургията в региона и предлага пълно обслужване на клиенти от цял свят от концепцията до изработката на продукта, инженеринг, производство, тестване и валидиране.
Bharat Forge произвежда широка гама от висококачествени компоненти за автомобилния и други сектори, свързани с ходовата част и сигурността. Това е най-големият индийски производител и износител на автомобилни компоненти и чaсти и водещ производител на шасита в света. Компанията търси развитие отвъд автомобилната промишленост и има планове за навлизане по-широко в секторите: нефтена и газова промишленост, енергетика, транспортни средства, стротилество и минно дело, инженеринг.
Каталог: resources -> files
files -> Българският форум на бизнес лидерите връчи своите Награди за отговорен бизнес 2013 Статуетката в категорията „Инвеститор в човешкия капитал”
files -> Икономически отношения Австрия – България
files -> Бизнес форум българия кипър
files -> Бизнес делегация и посещение на изложението за подизпълнители elmia subcontractor, гр. Йоншопинг, Швеция
files -> Списък на фирмите от Тайван, заявили участие в Трети бизнес форум София-Тайпе, 07. 10. 2013 в бтпп
files -> Постижения на отличените в първите годишни награди toyp категория: „Бизнес, икономика и/или предприемачество“ Отличен: георги държанлиев
files -> „развитие на управленския капацитет и растеж на мсп“ – оп „иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020
files -> Програма 15 март 2012 г. Пристигане и настаняване на участниците
files -> Програма на българска бизнес делегация до град Кайро, Арабска република Египет 30 януари 03 февруари 2015 г


Поделитесь с Вашими друзьями:


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2019
отнасят до администрацията

    Начална страница