Уважаеми гости, скъпи учители, ученици, родителиДата13.10.2018
Размер1.84 Mb.

Уважаеми гости,

скъпи учители, ученици, родители,
Чест за мен е да ви поздравя със 170 годишния юбилей на ХІІІ ОУ „Свети Свети Кирил и Методий” и да изразя признателност към плодотворната му дейност като едно от най-старите просветни огнища в Пернишкия край.

170 години са само миг от човешката история, но за училище „Свети Свети Кирил и Методий” те са дълъг път, водещ към човешкото познание и прогрес.

Днес, в навечерието на празника, ние сме щастливи и доволни, защото нашето училище успя да се съхрани през годините, устоя на предизвикателствата на времето и запази своя авторитет и достойнство.

ХІІІ ОУ успешно се справя с предизвикателствата на новото време. Качеството на образованието е основна грижа и задача на педагогическата колегия.

За квалифицираните учители децата са равностойни партньори. Наред със знанията и уменията учениците усвояват общочовешки ценности и добродетели, култура на поведение.

Уважаеми колеги, пожелавам чрез вашия професионализъм, благородство и всеотдайност да дадете на бъдещото поколение увереност и сила, с която да вървят напред.

Желая ви здраве и успехи в отговорната ви мисия и да носите с гордост и авторитет учителското си призвание, за да съхраним и продължим традициите на ХІІІ ОУ.

Скъпи ученици, бъдете активни и упорити, трупайте знания по пътя към усъвършенстване и постигане на високи цели.

Ние сме горди, че сме наследници на едно училище, което има най-дългогодишна история в родния ни край и ще останем верни на ония далечни основоположници на просветното дело в Мошино.
Честит празник!
Антоанета Славчева – Директор на

ХІІІ ОУ „Свети Свети Кирил и Методий”
Поделитесь с Вашими друзьями:


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2019
отнасят до администрацията

    Начална страница