Уведомяваме Ви, че ксб оп стара Загора организира „Ден на работодателя" пред ученици от пгсаг „Лубор Байер", на който строителните фирми да представят своята дейностДата11.02.2018
Размер24.86 Kb.

6000 Ст. Загора, ул.”Хаджи Димитър Асенов” №87, ет.4, офис 3 6000 Ст. Загора, ул.”Хаджи Димитър Асенов” 87,ет.4,оф.3

GSM:0878401436, тел. 042/604 813, E-mail: stzagora_office@ksb.bg

До членовете на

КСБ - ОП гр. Стара Загора

Уважаеми Дами и Господа,

Уведомяваме Ви, че КСБ ОП – Стара Загора организира „Ден на работодателя” пред ученици от ПГСАГ „Лубор Байер”, на който строителните фирми да представят своята дейност.

Представянето на строителните фирми ще бъде на 10.03.2009 г. от 10:30 часа в учебния корпус на ПГСАГ „Лубор Байер”. При невъзможност всички строителни фирми заявили участие да бъдат представени в рамките на 1 ден, представянето ще продължи и на 11.03.2009 г., за което фирмите ще бъдат уведомени своевременно. Представянето на строителните фирми ще се извърши едновременно в 2 зали, като учениците ще бъдат разпределени по специалности. На място ще бъдат осигурени мултимедия и екран.

Всяка фирма ще разполага с време до 15 мин, за да представи своята дейност. Желателно е представянето в кратка форма да бъде разпечатано на хартия и раздадено на учениците. Като ориентир за представянето може да използвате следното: накратко история и предмет на дейност на фирмата; какви специалисти търсите; колко работни места ще предложите за учебна практика и стаж; на колко млади специалисти ще предложите работа след завършване на образованието; каква работа предлагате; какви условия за кариерно развитие предлагате.

Всички строителни фирми членове на КСБ ОП - Стара Загора, които желаят да вземат участие в това мероприятие да заявят своето участие на факс: 042/ 600 676 или на e-mail: stzagora_office@ksb.bg, попълвайки регистрационната форма по-долу.

26.02.2009 г. С Уважение:

гр. Стара Загора Петър ТерзиевТехнически сътрудник в ОП на КСБ

РЕГИСТРАЦИОНЕН ФОРМУЛЯР

Фирма/организация:
Град:
Телефон/GSM:
Е-mail:
Отбележете кои специалности представляват интерес за Вашата фирма :

1. Строителство и архитектура
2. Водно строителство
3. Транспортно строителство
4. Геодезия
Колко работни места за провеждане на стаж предлагате:
Колко работни места за провеждане на учебна практика предлагате:
Колко млади специалисти бихте наели на работа:


  • Забележка:

Моля, изпратете регистрационния формуляр или заявете участието си на e-mail: stzagora_office@ksb.bg или тел/факс: 042 600 676 - Петър Терзиев.


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2016
отнасят до администрацията

    Начална страница