Българска бизнес делегация, 24 – 28. 01. 2011 г., Германия уважаеми госпожи и господаДата07.08.2018
Размер33.57 Kb.

гр. София, 08.11.2010 г.ДО

ЧЛЕНОВЕТЕ НА КРИБ
Относно: Българска бизнес делегация, 24 – 28.01.2011 г., Германия


УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА,

Имаме удоволствието да Ви информираме, че Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България /КРИБ/, съвместно с Института по околна среда /Международния център за диалог по околна среда и развитие (МЦДОСР), Магдебург, (IWU/IDCED)/ и Международната академия по мениджмънт на Саксония в Дрезден (МАSI) организират посещение на заинтересовани български предприятия и организации в Германия в рамките на изложенията ТЕРАТЕК И ЕНЕРТЕК в Лайпциг в периода 24.-28.01.2011 г.

Тератек е международното специализирано изложение за екологична техника и услуги /http://www.terratec-leipzig.de/. Акцентите през 2011 г. са:


  • децентрално водоснабдяване и канализация,

  • отпадъци / рециклиране,

  • измервателна, регулираща техника и процес контрол,

  • почви.

Енертек е международното специализирано изложение за енергийна ефективност /http://www.enertec-leipzig.de/. Акцентите през 2011 г. са:

  • децентрална енергийна техника,

  • енергоснабдяване и енергийни услуги,

  • възобновяемя енергия (с център биоенергия).

За eдинадесети път (25-27.01.2011 г.) двете изложения дават уникалната възможност на чуждестранни фирми не само да представят възможности - продукти, технологии, услуги в областта на околната среда и енергийната ефективност, но и да се срещнат с потенциални партньори от цял свят. Той е перфектна платформа за решаването на конкретни въпроси. Тази година изложението е ориентирано към децентралните инфраструктурни решения. Акцент в програмата са страните от Източна Европа и Русия.

В тази връзка Ви каним да посетите и участвате в изложенията ТЕРАТЕК и ЕНЕРТЕК в Лайпциг, на индивидуални срещи с германски партньори и посещение на модерно екологично или енергийно предприятие в Лайпциг в периода от 24 до 28.01.2011 г.

Международният център за диалог по околна среда и развитие от 1994 г. има международни контакти с 19 страни, предимно от Източна Европа. В консултативния съвет на IDCED участват представители от България: зам.министри и ръководители на КРИБ. С българските партньори са проведени семинари в България и Германия с представители на индустрията и на ВиК, опосредствани са многобройни фирмени контакти.

По време на изложенията IDCED ще участва на „Marktplatz der Maerkte – Пазар на пазарите”, където страните от Източна Европа ще могат да представят себи си и направеното и планираното от тях в областта на екологията и енергийната ефективност. КРИБ ще има самостоятелен щанд, където фирмите-участници в бизнес-делегацията ще имат възможност да излагат информационни материали, да провеждат срещи с партньори и др.

Предвижда се провеждането на специализирани заседания в Конгресния център на Лайпцигския панаир, на които и представителите на българските фирми/организации биха могли да направят представяне на постиженията си в съответната област:

Официалната програма е осигурена с превод на български език!


Ние планираме установяване на предварителни контакти с желаните от Ваша страна партньори от изложителите и провеждане на срещи по време на панаира. Предвид кратките срокове и необходимостта от срочно организиране на срещи с подходящи партньори, Ви молим в срок до 15.12.2010г. да потвърдите Вашето участие в делегацията, като ни изпратите попълнена заявката за участие.
Всеки участник в бизнес делегацията ще получи официален сертификат от Международния център за диалог по околна среда и развитие.
Стойността на участието е левовата равностойност на 1270 (хиляда и двеста и седемдесет) евро = 2 487 лева. Тя включва самолетен билет до Германия и обратно, настаняване в самостоятелна стая в четиризвездния Seaside Park Hotel Leipzig за 5 дни, обяди и вечери, вътрешен транспорт в Германия, входна карта за изложенията, медицинска застраховка, превод.
За допълнителна информация и регистрация:

  1. г-жа Весела Бахчеванова, тел.: 02/ 981 91 69, факс: 988 67 76 и e-mail: vessela@ceibg.bg

  2. г-н Златко Златев, IDCED – България, тeл/факс: (+359 2) 955 9553, мобил: (+359 88) 7727066, E-mail: idcedbg@evrotur.net

В очакване на Вашия бърз отговор оставаме


С уважение,
Евгений Иванов Златко Златев

Изпълнителен директор на КРИБ национален координаторЧлен на Консултативния съвет на IDCED на IDCED в България
Каталог: newsfile
newsfile -> Булконтрола, бултерм, вода софия (13 – 15 април 2011г.)
newsfile -> Конкурс за млади дизайнери Каква е целта на конкурса?
newsfile -> Покана за посещение на изложенията China International Industry Fair
newsfile -> Business English for Success Intensive communication skills for business capacity building
newsfile -> Програма 8 март състояние на пазара за ее и възобновяеми енергийни източници в Европа
newsfile -> С п и с ъ к селскостопански продукти, суровини и храни с произход от сащ, Европейския съюз, Канада, Австралия и Кралство Норвегия, са забранени за срок от една година в Руската федерация
newsfile -> Molecular Medicine Center Medical University of Sofia and Lieber Institute for Brain Development Organize On 16th of June, from 14 h, in the Auditorium Of Clinic of Neurology and Psychiatry Building, Alexandrovska University Hospital
newsfile -> Embassy of the united states of america sofia, bulgaria


Поделитесь с Вашими друзьями:
База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2020
отнасят до администрацията

    Начална страница