Булконтрола, бултерм, вода софия (13 – 15 април 2011г.)Дата23.07.2016
Размер23.27 Kb.
#1535
БУЛКОНТРОЛА, БУЛТЕРМ, ВОДА СОФИЯ
(13 – 15 април 2011г.)
От 13 до 15 април 2011 г. в Интер Експо Център – София, ще се проведат международните специализирани изложби БУЛКОНТРОЛА, БУЛТЕРМ и ВОДА СОФИЯ.
Тази година се наблюдава засилен интерес към изложбите, има и компании, които след кратко отсъствие се връщат в изложбения бизнес.
Юбилейното 40-то издание на БУЛКОНТРОЛА ще представи поредица нововъведения в контролно-измервателната апаратура, лабораторна техника и оборудване, електронни прибори и принадлежности, съвременни уреди за ефективна борба със замърсяването на околната среда. Професионалистите могат да видят системи и устройства за управление и автоматизация на производството в редица индустриални сектори.

Участници в БУЛКОНТРОЛА отново са АКВАХИМ, ДАНС ФАРМА, HACH LANGE, ЛАБКОНСУЛТ, ЛАБИМЕКС, MERCK, МТИ, SIEMENS, РОМИ-ТЕХ и други фирми.


Сред изложителите на БУЛТЕРМ и ВОДА СОФИЯ са компании с утвърдени имена като GRUNDFOS BULGARIA, DANFOSS BULGARIA, PIPELIFE BULGARIA, REHAU, SAINT - GOBAIN, FLOW CONTROL BULGARIA, HAWLE ARMATUREN и много други. С колективно участие на щанда на ЧЕХ ТРЕЙД ще се представят и чешки фирми от областта на вододобива, пречистването и обработката на питейни и отпадъчни води.
Във фокуса на БУЛТЕРМ са отоплението, климатизацията, газификацията, електротехниката. Авторитетни компании предлагат модерна техника, технологии и икономични решения за мениджмънт на електро- и топлопотреблението в стопанския или гражданския сектор.

Изложбата ВОДА СОФИЯ, която Агенция Булгарреклама за пета поредна година организира в партньорство с WASSER BERLIN и БЪЛГАРСКАТА АСОЦИАЦИЯ ПО ВОДИТЕ, ще допълни картината с модерни решения за изграждането на съвременна В и К мрежа, за ускорена модернизация и по-висока ефективност на водния сектор. Ще бъдат демонстрирани най-новата техника и технологии за вододобив, за пречистване на питейни и отпадни води, системи за водоснабдяване, както и оборудване и уреди за измерване, регулиране и анализ на редица параметри и дейности в този важен сектор.


През първия и втория ден – 13 и 14 април, ще се проведе четвъртата международна конференция БУЛАКВА 2011, посветена на “РАЗВИТИЕТО НА ВОДНИЯ СЕКТОР – ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА И ВЪЗМОЖНОСТИ”. Организитор е БЪЛГАРСКАТА АСОЦИАЦИЯ ПО ВОДИТЕ.
По време на изложбите (14 и 15 април 2011) ще се проведе и годишен форум CLEAN ENERGY DEVELOPMENT FORUM - Енергийна инфраструктура, пазари, услуги. Организатори са Агенция Булгарреклама и ЮКОНОМИКС. Развитие на екологичната енергетика, хидроенергетиката като основен фактор в създаването на чиста енергия и други актуални проблеми за ефективна енергийна система са водещи теми в работата на форума.
Демонстрации, делови срещи и дискусии по време на изложбите ще стимулират бизнеса на хората с професионален интерес във важните за стопанството на страната ни сфери.
За повече информация: www.bulcontrola.com, www.watersofia.com и www.uconomics.com
Каталог: newsfile
newsfile -> Конкурс за млади дизайнери Каква е целта на конкурса?
newsfile -> Покана за посещение на изложенията China International Industry Fair
newsfile -> Business English for Success Intensive communication skills for business capacity building
newsfile -> Програма 8 март състояние на пазара за ее и възобновяеми енергийни източници в Европа
newsfile -> С п и с ъ к селскостопански продукти, суровини и храни с произход от сащ, Европейския съюз, Канада, Австралия и Кралство Норвегия, са забранени за срок от една година в Руската федерация
newsfile -> Molecular Medicine Center Medical University of Sofia and Lieber Institute for Brain Development Organize On 16th of June, from 14 h, in the Auditorium Of Clinic of Neurology and Psychiatry Building, Alexandrovska University Hospital
newsfile -> Embassy of the united states of america sofia, bulgaria
newsfile -> П о к а н а уважаеми колеги


Сподели с приятели:
©obuch.info 2022
отнасят до администрацията

    Начална страница