Книга VI от писателястраница1/16
Дата05.03.2017
Размер3.75 Mb.
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   16
Крион - Партньорство с Бог

Лий Каръл
Предговор

ЧЕНЪЛИНГ НА КРИОН

ПАРТНЬОРСТВО С БОГ

Крион, Книга VI

От писателя...

Всеки четящ тези редове вероятно познава предиш­ните книги на Крион. Въпреки че това е Книга 6, тя е едва четвъртата от образователната поредица на Крион. Книга 4 съдържа притчи, а Книга 5 е роман.

Последната книга от образователната поредица на Крион, Книга 3 (цикламена, в тон с една любима риза) е написана почти две години преди тази, така че се насъбра голям обем нова информация, която влезе в настоящото издание. Явно всяка година вибрацията на планетата и хората на нея нараства до такава степен, че старата инфор­мация се изяснява и ни се предоставят нови дарове.

На този етап Крион се е явявал пред над 10 000 участници в семинари. Тримесечното списание Крион Куортърли има 3000 абонати (в момента) в над 12 страни. Почти всички книги се предлагат в аудио версия (някои преработени) и са преведени на много езици. Накратко, Крион ще започне да изнася семинари на други континенти и това естествено няма да бъде пос­ледната книга.

В Крион, Книга 1 (1993) Крион спомена, че на света има още осем медиуми, които го канализират. Много хора ни писаха от посочените страни с въпроса: "Къде е нашият контактьор на Крион?" Попитах го (взимайки душ): "Къде са другите канали на Крион?" Отговорът, който получих, ме изненада и разсмя. Крион каза (както стисках сапуна): "Изхождаш от неправилното човешко предположение, че всички те са възрастни! Точният момент за всяка култура е специфичен!" Това означава, че някои от тях са деца и ще разкрият посланията си когато планетата се доближи до 2012 г. (повече за 2012 по-нататък).

Попитах Крион дали ще има време тези деца на разкрият посланията, когато пораснат. Той ме информи­ра, че по света има далеч по-просветлени места от нашата култура! (Благодаря ти, Крион.) При цялата ми любов и насапунисаност, доста се обидих. Понякога истината боли.

Междувременно аз си оставам негодуващ и съмня­ващ се медиум - човекът, който постоянно иска потвър­ждения и проверки на достоверността на работата. Това ме поддържа уравновесен и заземен и ми даде три нови постулата. Те са:

1. Всеки може да приема информация! Не само малцината избраници, които пишем книги и изна­сяме семинари. Някои от вас канализират редов­но своя Висш Аз. Това не е свръхестествено или странно (дори приятелите ви да мислят така). Ако околните ви смятат за странен, престанете да канализирате в супермаркета - или поне стойте далеч от броколито.

2. Духът (Бог) не е ничия собственост! Затова всеки може да влиза в контакт с него. Истината е дос­тъпна за всички. Някои учители може да са били избрани, за да я предадат правилно, и сигурно тя трябва да се подава внимателно на онези, които са призвани да проповядват, но истината не може да бъде изолирана - никога!

Затова работата с Крион ни учи на самоупълномощаване, повишаване на човешкото съзнание и самоуважение. Тя ни учи, че не е необходимо да се "връзваме" на страховитите предсказания за края на света. Ние сме променили напълно наше­то бъдеще!

3. Стойте далеч от всякакви сензации за летящи чинии, извънземни, комети и други космически посещения във вашите духовни търсения. "Как­во?", ще попитате вие, "Да не искате да кажете, че тези неща не съществуват?" Нищо подобно! Каз­вам, че те нямат място в сърцето ви! Крион дори изнесе послание за извънземните в Обединените Нации (за това по-късно) не веднъж - а два пъти! Така че, вярвам в тяхното съществуване. Но съве­тът е да не ги боготворим - и като се има предвид колко време се отделя на тази тема, много хора почти ги издигат в култ! Изследвайте въпроса колкото искате, но после обърнете страницата и се върнете към истинското си търсене - как да породите Божията любов в живота си до степента да сътворявате вашата реалност, да бъдете в мир със себе си и заобикалящата ви среда и така да започнете да променяте планетата.

Докато четете тази книга, осъзнайте още един от коментарите на Крион. Освен ако не четете тази книга в група (което е малко вероятно), аз се обръщам директно към вашия собствен ум. Крион ще канализира информа­цията директно през двете ви очи, докато прелиствате страниците. Така стоят нещата. Крион ни казва, че имен­но сърцето и умът на отделния индивид ще откликнат на тези послания. Няма нужда от групово съзнание или масово действие. Целта е да се достигане до отделния човек. Преценката е ключът, а повишената вибрация и просветлението са резултатът. Ако не ви харесва, захвър­лете книгата. Ако смятате, че си струва да продължите, направете го. Личният човешки избор е от огромно значение. Ние сме свободни да изберем дали да приемем тази информация, или да я отхвърлим.Какво ще намерите на тези страници...

Голяма част от книгата представлява транскрипции на ченълинги на живо в Съединените щати и Канада. Във всеки град Крион споделяше любов и мъдрост към специфичната за даденото място енергия, но на това ще се спра по-късно. Всеки сеанс се изнасяше пред аудито­рия между 200 и 700 човека, в зависимост от града. Случваше се нещо удивително. С течение на времето посланията станаха по-ясни, а излъчваната любов -по-силна. Скоро на почти всеки сеанс започнаха да се случват изцеления. Крион обяснява, че изцеленията се получават, когато хората най-накрая осъзнаят послани­ето, че могат да дадат позволение. С други думи, човекът е постигнал изцелението. Стигнахме до необсъждани досега теми и стана пределно ясно каква трябва да бъде ролята на човека в новата епоха - и каква не.

Някои от вас са абонирани за тримесечното списа­ние Крион Куортърли. Обещахме ви, че ще получавате ченълингите месеци преди някой друг да ги види. Удър­жахме обещанието, така че може да познаете част от текстовете в тази книга като вече публикувани в списа­нието (не се ли радвате, че ги видяхте преди всички?). Прочетете ги отново, защото някои неща са променени (ченълинг върху ченълинга). Крион обича да прави това и да осъвременява и уточнява информацията според условията на постоянно променящата се Земя.

Крион има навика да прави любящо поздравително обръщение в първите десет минути на всеки ченълинг. Повечето присъстващи на семинарите чуват тези посла­ния за първи път, но читателите биха се отегчили да ги четат отново и отново. Затова изрязах някои от повтаря­щите се коментари, за да ви спестя ценно време.

Тази книга е посветена на Партньорството с Бог. Каква по-значима цел може да има? Глава 1 ни подготвя с едно послание, което Крион даде в две части в два различни града - и двата в Канада. Поредицата "Седне­те на стола" е основополагаща за всичко останало. Тя е крайъгълният камък на цялата концепция за партньор­ството, затова е поместена на първо място в книгата. По-нататък, в следващите ченълинги, Крион споменава израза,"Седни на стола". Ще разберете какво означава.

Глава 2 разглежда концепцията за партньорството и представя практичните страни на онова, с което раз­полагаме сега. Глава 3 е "приложна", с обяснения на житейски ситуации и практични отговори. Последният ченълинг от Австралия е един от любимите ми.

Кратката Глава 4 разказва за човешката биология, а Глава 5 е следващото предаване по популярната тема за извисяването. Нарича се "Извисяване Н", тъй като в предишните книги и касети е имало раздели с подготви­телна информация. Ще видите, че материалът е удиви­телно земен и ясен за такава възвишена тема.

Глава 6 съдържа пълната история и транскрипция на двата ченълинга, дадени по покана на Обединените Нации през месец ноември, 1995 и 1996 г.

Глава 7 разказва за моя опит и откровенията на Крион за индиговите деца. Това също е практическа информация със съвети за общуването с тези деца и характерните признаци.

Глава 8 съдържа моята любима притча за послед­ните две години и обсъжда намерението и съ-творението - две много могъщи свойства на новата епоха.

Глава 9 е най-обемистата. Тя представя директните отговори на Крион на най-често задаваните въпроси, които са ни отправяли в писма и на семинарите, наред с някои противоречиви питания.

Глава 10 представя научно доказателство за някои от последните ченълинги на Крион и допълнителна убе­дителна научна информация за случващото се в момен­та. Има и кратко обсъждане на книгата на Карл Сейгън The Demon-Haunted World.

Останалото е информация за връзките в мрежата, абонамент за списанието и как да се включите в списъка на нашите абонати.

В цялата книга говоря за Крион в мъжки род. Иска ми се да имаше друго местоимение освен "то", което да използвам. Извинявам се, заради това, че придавам пол на Духа, но просто трябва да го наричам с някакво ясно понятие.

Насладете се на шестата книга на Крион! Тя е напи­сана за вас. Неслучайно четете тези редове. Отпуснете се и се радвайте на любящия глас от дома!

Лий Каръл

Глава 1

СЕДНЕТЕ НА СТОЛА

За приятелите, които загубих тази година...

За Боб


За Муктаби

За Джо


Всички осъзнаваме, че преминаването ви от другата страна беше награда за вас и изпитание за нас.

Ще дойде ден, когато отново ще ви прегърнем и ще знаем, че всички сме вечни!

"КАК СТАВАТ НЕЩАТА"

Ченълинг на живо

Банф, Канада

Тези ченълинги на живо са редактирани с допълни­телни думи и мисли, за да дадат яснота и проникнове­нието на писаното слово.

Поздрави! Аз съм Крион от магнитната служба и ви обичам сърдечно. Моят партньор изрази с думи нашето уважение към вас. За мен е чест да съм с вас, скъпи мои. Сега, докато свиквате с гласа на моят партньор, пред­ставящ моите послания, ви уверявам, че съм тук, за да измия нозете ви. Защото нежността, която нося, е сим­волът на дома и ако в този момент някой от вас можеше да отиде там, щеше да изпита невероятна любов. В момента вие сте потопени в дуализма на урока. Всеки един от вас е свещенослужител в тази нова епоха! Ние сме тук да ви кажем, че сте дълбоко обичани заради вашето дело. Дори онези, които нямат представа за случващото се - дори онези, които не вярват, че това може да бъде гласът на Духа и нямат търпение тази среща да приключи - и те са дълбоко обичани.

Духът не осъжда никой - той изпитва само неверо­ятна любов. Неслучайно сте тук! Пределно ясно е, че трябва да сте тук, за да чуете тези думи или да прочетете тези страници. Защото днес, в тази чиста енергия, имаме няколко послания за вас - послания, които партньорът ми ще повтаря отново и отново, защото са много важни. Те не разказват за световни катаклизми или за страхови­ти земни промени. В момента чувате и четете гласа на дома, който ви обича, който ви обгръща със златни ръце, който говори на сърцето ви в този момент.

Искаме да ви отправим послание. И преди да започнем, призоваваме съпровождащия ни антураж да мине по пътеките и да посети мястото, за което четете. Искаме да ви обгърнем в пашкул от любов и ако досега не сте го усещали, сега е моментът да поискате да почувствате близостта на водачите ви. Те са тук с вас -неотлъчно - дават ви интуитивни знаци и ви обичат безрезервно. Те са вашите най-добри приятели и вие ги познавате в отвъдното. Когато всичко това свърши и вие се срещнете отново в Залата на почестите, ще се събе­рете с онези, които са прекарали с вас живота си на тази планета. Никой не е сам.

Водачите си мълчат. Ще се върнем на това след малко. Но вие можете да почувствате тяхната прегръдка, докато седите тук, потопени в Божията любов. Потенци­алът на тази зала е удивителен и тази вечер ще ви разкажем за него. Това послание е озаглавено "Как ста­ват нещата". То ще бъде с практическа насоченост и когато напуснете залата или затворите книгата, ще раз­бирате по-добре вашата същност и част от потенциала, който съществува в живота ви.

Преди това обаче, трябва да си припомним една вече разказвана и публикувана притча, а именно "Уо и стаите на урока". Знаем, че сред присъстващите и чита­телите има хора, които не са запознати с нея, затова ще я преразкажем накратко - само края. Това знание е необходимо, за да разберете истината на онова, което предстои.

Уо е човешко същество, което при прехода и смърт­та си зърва метафоричните стаи в къщата на живота си. Той е удивен от стаите, които водачите му показват малко преди да отиде в Залата на почестите. Притчата описва следното: Уо отваря вратата към стая, пълна с великолепни съкровища. И неговите водачи казват "То­ва е твоята стая на изобилието, ако беше пожелал да я използваш, докато беше на Земята." Метафората цели да покаже на Уо какви блага е можел да има - физичес­ките блага, от които е можел да черпи по всяко време. Друга стая е пълна с бяла есенция и светлина - стаята на вътрешния мир. Тя му показва метафорично, че във всеки един момент е можел да влезе в това пространство и да почувства Божия мир - където тревогите не същес­твуват. Трябвало е само да влезе вътре чрез НАМЕРЕ­НИЕ. Душевният мир е бил негов. Принадлежал е на неговата къща, на неговия живот и е носел неговото духовно име.

Стаята, в която водачите не пожелават да влязат, е златната. Тук се пази чистата същност на Уо - неговата "частица от Бога". Това е неговата Стая на любовта -толкова свята и богопомазана, че само той може да влиза в нея. После му показват и други врати, които Уо не е отворил. Обхождайки къщата си, Уо вижда врати с непонятни за него надписи, които се оказват имената на неродените му деца. На една от вратите пише "Световен лидер". Но Уо не е отворил никоя от тях.

Притчата разказва как Уо продължава да обикаля, разбирайки, че тези стаи и тази къща ще се повторят за него, когато се инкарнира пак на Земята. Така беше предадена навремето притчата за Уо. но сега искаме да я продължим. Вместо да разказваме за Уо, скъпи мои, ще говорим за ВАС. Защото така става. Тази вечер ще ви дадем информация, която ще ви помогне да напред­нете в живота.

Вие сте значими за тази Вселена! Тази планета не е маловажна, напротив, много неща се въртят около нея! Скъпи мои, искаме сега да си представите себе си в една от тези стаи - най-важната - която ще разтълкуваме и която пази ключа към целия ви живот тук. Стаята, която Уо видя като златна. Стаята, в която водачите не можеха да влязат. В тази стая наистина има нещо скрито. Ако Уо беше останал в нея, той щеше да открие нещо удиви­телно, което би надхвърлило най-смелото му въображе­ние. И ако той (и вие) беше разгледал внимателно инте­риора на стаята, щеше да открие създание, надарено с голяма сила и красота. Там, седнал на трон от чисто злато, седеше великолепен златен ангел - а разтворени, крилата му докосваха стените!

Кой беше този удивителен ангел? Ако Уо се бе доб­лижил, щеше да открие, че любовта е толкова плътна, че би затруднила дишането му - вибрацията около ангела е толкова богопомазана, че Уо би коленичил, съзерца­вайки тази частица от Бог! Ако беше погледнал лицето на това величествено създание, то щеше да придобие очертания. Там където би очаквал да види прекрасното лице на небесно създание, щеше да види собствените си черти!

Какво означава това, ще попитате вие? Уо вижда ангела, който представлява неговата Висша същност или Висш Аз. Създанието е неописуемо свято, но е част от Уо! Уо можеше да открие тайната на собствената си божественост... своята "частица от Бога".

Скъпи мои, има ангел с вашето лице, който фигура­тивно седи на златен трон в златната стая в живота на всеки един от вас. Неговото присъствие крещи, че мяс­тото ви е тук. Неговото съществуване ви дава информацията, че сте важни, способни и заслужавате да бъдете на тази планета.

Сега искаме да си представите как влизате в злат­ната стая и сядате на златния трон. Наоколо няма никой. Вие сте сами, но упълномощени! Искаме да почувствате как тази златна същност изпълва всяка ваша пора. Не-случайно ви караме да направите това. Тази златна същност е помазаната частица от Бог, която носите във вас; тя е вашият Висш Аз и е въплътена във всяка ваша клетка. Тя ви нашепва за дома и за вашия договор, усмихва ви се и ви обича. Искаме да попиете тази златна светлина като гъба, докато ви даваме прозрения какво изживявате.

В миналото и дори днес някои от вас са обикнали Бог. Възможно е да сте приписали тази любов на някакво създание - някой учител, който ви е впечатлил със силната си енергия на любовта. Може би това е енергията на Йогананда, Мохамед, Буда или Сенанда. Почув­ствайте любовта, която изпитвате към това създание! Усетете я силно. Може би някои от вас обичат Крион или Дева Мария, или архангел Михаил. Има толкова много създания, към които можете да насочите любовта си, тъй като те (и ние) ви обливат със своята любов последователно и прекрасно! Сега ще ви разкрием една тайна, скъпи мои, нещо, което изобщо не предполагате. Цялата любов, която изпитвате към Бог - и към Духа -към тези извисени създания в живота ви, е абсолютно точно огледало на вашата любов към вас самите. Защо­то в метафората на златната стая се крие вашата същ­ност. Частицата от Духа, която сте обикнали, идва от дома и винаги е била ваша.

Освен това, скъпи мои, тази златна стая, където седите сега и слушате тези думи, е любовта на вашия Висш Аз. Тя развива в живота ви самоуважение, за да разберете, че сте не просто значими и обичани, но и потенциално готови да се промените. Така че до края на това послание ви молим да останете на това място и да не мърдате. Любовта към Аза поражда самоуважение, а след малко ще опишем разликата между тази любов и любовта на егото. Защото те са съвършено различни и лесно се разпознават. Божията любов във вас ви позво­лява да се отърсите от проблемите си сега. Щом почув­ствате, че не сте стойностни, влезте фигуративно и ме­тафорично в златната стая и седнете на златния трон. Поискайте любовта на Висшия Аз и частицата от Бог, която сте вие, крачеща по Земята, да пропият тялото ви - и ще разберете колко сте значими за тази планета. На вас говоря! Да, точно на вас!

Ежедневието

Ами ежедневието, в което живеете? Духът знае, че когато излезете оттук, вие се качвате на превозни сред­ства и отивате на разни места; имате си професии. Каква е връзката между седенето в златния трон и ежедневие­то, ще попитате вие? В самото начало ви разказахме притчата за катранената яма. Тя гласеше, че когато получите даровете на Духа в новата епоха, катранът няма да полепва по вас, макар другите да обикалят покрити от главата до петите с катран. Познайте къде се намира­те, когато това се случва? Вие седите в златната стая на трона на самоуважението, знаете кои сте, заемате мяс­тото си на тази планета като частица от Бог. Затова катранът не полепва по вас. Той се отдръпва от вас! Околните в ежедневието ви ще реагират на този факт. Гарантирам ви, скъпи мои, че ако предприемете крачка­та да откриете самоуважението на вътрешния Аз и обик­нете това чувство, околните ще забележат. Защото лю­бовта поражда любов. Тя се привлича и е специална. Независимо къде отивате или какви места ще видите, диаметрално противоположни на Божието място, пак ще можете да седите в златната стая и да изпитвате самоуважение. А околните, които нямат представа кои сте или какво правите, ще ви гледат с други очи. Защото на клетъчно ниво ще знаят къде се намирате. Даваме ви ключ към живота в настоящето. Защото всеки един човек, които е с вас и ви вижда на клетъчно ниво осъз­нава какво правите. Дори устата и очите им да казват едно - на клетъчно ниво - тялото им ви поздравява и не след дълго тези хора ще преминат на ваша страна Така отново стигаме до действието на един, който променя мнозина като променя самия себе си. Без да казвате нито дума - без да проповядвате - вашата промяна ще им повлияе. ,Изобилието

Ами изобилието, ще попитате вие? То само мета­фора ли беше? Донякъде да. Позволете ми да ви изведа за момент от златната стая, за да изживеете видение във видението. Къде се чувствате най-умиротворени? Каня ви да отидете на това място сега. За моя партньор то може да е под слънчевите лъчи, на някоя скала на брега на океана, така че да усеща соления вятър, да чува вълните, да усеща планетата както му харесва. За друг то може да бъде тук (Банф), над някоя урва, облъхвана от планинския бриз. Времето може да е хладно и дори да вали сняг. Тези неща често вдъхват усещане за покой. Отидете на мястото, което ви изпълва с покой и останете там за момент. Ще ви задам следния въпрос: Къде е вашето най-голямо богатство?

Някои от вас ще кажат: "Прав си. То не се изразява в злато и рубини. Искам да съм свободен от омразата, която изпитвам към това или онова. Искам да спра да се тревожа. Искам семейният ми живот да е чист и спокоен. Това би било най-голямото ми съкровище, ако можех да имам всичко на света." Някои от вас казват: "Само да можех да си върна здравето. Толкова се притеснявам какво става в тялото ми. Страхувам се!" Така че вашето най-голямо съкровище ще бъде да се освободите от тези неща - да ги успокоите - да ги разрешите. Е, нека ви кажа, че вашата стая на мира е свързана с вашата стая на изобилието. Ежедневният живот протича в тези две стаи! Започва със златната стая, защото стаята на самоу­важението поражда стаята на мира. А мирът поражда равновесие, където се крият съкровищата.

За онези, които се питат защо е толкова трудно финансово да пътуваш от едно място на друго, трябва да подкрепим двете стаи. Казваме следното: първо се погрижете за златната стая! Влезте в нея и стаята на мира сама ще се появи - а след нея и тази на изобилието. Грижете се за себе си - и за сърцето си. Всичко друго ще дойде само. Това е практическата страна. Това е ежед­невието. Така става.Силата на човешкото същество

Сега да поговорим за силата на човешкото същест­во. Защото виждате ли, силата на човешкото същество е в неотворените врати. Уо видя имена на тези врати, които ще ви обясним по-късно, защото трябва да ви разкажем една история - още една притча. Вие притежа­вате удивителна сила, защото всичко онова, което пра­вите в златната стая, определя случващото се по отно­шение на неотворените врати. След малко ще ви обяс­ним защо.

Имаме за вас три предложения от практически ха­рактер, които трябва да знаете. Необходимо е да заявите тази любов към вашия Висш Аз, никога да не я изолирате само за тези, които мислят като вас. Говорили сме вече за това, но човешките същества имат склонността да го правят. Скъпи мои, когато получите тази свещена "лю­бов към Аза", вие сте склонни да я затворите в кръга на вашите единомишленици и да я пазите в тайна. Не създавайте комуни, защото по този начин изолирате Бог от останалата Земя. Правите го, водени от някакъв, основан на страха механизъм.

Божият дух казва, че трябва да вземете вашата свет­лина и да я разпръснете над околните. Така трябва да постъпите. И без да казва нищо и без да обяснява на другите какво става, светлината засиява чрез вас. Така трябва да постъпите. Каква полза от светлината, скъпи мои, ако я натикате на тъмно? Ако вземете тези светли­ни, поставите ги в една стая и затворите вратата, няма да направите нищо добро за планетата. Нямаме предвид среща като тази тук. Не. Имаме предвид ситуация, в която действително бихте изолирали себе си и другите в ежедневното съществуване. Моля ви, внимавайте да не попадате в този капан. Оставете светлината да грее.Извънземните

Стигаме до една интересна тема. Какво ще напра­вите с цялата тази активност около Земята? Какво ще направите с онези, които наричате извънземни? Как се съчетава всичко това? Защото тук има много създания. Ще ви дам за пример онова, което се случва сега на тази планета - нещо, което разказахме пред вашата световна организация. Тази планета се движи към нова космичес­ка зона, която се отличава с проводимост към сдру­жаването с други създания, и много от вас го знаят. Вселената гъмжи от живот! Гъмжи от живот! И мисълта, че сте сами, е комична, но е част от вашия дуализъм. Някои от вас се разстройват от съществата, които виж­дат. Чували сте за енергиите на мрака, за които е напи­сано много. Някои от вас отделят страшно много време да се тревожат за потенциала на извънземните - и дори свързват тяхното съществуване със земната политика! Колкото по-сензационна е тезата, толкова е по-вълну­ваща!

Да видим какво става. Когато отидете в някой голям град, за да се срещнете с висшия свещен съвет, трябва да минете през покрайнините на града. Когато навлезете в тези части, за да стигнете до центъра, влизате в контакт с онова, което ще наречем измет. Тя не представлява съвета, нито съзнанието й определя съзнанието на града, но се чувства почти като онези, с които ви предстои да се срещнете. Не бъркайте изметта с истинската сила, защото не е. Всеки от вас, който някога е имал проблеми с така наречената измет, нека чуе това: Утайката не може с пръст да ви пипне, когато седите в златния трон! Казваме това на онези, които твърдо вярват, че са били насила отвлечени и нещо им е било направено. Това е съвсем истинско! Уверяваме ви, че тези посетители ня­мат право да ви докоснат, ако сте в златната стая. И знаете ли защо? Защото дори те виждат вашия статут на свещенослужител! Те виждат Божествената искра във вас.

Искате ли да знаете защо някои извънземни проя­вяват толкова голям интерес към вас, скъпи мои? Защо­то искат да узнаят повече за тази искра. Искат да разбе­рат повече за емоциите, които изпитвате; искат да знаят повече за духовността, която имате. Вие сте в дуализъм. Вие сте уважавани. Вие сте свещенослужители, всеки един от вас, облечени в биология, и те са впечатлени от това - наистина впечатлени! На онези, които са посве­тили живота си да ги наблюдават, да учат повече за тях, да четат разни книги за тях, поставяйки ги в центъра на живота си, ние казваме: не допускайте тази дейност да погълне живота ви, защото тя е способна да го направи.

Сигурно ви е интересно да мислите, че има и друг живот. Какъв ли е той? Но пак повтаряме, чуйте съвета ни. Не допускайте тази дейност да ви погълне. Защото истинската разлика на планетата се крие в златната стая, а не в изучаването на живота на онези, с които ще се срещнете някой ден. Нищо, което четете или изследвате за космическите посетители, няма да ви помогне в отношенията с близките ви, в лечението на тялото ви, на работното ви място или за постигането на изобилие. Никакви сензационни новини, верни или неверни, няма да породят мир в живота ви. Не. Това ви очаква на трона в златната стая! Подредете правилно вашите приорите­ти. Първо се погрижете за СЕБЕ СИ! Тогава изучаване­то на всичко останало ще си дойде на мястото.


Каталог: 01-Bulgarian -> 14.Knigi%20i%20statii%20-%20Ezoterika
14.Knigi%20i%20statii%20-%20Ezoterika -> Биография на един йогин Парамаханса Йогананда Предговор
14.Knigi%20i%20statii%20-%20Ezoterika -> Книга първа платон елевсинските мистерии Младостта на Платон и смъртта на Сократ
14.Knigi%20i%20statii%20-%20Ezoterika -> К. Г. Юнг Автобиография спомени, сънища, размисли Записани и издадени от Аниела Яфе Подготвената съвместно от Юнг и Аниела Яфе автобиография
14.Knigi%20i%20statii%20-%20Ezoterika -> Уолдън или Живот в гората Хенрих Дейвид Торо
14.Knigi%20i%20statii%20-%20Ezoterika -> Вестителите на зората барбара Марчиняк
14.Knigi%20i%20statii%20-%20Ezoterika -> Живот без принцип хенри Дейвид Торо Избрани произведения
14.Knigi%20i%20statii%20-%20Ezoterika -> Образи и символи Размисли върху магическо-религиозната символика
14.Knigi%20i%20statii%20-%20Ezoterika -> Sant Bani Ashram Sanbornton, New Hampshire, usa превод Красимир Христов, 2003 Художник на корицата Димитър Трайчев Кратка биография
14.Knigi%20i%20statii%20-%20Ezoterika -> Писма на елена рьорих 1929 – 1932 Том 2 Един уникален по съдържанието си труд
14.Knigi%20i%20statii%20-%20Ezoterika -> Митът за вечното завръщане Архетипи и повторение


Поделитесь с Вашими друзьями:
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   16
База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2020
отнасят до администрацията

    Начална страница