Нет религии выше Истины Выпуск №16(1275) Март, 2014 годДата24.07.2016
Размер49.28 Kb.
#4071

Нет религии выше Истины
Выпуск №16(1275) Март, 2014 годОфициальное издание Посланника Великого Белого

Братства Татьяны Микушиной

Молитвено Бдение на 23 март 2014 г.
Каним ви да участвате в молитвено Бдение на 23 март 2014 г.

23 март е много важен в енергийнo oтношение ден, който непосредствено следва деня на есенното равноденствие и носи енергията на Божественото обновление.

Това е ден, в който, прилагайки по правилен начин молитвените усилия, ние можем с малко на брой искрено молещи се да променим всякаква ситуация в света.

В този ден действа милостта на 23 число, в съответствие с която усилията на всеки, който се моли в продължение на един час, ще бъдат приумножени по броя на участващите в този ден в молитвата.

Предлагаме да се присъединим към молитвата едновременно в 15 часа по московско време(13 часа българско време – бел.пр.). При съвместна молитва мощта на нашите усилия се приумножават многократно.

Така, ако 1000 човека четат Розарий в този ден едновременно в продължение на един час, това ще бъде еквивалентно на 1 млрд. човека(1000х1000х1000).

В съответствие с милостта на 23 число ние можем да преобразуваме кармата за следващия месец - от 23 март до 23 април 2014 г., - а в съответствие с милостта за приумножаване на молитвените усилия при съвместна молитва, ние можем да молим за повече.

Предлагаме на 23 март 2014 г. да се чете Розария „Работа с кармата“.

За концентриране на молитвените усилия предлагаме преди четенето на Розария да се направят три призива.

Първи призив – за преобразуване на кармата на планетата.

Втори призив – за преобразуване на кармата на Украйна и Русия.

Трети призив – за преобразуване на вашата лична карма, кармата между вас и вашите близки или между вас и който и да е човек, за преобразуване на кармата, която ви пречи да изпълните вашето Божествено предназначение.

Можете да направите всичките три призива, два от трите, или само личния призив.Призив за преобразуване на кармата на планетата
В името на АЗ СЪМ ТОВА КОЕТО АЗ СЪМ, в името на Всемогъщия Господ Бог аз се обръщам към всички Възнесени Същества, към Йерархията на Силите на Светлината, която наблюдава еволюцията на човечеството и насочва развитието на човечеството на Земята по Божествения Път.

Аз моля енергията на моята молитва да бъде насочена от Възнесените Същества за преобразуване на кармата на планетата, за неутрализиране на действието на силите, който способстват за разпалването на войни, вражди на национална, имуществена и религиозна основа, извършват терористични актове и създават огнища на напрежение по Земята.

Аз също така моля енергията на моята молитва да бъде насочена от Възнесените Същества за постигане на мир в целия свят и за преобразуване на кармата, която препятства повишаването на съзнанието на хората на Земята до онова ниво, когато всички хора на планетата Земя се чувстват като братя и сестри независимо тяхната вяра, религия, цвят на кожата, национална принадлежност и народност.

Моля енергията на моята молитва да бъде приумножена по количеството на хората, участващи в това Бдение!

Да се изпълни всичко по Божията Свята Воля. Амин!
Призив за преобразуване на кармата на Русия и Украйна.
„В името на АЗ СЪМ ТОВА КОЕТО АЗ СЪМ, в името на Всемогъщия Господ Бог аз призовавам Възлюбената Майка Мария, Владика Николай(цар Николай II), светия царски син Алексей(Възлюбеният Ланело – Марк Профет), светата царица Анастасия(Възлюбената Владичица Клер – Елизабет Клер Профет), Възнесеният Владика Игор, Възнесеният Владика Николай Рьорих, Сергей Радонежски(Владика Мория), Серафим Саровски(Владика Серапис Бей), всички руски Светии и всички сили на Светлината, които желаят да участват в този Розарии, да усилят неговото действие, за да се преобразува негативната карма на Русия и тя да може да изпълни своето Божествено предназначение.

Аз моля за преобразуване на кармата от революцията през 1917 година, от гражданската война и репресиите, аз моля да се преобразува кармата, която пречи на издигането на ново ниво на съзнанието на голямата част от населението на Русия и Украйна. Аз моля за преобразуване на кармата, лежаща между Украйна и Русия. Моля да се разтвори причината и сърцевината на всяка омраза, на неприязънта, агресията, тероризма, нацизма и фашизма.

Аз моля възлюбеният Архангел Михаил да предотврати всички възможни кръвопролития, войни, интервенции и революции.

Възлюбени Архангел Михаил, защити Русия и Украйна от всякакви въздействия и нападения от страна на силите на мрака, смъртта и ада.

Аз моля за Богоръководство за Русия и Украйна.

Моля енергията на моята молитва да бъде приумножена по количеството на хората, участващи в това Бдение!

Да се изпълни всичко в съответствие с Божията Свята Воля. Амин“.
Призивът за преобразуване и неутрализация на личната си карма можете да съставите самостоятелно.
На 23 март 2014 г. в 15 часа по московско време на сайта „Сириус“ ще се осъществи аудио-транслация на Розария „Работа с кармата“

Линкът за включване към транслацията е:http://sirius-ru.net/media/bdeniya/rosary_rabota_s_karmoi_bdenie.htm

Ако този линк не работи, можете да използвате резервния линк:http://sirius-net.org/media/bdeniya/rosary_rabota_s_karmoi_bdenie.htm

Ако не можете да се включите в транслацията или тя прекъсне докато сте включени, можете да четете Розария самостоятелно. В този случай милостта за приумножаване на усилията също действа.


В молитвената практика е много важна точката на приложените усилия. И с малко на брой искрено молещи се може да се промени целият свят.

Тихото побеждава гръмкото, слабото побеждава силното.


Така, достатъчно са 1900 молещите се по целия свят, за да се промени ситуацията, тъй като в момента на молитвата усилията на 1900 молещи се ще бъдат еквивалентни на усилията на 6 млрд и 859 млн. човека(1900х1900х1900).

Достатъчни са 370 молещи се в Украйна, за да се промени ситуацията в тази страна.Достатъчни са 520 искрено молещи се в Русия, за да се промени ситуацията в тази страна.


http://sirius-ru.net/

Редактор на изданието Татяна Мартиненко

Мир, Светлина и Любов!Каталог: sirius -> buletini -> 2014 -> subscription
subscription -> Уникалните свойства на водата по Богоявление
buletini -> Нет религии выше Истины Выпуск №2(1470) Январь, 2016 год
buletini -> Татьяны Микушиной Повторно четене на избрани Послания
buletini -> Нет религии выше Истины Выпуск №2(1416) Июль, 2015 год
buletini -> Нет религии выше Истины Выпуск №1(1524) Август, 2016 год
subscription -> Август, 2014 год
subscription -> „нашето бъдеще
subscription -> Татьяны Николаевны Микушиной доктрина на високата нравственост от 25 до 27 юли 2014 г. Т. Н. Микушина участва в разширено заседание
subscription -> Мантра за успокояване на ума, за любов и отваряне на сърцето


Сподели с приятели:
©obuch.info 2024
отнасят до администрацията

    Начална страница