Уникална рекламна кампания на новия Citroen ds3 във Франция На 2 април Citroеn и Les Echosmеdias представят „Видеоклип в списание”Дата06.01.2017
Размер14.05 Kb.
#11968
Новина
Уникална рекламна кампания на новия Citroen DS3 във Франция
На 2 април Citroеn и Les Echosmеdias представят „Видеоклип в списание”, което ще е първата подобна рекламна кампания във Франция.
Източник: „Автомотор Корпорация”
На невиждан досега във Франция носител Citroën и групата Les Echosmédias представят „Видеоклип в списание”, в тираж от 10 000 броя на списание Enjeux Les Echos от 2 април. Истинска технологична иновация, този рекламен формат съчетава видеото с хартията. Посредством LCD екран, вграден в списанието, може да гледате 5 филма, от които два са от последната рекламна кампания на Citroеn DS3. Пръв в използването на този тип носител във Франция, Citroën илюстрира отново своя девиз „Créative Technologie”.

Форматът „Видеоклип в списание” е показан за пръв път през 2009 г. в САЩ. На 2,4-инчов LCD екран с дебелина 3 мм, вграден в списанието, могат да се гледат 5 видеоклипа. Така читателите ще могат да гледат многократно рекламните спотове, създадени за международната кампания на Citroën DS3, представящи на сцената Мерилин Монро и Джон Ленън. Представен е също така и филм с историята на марката. Читателите могат по избор да ги гледат отново и отново, безкрайно дълго време, тъй като системата може да бъде презареждана посредством USB кабел.

Истинска технологична смелост, този нов формат ще позволи да се заредят и други филми. Той предлага възможността за видео с продължителност 45 минути.

В съответствие с девиза на марката „Créative Technologie”, Citroën е първият във Франция, който използва формата „Видеоклип в списание”, категорично модерен и иновативен формат, технология, която се вписва отлично в стратегията на Citroën да има винаги преднина и да бъде отличаващ се.


Агенция Speed-Press
Каталог: pi files -> 2010
2010 -> Call of Duty – не игра, а Wrangler
2010 -> Серджо Перез най-бърз в тренировката във Валенсия Арабаджиев остана 21-ви, на 2,3 сек от мексиканеца
2010 -> L`argus de l`automobile
2010 -> Автомобилни зверове са обсебили новия брой на bbc topGear бг
2010 -> Породистата машина Audi Quattro Concept (видео)
2010 -> Обширно сравнение: bmw 1 Series m coupe и Audi rs3 Източник: Sport-cars fr
2010 -> Еecc 2010 Първото луксозно ретро рали на Балканите
2010 -> Амбициозен български пилот превърна старо bmw z3 m coupe в състезателен автомобил
2010 -> Рок и моторен рев огласят Търново през уикенда


Сподели с приятели:
©obuch.info 2024
отнасят до администрацията

    Начална страница