Упътване за работа с s-dvr 102 Мини записващо видео устройствоДата15.10.2018
Размер29 Kb.
#88118
Упътване за работа с S-DVR 102

Мини записващо видео устройство

Устройството е подходящо за наблюдение на не много големи помещения, като магазини, хотели, училища, нет кафета, и за домашна употреба.

Характеристики: • Захранване: DC 12V 500mA

 • 1 x видео вход

 • 1 x видео изход

 • ARM + DSP HW технология за запис, комбинирана с Hi-class технология на компресия.

 • Поддържа карти памет тип micro SD, с максимум капацитет до 16GB, за максимум до 50 дни в режим на изчакване и нормално от 10 до 40 дни непрекъснат запис.

 • Детектор за движение, за пестене на паметта, запис на 1 кадър в секунда при движение и 1 кадър на всеки две минути, когато няма движение.

 • Специален разработен бутон за пускане на видео образ към монитор, за наблюдение в реално време и преглед на записа.

 • Изписване и настройка на времето по време на запис

 • Преглед на видеото посредством специален софтуер.

Когато премигва синята лампа устройството записва, а зелената показва че устройството работи.

 1. Начална настройка. – Сложете празна карта памет с капацитет от 256MB до 16GB в устройството. Пуснете устройството и камерата, картата ще се форматира с нова файлова система, това ще отнеме известно време според капацитета на картата памет, около 30 секунди са нужни за формат на 2GB карта или минута за 4GB карта.

 2. Бутон за смяна на режими и настройки. – При натискане на бутона наляво по време на запис, ще влезете в режим на преглед на записа, с натискане на бутона наляво или на дясно преглеждате различните кадри, при задържане на бутона наляво или на дясно за повече от 2 секунди, ще започнете да прескачате кадри за по бързо намиране на даден кадър. Натиснете бутона навътре за да паузирате видеото или за да излезете от този режим. В случай че няма последваща команда след 100 секунди устройството ще влезед в нормален режим на видео запис. При натискане на бутона надясно ще влезете в режим за настройка на времето, натискате бутона навътре за да изберете да настройвате датата между година, месец и ден. При натискане на бутона навътре в нормален видео режим на дисплея ще се появи системна информация.

 3. Обяснение за създадените файлове на картата с памет. - Index_x.cfg системен файл, потребителя не бива да го трие или да променя разширението на файла. Record_x.tag е видео файла, за да го прегледате е нужно да стартирате, програмата iBox player от компакт диска. След това зареждате tag файла в плеъра и преглеждате записа.

Каталог: userfiles
userfiles -> Седмичен информационен бюлетин
userfiles -> Седмичен информационен бюлетин
userfiles -> Доклад на нпо за напредъка на България в процеса на присъединяване към ес, 2004
userfiles -> Специална оферта за сезон 2015/2016 в Евридика Хилс Пампорово Нощувка със закуска
userfiles -> Закон за бюджета на доо- 2012 г., Кодекс за социално осигуряване, 6 наредби,свързани със социалното осигуряване
userfiles -> Правила за условията и реда за предоставяне на стипендии за специални постижения на студентите във висшето училище по застраховане и финанси
userfiles -> Автоматични предпазители базови конструкции и основни характеристики на автоматичните предпазители
userfiles -> Отчет 31 март 2008 г. Междинен Баланс


Сподели с приятели:
©obuch.info 2022
отнасят до администрацията

    Начална страница