Националната асоциация за защита на превозвачите пловдив и смолян уважаеми господа управлявящиДата20.07.2018
Размер37.87 Kb.
ДО ВСИЧКИ МЕДИЙ НА Р.БЪЛГАРИЯ ДО МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА Р.БЪЛГАРИЯ Г-Н БОЙКО БОРИСОВ ДО ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ Г-ЖА ЦЕЦКА ЦАЧЕВА ДО МИНИСТЪРА НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ Г-Н ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ ДО ВСИЧКИ НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ В 41-НАРОДНО СЪБРАНИЕ П Р О Т Е С Т Н О П И С М О

ОТ


НАЦИОНАЛНАТА АСОЦИАЦИЯ ЗА ЗАЩИТА НА ПРЕВОЗВАЧИТЕ – ПЛОВДИВ И СМОЛЯН УВАЖАЕМИ ГОСПОДА УПРАВЛЯВЯЩИ,

Много години бавно и методично срещу малкия бизнес в България се води подмолна тиха и унищожителна война с една единствена цел – неговото унищожение! За съжаление това се върши с прякото добре маскирано с популистки фрази и действия участие на управляващата и законодателна власт.Използвайки лесния достъп до медиите на България и контрола над тях, прикрит с псевдодемокрация и псевдоевропеизация, те си позволяват цинично и вулгарно манипулиране на общественото мнение на и без друго изпадналия в шок простосмъртен българин! Изпаднал в шок благодарение на „мъдрото ръковотство” на управляващи и умопомрачаващите творения на народните ни представители кой знай защо наречени „закони”. Защото нещо, което противоречи на Конституцията на една държа ва, не може да се нарече ЗАКОН! Нещо, което се гаври с човешкото достойнство и елементарни човешки права, което отнема правото на труд и развъжда смъртоносния вирус на корупцията, унищожава всякаква конкуренция, разчиствайки пътя на МОНОПОЛА в най-уродливата му мафиотска форма, това не може да бъде ЗАКОН! Още по малко може да бъде ЗАКОН ЗА АВТОМОБИЛНИТЕ ПРЕВОЗИ в една демократична държава в която ГРАЖДАНИТЕ ИМАТ ПРАВО НА СВОБОДНО ПРИДВИЖВАНЕ и в която ЧАСТНАТА СОБСТВЕНОСТ Е СВЕЩЕННА И НЕПРИКОСНОВЕНА, държава в която РОБСТВОТО отдавна не съществува и никой на никого не е собственост!

Законът за автомобилните превози в действителност не е нищо друго освен ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА КОРУПЦИЯТА И МАФИЯТА, това е истинското име на този закон! На това поредно уродче на МТИТС, чийто горд родител и автор е министър Цветков и неговото мафиотско обкръжение, не може да се отрече едно безспорно качество - абсолютно прозрачна връзка между него и интересите на монополистите, за които той работи още от назначаването си на този пост. Прозрачното желание да бъде унищожена ВСЯКА конкуренция и алтернатива в областта на българския транспорт, безцеремонно смазване и унищожаване на средния и малък бизнес в областта на транспорта.

С невероятен актьорски талант превръщайки се в ТV звезда, ронейки коркодилски сълзи въпросният министър манипулираше общественото мнение многократно по всички възможни телевизии! Оказа се че според великия манипулатор в България има нов вид престъпление –КРАЖБА НА ПЪТНИЦИ ! Също и НЕЛЕГАЛНИ ПРЕВОЗИ! Невероятно, но факт! Абе министър Цветков, в кой закон пише кой пътник чия собственост е? Или всички са ваши и ВИЕ ще определяте кой с кого ще пътува?

Кой в България има нотариален акт за СОБСТВЕНОСТ над пътниците, които всъщност са ХОРА! ГРАЖДАНИ на България, а не ВАША собственост, РОБИ, които ВИЕ можете да разпределяте между любимите си превозвачи! Следващия Ви безумен ход навярно ще бъде да забраните на пътниците ВАША СОБСТВЕНОСТ да ползват личните си автомобили, за да пълните автобусите на ВАШИТЕ любимци като „ЕМИЛИЯ”, „РОЖЕН ЕКСПРЕС”, „ХЕБРОС БУС” и др.

Дори представители на въпросните фирми вече се допуска да участват в проверките, заедно с корумпираните Ви до болка служители! Невероятно но факт! Това сигурно го видяхте в Европейския съюз? И да не забравим да попитаме колко сребърника получихте за тази услуга?Защо не беше дадено право на отговор по БТВ и по други телевизии на „КРАДЦИТЕ НА ПЪТНИЦИ”, след като ние няколко пъти искахме това? За да може спокойно да ЛЪЖЕТЕ и МАНИПУЛИРАТЕ общественото мнение ! Страх ли Ви е да се срещнем в ефир на живо - нека цяла България види какви НЕЛЕГАЛНИ и КРАДЦИ НА ПЪТНИЦИ сме ние и какъв ПРАВЕДНИК сте ВИЕ! Впрочем посмяхте ли да спрете някой автомобил с регистрация от ЕС? Не, нали . Защото би трябвало да нарушите Директива 96/26 на ЕС! Но ние сме БУЛГАРИСТАН! Тук Европейските закони не важат, особено онези, които не ВИ изнасят! Но стига за Вас!

УВАЖАЕМИ УПРАВЛЯВАЩИ,

Не можем, четейки стенограмите, да не изкажем „благодарността”си към депутати като Станислав Иванов /ГЕРБ/ който „мъдро” обяснява на колегите си, че отскоро се произвеждат 7-местни автомобили, поради което може да се позволи да работят като таксита! Да, отскоро, само от преди 40-50 години! А какъв шедьовър е произвел относно 9-местните леки автомобили - те много лесно се преработвали в 15-17 местни и с тях се извършвали нерегламентирани превози! Ами регламентирайте ги!

А колкото до „сивата икономика”, тя е най-голяма в най-големите любими на г-н Цветков тасиметрови и автобусни фирми! И огромна в НЕГОВОТО министерство! ”Благодарни” сме и на народния избранник Свилен Крайчев, който защитава гражданите от големите цени на такситата, но защо така не защитавате българските граждани от непрекъснато повишаващите се цени на хляб, лекарства, ток и др. А кой ще защити народа ни от такива популисти като Вас? Единствено и искрено стискаме ръка на младия и достоен народен представител от „АТАКА” господин Димитър Карбов, който показа, че в парламента макар и малко, но има достойни депутати.

След всичко изложено дотук, искаме ОСТАВКАТА на министър Цветков, настояваме министър Цветанов да спре незаконните действия на подчинените си, извършвани под формата на „СЪДЕЙСТВИЕ” с органите на ДАИ. Няма друга европейска държава с подобни нагли закони, защитаващи корпоративни интереси така безцеремонно! Дано в следващите 20-25години депутатът Станислав Иванов да открие, че отскоро се произвеждат и 9-местни леки автомобили и да даде благоволението си да работят и те, въпреки че в Европа те работят отдавна! Спрете геноцида!

СПРЕТЕ БЕЗУМИЕТО!СПРЕТЕ ДИСКРИМИНАЦИЯТА СПРЯМО 9-МЕСТНИТЕ АВТОМОБИЛИ И МАЛКИЯ БИЗНЕС!

НИЕ НЯМА ДА СПРЕМ ДА ТЪРСИМ ПРАВОТО СИ НА ТРУД!АКО ВИЕ НЕ НИ ЧУЕТЕ, ЩЕ НИ ЧУЯТ В ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ ПОСОЛСТВА, ЗАЩОТО ГРАЖДАНИТЕ НА ЕВРОПА СЪЩО СА ЗАПЛАШЕНИ ОТ ГАВРА С ТОЗИ ЗАКОН! Адрес за кореспонденция: ПЛОВДИВ

ул. ДАМЕ ГРУЕВ №10 С УВАЖЕНИЕ: Председател на НАЗП Г.Ряпов


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2016
отнасят до администрацията

    Начална страница