9-дневно молитвено Бдение за мир вДата24.07.2016
Размер65.18 Kb.
#4099

Нет религии выше Истины
Выпуск 2(1486) Март, 2016 годОфициальное издание Посланника Великого Белого

Братства Татьяны Николаевны Микушиной

9-дневно молитвено Бдение

за мир в целия свят

от 15 до 23 март 2016 г.

в 21 часа московско време

Скъпи приятели,

Благодаря на всички, които участват в ежемесечните ни молитвени Бдения за мир в целия свят!

Много ми се иска да вярвам, че нашите усилия помагат за запазването на Мира и Любовта на нашата прекрасна планета.

Предлагам да проведем поредното молитвено Бдение от 15 до 23 март 2016 г.

Този период обхваща няколко важни астрологични и духовни събития.

20 март е денят на пролетното равноденствие;

На 23 март ще има частично лунно затъмнение;

На 23 март действа Божествената милост в 23-я ден на месеца.

Денят на пролетното равноденствие през 2016 г. ще бъде на 20-ти март в 04:31 UTC или 07:31 по московско време(06:31 българско време – бел.пр.). В този ден продължителността на деня и нощта е еднаква по цялата Земя и е 12 часа. Пролетното равноденствие символизира началото на нов цикъл в природата и нови начинания в живота на хората.

По това време на годината в северното полукълбо настъпва пролетното обновление. Във въздуха витае любов, тя ни зове да следваме пътя на сърцето.

В древността пролетното равноденствие се е считало за голям празник. Още от най-дълбока древност за много народи този празник е бил магически, ритуален, един от важните празници на природния календарен цикъл. Смятало се е, че в този ден от годишния кръговрат Пролетта, която олицетворява оживлението и възраждането на природата, идва да смени Зимата.Частичното Лунно затъмнение на 23 март 2016 г. е в 14:59:11(моск.вр.) на 03 17″ във Везни.

На глобално ниво лунното затъмнение на 23 март 2016 г., което ще премине по оста Везни/Овен, повдига въпроси от юридически характер.

Международни закони, постановления, пактове и договори, приети и сключени по това време, в бъдеще ще имат важни последствия за развитието на държавите.Лунното затъмнение на 26 март 2016 г. ще изведе на преден план необходимостта от мирно разрешаване на военните конфликти. Това затъмнение може да доведе до значими преговори касаещи съдбата на отделни държави и на света като цяло.

Затъмнението ще окаже най-силно влияние върху следните страни и територии – Сирия, Саудитска Арабия(Мека), Либия, Китай, Франция, Англия, Венецуела, Нова Зеландия, Молдова, Словакия, Австрия, Бирма, Южна Африка, Хаваите, Гърция(островите), Монако, САЩ(юг), Австралия, Източна и Южна Азия, Централна и Южна Америка, Индийския и Тихия океан. Част от Русия – Източен Сибир, Сахалин и Камчатка; Арктика, Антарктида.

23 март е ден, в който действа Божествената милост в 23-я ден на месеца. В този ден нашите молитвени усилия ще бъдат умножени както по количеството на хората, които се молят едновременно, така и по количеството на молещите се през целия ден на 23, които се молят не по-малко от един час в съответствие милостта.

Като насочваме към съзидание силата на молитвата в критични моменти и умело използвайки ситуацията, ние сме способни с малки усилия да предотвратим големи беди.От 15 до 23 март 2016 г. провеждаме девет-дневно молитвено Бдение за мир в целия свят. Започваме Бдението 9 дни преди лунното затъмнение, за да предотвратим неговото негативно въздействие и пет дни преди пролетното равноденствие, за да натрупаме необходимия енергиен потенциал до този силен в енергийно отношение ден.

С помощта на това Бдение се надяваме да пречупим сложната ситуация на планетата и да я насочим в позитивно русло. Необходимо е на духовно ниво да се разтворят сърцевината и причината за омразата, агресията, силата на анти-любовта, за да бъдат неутрализирани силите, които способстват за разпалването на войни, конфликти и за нарастването на социалното напрежение.

Всяко кръвопролитие и насилие, всяка несправедливост и всеки катаклизъм могат да бъдат предотвратени със силата на съвместната молитва. Имат значение единствено мотивът и чистотата на помислите на молещите се. Колкото по-високо е нивото на съзнанието на хората, участващи в съвместната молитва, толкова по-голяма Божествена мощ ще идва в нашия физически свят. По-фините енергии на Любовта, Мира, Съзиданието са способни да променят този свят към по-добро.

Всеки ден в 21 часа московско време(20 часа българско време – бел.пр.) ще четем по един кратък Розарий. Списъкът на Розариите е посочен в таблицата.


15 марта

Розарий Господа Шивы

в 21 час.

16 марта

Розарий Элохим Мир №1

«Ваша основная задача – возвышать сознание людей планеты Земля»в 21 час.

17 марта

Розарий Матери Марии №9

«Наступает конец тьмы, и впереди вас ждет только Свет!»в 21 час.

18 марта

Розарий Матери Марии №10

«Впустите в вашу жизнь Бога»в 21 час.

19 марта

Розарий Матери Марии №11

«Вам следует приложить максимальные усилия,

чтобы вернуть в вашу жизнь Бога»


в 21 час.

20 марта

Розарий «Мистический Момент»

в 21 час.

21 марта

Розарий Матери Марии №12

«Пребывайте постоянно в Любви, и всё вокруг вас начнёт изменяться»в 21 час.

22 марта

Розарий Матери Марии № 7

«Не останавливайте ваши молитвы»в 21 час.

23 марта

Розарий Элохим Мир №2

«Мир на Земле зависит от того уровня сознания, который способны проявить лучшие сыны и дочери Бога на Земле»в 21 час.


За концентриране на молитвените усилия предлагам преди четенето на Розария да се направи следния призив:
В името на АЗ СЪМ ТОВА КОЕТО АЗ СЪМ, в името на всемогъщия Господ Бог аз моля Бог и Възнесените Същества да насочат енергията на моята молитва за неутрализиране на всички негативни астрологични аспекти и за усилване на позитивните астрологични аспекти на частичното лунно затъмнение на 23 март 2016 г.

Аз моля денят на пролетното равноденствие на 20 март 2016 г. да открие Пътя към Новия Свят за цялото човечество.

Моля енергията на моята молитва да бъде насочена от Възнесените Същества за неутрализиране действията на силите, които способстват за разпалването на войни, вражди на национална, имуществена и религиозна основа, извършват терористични актове и създават огнища на напрежение по Земята.

Аз също така моля енергията на моята молитва да бъде насочена от Възнесените Същества за постигане на мир в целия свят и за повишаване съзнанието на хората на планетата Земя до онова ниво, когато всички се чувстваме като братя и сестри независимо от нашата вяра, религия, цвят на кожата, нация или народност.

Моля да се неутрализира кармата на човечеството, която пречи за разкриването на Пътя към Новия Свят.

Божествената Любов е основа на Новия Свят.

Новия Свят се ражда от лотоса на Божественото съзнание.

Лична молитва(Тук можете да изложите своите лични молби и желания.)

Моля силата на моята молитва да бъде умножена по количеството на хората, които участват в това Бдение.

Да се изпълни всичко по Божията Свята Воля! Амин!

Предлагаме ви да се присъедините към това молитвено Бдение, за да се използва по-пълно астрологичната ситуация за извършване на позитивни промени на планетата.

Татяна Микушина

Светлина и Любов!Линк за включване към транслацията на Розариите:

http://sirius-ru.net

http://sirius-ru.net/media/transl/index.htm
Резервен линк:

http://sirius-net.org

http://sirius-net.org/media/transl/index.htm
http://sirius-ru.net/

Редактор на изданието Татяна Мартиненко

Мир, Светлина и Любов!

Сподели с приятели:
©obuch.info 2024
отнасят до администрацията

    Начална страница