Малчика Песен: в името на Отца и на СинаДата23.10.2018
Размер34.5 Kb.
#94978
ПОСРЕЩАНЕ НА РЕЛИКВАТА

Малчика

Песен:
В Името на Отца и на Сина ............
Молитва към просветата Дева Мария, отнесена в небето

О, непорочна Дево, Майко Божия и Майко наша, ние вярваме с всичкия жар на вярата си, че Ти си отнесена славно, с тялото и душата, в небето и там си провъзгласена за Царица от всички Ангели и Светци. И ние се присъединяваме към тях, за да възхвалим и прославим Бога, който Те въздигна над всички свои твари, и да Ти поднесем нашата пламенна обич и преданост.

Io Тайна: Детството :
Роден на 16 Ноември 1900г. В Белене, получава Кръщението. На 9 години получава Тайнството Кризмание. Живееше в едно религиозно семейство където получава любовта към Бога и към ближния; много често посещава църквата, участва на Литургия, слугува; Майка му помага на Него в растеше на вярата и в молитвата.

А Вие деца растете ли във вярата, в молитвата и в любовта?

А Вие родители научихте ли ги на това?
Молитва на Бл. Евгени

Ние знаем, че Твоят поглед, който майчински милваше смирения и страдащ в човешкото тяло Исус, тук, на земята, сега се наслаждава в небето, като гледа прославено същото това тяло на Христа, и че радостта да съзерцаваш лице с лице обожаемата Троица, изпълва с радост и умиление сърцето Ти.


И ние, окаяни грешници, чието тяло от полета на душата ни, молим Те да пречистиш чувствата ни, за да се научим още тук, на земята, да вкусваме Бога, само Бога, в красотата на творенията Му.

ПесенIIра Тайна: Семинарист: Откриване на званието
На 11 години постъпва в семинарята на Пасионистите в с. Ореш и от тук в Русе. Продължава обучениет в Белгия и в Холандия. Става Пасионист, посре свещеник.

Всеки от нас е призаван от Бога за накая мисия.

В нашия живот има ли дни и моменти през които да размизляваме за нашето звание?

Било венчавка,

Било свещенство,

Било Монашески живот?


Молитва

Ние сме уверени, че Ти ще погледнеш състрадателно нашите нищети и терзания, нашите борби и слабости и ще се усмихнеш на радостите и победите ни.


Ние сме уверени, че Ти ще чуеш Исуса да казва за всеки един от нас, както за своя възлюбен ученик: "Ето Твоя син."
Песен
IIIta Тайна: Енорийски Свещеник:

Любовта към Енорийската Общност.
Назначен за Енорийски Свещеник в БVГV чувства Енорията както Своето семейство. Приближава до себе си всички малки и големи. Прави нови реформи в Енорията си. Показва на всички, че Църквата се строи с участието на всички и всеки има място в нея.

Ние знаем ли, че имаме и ние място в нашата Църква?

Чувстваме ли Енорията като Наше семейство?

Как можем да й направим наше семейство?
Молитва
И ние, които Те призоваваме като наша Майка, те избираме днес, както апостол Йоан, за водителка и помощница през земния ни живот

Ние сме напълно уверени, че Ти, която си проливала обилни сълзи върху напоената с Исусова кръв земя, ще погледнеш пак към земята, която толкова пъти вече е ставала жертва на опустошителни войни.


Песен__IV_ta_Тайна:_Епископ:_Любовта__към_Една_Света_Католическа_Апостолска_Църква.'>Песен
IVta Тайна: Епископ: Любовта

към Една Света Католическа Апостолска Църква.
На 1947 година назначен като Епископ. През това време пише пастирски послания и провежда мисия за народа за да растат хората във вярата и в любовта към църква и кям Папата.

Изпитваме и ние тази любов към църквата и към папата?

Какво правим за да покажем нашата любов?
Молитва
И ние, поставени в мрака на тази тъжна долина, очакваме от Тебе просветление, благост и утеха в нашите житейски неволи, защита за църквата и за скъпата ни родина.

Най-после, ние вярваме, че в небето, където царуваш, облечена в слънце и увенчана със звезди, Ти си след Исуса, радост и веселие на всички Ангели и Светци.


Песен
Vta Тайна Мъченик: Свидетел на Исус:

Нашето Свидетелство.
Арестуван през 1952г, започва един процес и е осъден на смърт. На 11 ноември за своята вярност на Исус и на Църквата разтрелян.

“Следите на нашата кръв ще бъдат залог за прекрасното бъдеще на Църквата в България, още и ако Ние не го видим, други ще жънат това, което ние сме посяли чрез страданието”.

А ние, прекрасното бъдеще ли сме? Какво бъдеще искаме ние за нашата Църква?

И как ще го построим?


Молитва

И ние, пътници на тази земя, подкрепени от вярата в бъдещото ни възкресение, отправяме погледа си към Тебе, наш живот, наша радост, наша надежда.

Привлечи ни всички към Тебе, със своя приятен глас,

за да ни покажеш след нашето изгнание Исуса, благословения плод на Твоята утроба, о, блага, о, милостива, о, сладка Дево Марийо. АМИНТвоят Евгений Босилков
Песен


Сподели с приятели:
©obuch.info 2023
отнасят до администрацията

    Начална страница