Г-н Хмельо Бирски почерпи гласувалите граждани в Grand Mall Изтеглиха спечелилия новия Volkswagen Polo от най-голямото автоизложение във ВарнаДата25.02.2018
Размер19.12 Kb.
#59439Grand Beer City избра своя кмет без балотаж


Г-н Хмельо Бирски почерпи гласувалите граждани в Grand Mall

Изтеглиха спечелилия новия Volkswagen Polo от най-голямото автоизложение във Варна
С веселие, музика и добра бира започна своя активен живот Grand Beer City, чиито улици и квартали са разположени на втория етаж в Grand Mall. Водещ на първия купон в най-добрият град за пиене на бира беше актьорът Виктор Калев, който забавлява публиката с моменти от своите екранни превъплащения. Негова беше и церемониалната задача да представи на гражданите новоизбрания кмет на Grand Beer City – г-н Хмельо Бирски, спечелил безапелационно и без балотаж.

Кметът дойде в компанията на секретарката си Халба Пивоварова и зарадва електората с обещания за бирена ваканция и с градска уредба, насърчаваща употребата на светло и тъмно пиво.

Не на шега обаче беше изтеглен печелившият от томболата на предходното събитие в Grand Mall – най-голямото автомобилно изложение край морето - Grand Auto, което се проведе през септември. В присъствието на нотариус четиригодишно момиченце от публиката изтегли талона с името на Ангел Генадиев Тодоров, който ще бъде щастливецът с новия Volkswagen Polo.

Г-н Офер Миретцки, управител на „Оркид Мулти Комплекс – Варна”, собственик на Grand Mall, приветства многобройните гости на бирения празник и вдигна наздравица с тях.

Забавните часове в бирения град продължиха до късно вечерта на рок вълна. Музикантите от група „Браво” доказаха, че бирата и рокът не могат един без друг.

Празничният живот в Grand Beer City ще има следващия си пик в сряда от 19 ч. с гостуването на пиано бар "Кариби".

Всеки ден на територията на нововъзникналия град могат да се опитат специалните бирени менюта, които допълват промоциите на големите български марки „Болярка”, „Загорка”, „Каменица”, „Леденика” и „Шуменско”, жива бира “Галахар”. Много игри и томболи с награди са част от пъстрото ежедневие на бирения град. Мобилният оператор „МТел” предоставя безплатни минути за разговори в рамките на града и всекидневна томбола за мобилен телефон.

Промоционални условия предлагат официалните институции на Grand Beer City - застрахователят ЗАД „Армеец” и банката „ДСК”.Медийни партньори на Grand Beer City са телевизия „Черно море”, вестник „Черно море” и Радио Варна.

За допълнителна информация:


Антоанета Тенева, Маркетинг мениджър, Grand Mall, тел. 0896 777 806, e-mail: antoaneta.teneva@colliers.com

Каталог: pdfs -> post
post -> С над 2000 концерта по целия свят, легендарният пианист е обиколил 70 пъти земното кълбо и е изминал 9 пъти разстоянието от Земята до Луната
post -> На 1 октомври, Световния ден на музиката, най-популярният пианист на планетата изпрати думи на приятелство към хилядите си почитатели в морския град
post -> Програма в концерта ще се включи и цененият от Пиер Булез френски перкусионист Даниел Чамполини
post -> Закон за цената на бирата в Grand Beer City. Законът е кратък и ясен: „Всяка бира на половин цена
post -> Голяма изложба в Градската художествена галерия на Варна ще почете Володя Вълчев 1953 – 2000 изложба живопис Варна Градска художествена галерия „Борис Георгиев”
post -> Калина Тасева, Десислава Минчева и Сандро Арабян
post -> На 26 октомври във Варненската опера Мартин Георгиев ще дирижира новата си творба, композирана специално за виртуозната перкусионистка Татяна Колева по текстове от Библията


Сподели с приятели:
©obuch.info 2024
отнасят до администрацията

    Начална страница