На 1 октомври, Световния ден на музиката, най-популярният пианист на планетата изпрати думи на приятелство към хилядите си почитатели в морския градДата16.05.2017
Размер14.57 Kb.
#21458
РИЧАРД КЛАЙДЕРМАН С ПОСЛАНИЕ КЪМ ВАРНЕНЦИ ЗА ДЕНЯ НА МУЗИКАТА
На 1 октомври, Световния ден на музиката, най-популярният пианист на планетата изпрати думи на приятелство към хилядите си почитатели в морския град, където ще дойде на 5 декември за голям концерт. Организаторите обявяват специални цени днес.
1.10.2015
Ричард Клайдерман, пианистът, станал символ на новия романтизъм, който ще пристигне във Варна за голям концерт на 5 декември, изпрати свое послание към варненци по повод Световния ден на музиката 1 октомври.
С поглед към кризите и конфликтите в нашето съвремие големият музикант предава на българската публика своята вяра в музиката като неизменна хуманна ценност:
Със сигурност нашето време е белязано от много кризи, от много напрежение..., твърде много хора мигрират от една държава в друга ... Ето защо има необходимост, има дълбока потребност от такава музика – музика на любовта и на мира, като тази, която аз изпълнявам.
Хората винаги са в търсене на любовта и любовта ще остане завинаги... Затова съм убеден, че милиони хора по света са щастливи да слушат музика като моята.
Аз съм гостувал два пъти във Варна и на всеки от концертите ми във Вашия град между публиката и мен имаше много силна връзка, нас ни вълнуваха едни и същи емоции. Ето защо искам варненската публика да е сигурна, че за мен ще бъде удоволствие да се върна отново във Вашия град!
Организаторите на концерта от Елит Мюзик също правят жест към многобройните почитатели на Клайдерман. Само в Деня на музиката всички билети за големия концерт във Варна се продават с 10 лв. отстъпка.
Билетите могат да се купят на касите на ДКС, Пикадили Център и Младост, Бензиностанции OMV, Office 1 Superstore, Usit Colours, Техномаркет, Orange Center в Grand Mall и Mall Varna, както и онлайн на www.eventim.bg .
За колективни откупки тел. 052 390 801
Каталог: pdfs -> post
post -> С над 2000 концерта по целия свят, легендарният пианист е обиколил 70 пъти земното кълбо и е изминал 9 пъти разстоянието от Земята до Луната
post -> Програма в концерта ще се включи и цененият от Пиер Булез френски перкусионист Даниел Чамполини
post -> Закон за цената на бирата в Grand Beer City. Законът е кратък и ясен: „Всяка бира на половин цена
post -> Г-н Хмельо Бирски почерпи гласувалите граждани в Grand Mall Изтеглиха спечелилия новия Volkswagen Polo от най-голямото автоизложение във Варна
post -> Голяма изложба в Градската художествена галерия на Варна ще почете Володя Вълчев 1953 – 2000 изложба живопис Варна Градска художествена галерия „Борис Георгиев”
post -> Калина Тасева, Десислава Минчева и Сандро Арабян
post -> На 26 октомври във Варненската опера Мартин Георгиев ще дирижира новата си творба, композирана специално за виртуозната перкусионистка Татяна Колева по текстове от Библията


Сподели с приятели:
©obuch.info 2023
отнасят до администрацията

    Начална страница