Kamasutra®/ камасутра®Секс таблетки Сексуална наслада за мъже и жени! Да искаш, да можеш, да чувстваш!Дата27.10.2018
Размер14.45 Kb.
#102096
KAMASUTRA®/ КАМАСУТРА®Секс таблетки

Сексуална наслада за мъже и жени!
Да искаш, да можеш, да чувстваш!


Какво съдържа Kamasutra?

Екстракт от йохимбе 10% - 50 mg (=5 mg йохимбин), екстракт от гинко билоба 20 mg, цинк (аспартат) 7 mg, ά-токоферол 20 mg и пиридоксин 6 mg в 1 таблетка.Как действат съставките на Kamasutra?

Kamasutra съдържа високопречистени, стандартизирани екстракти и биокатализатори, които притежават силно изразен афродизиачен ефект (повишават либидото), водещ до преодоляване състоянието на импотентност. Повишават чувствителността на сетивата, сексуалното удоволствие и сексуалната способност. Подобряват метаболизма и антиоксидантната защита.

Съдържащият се в екстракта от йохимбе-йохимбин притежава афродизиачно, стимулиращо и укрепващо действие и се използва от древността за повишаване на потентността. Предизвиква разширяване на кръвоносните съдове в областта на малкия таз и външните полови органи, повишава възбудимостта на центровете, които имат отношение към половия рефлекс. Увеличава серумните нива на тестостерона и норадреналина, увеличава мускулната сила, намалява телесните мазнини и може да се използва като анаболно средство. Гинко билоба усилва действието на йохимбин. Подобрява оросяването на мозъка и периферните кръвоносни съдове, регулира тонуса и еластичността на кръвоносните съдове. Участието на цинк, ά-токоферол и пиридоксин подобрява половата функция.

Кога да използваме Kamasutra?

За повишаване на либидото, сексуалната способност и чувствителността на сетивата при секс.Кога не трябва да прилагаме Kamasutra?

При хронични възпалителни заболявания на половите органи и бъбречна недостатъчност. При деца и бременни.Как да приемаме Kamasutra?

По 1 таблетка 1-2 пъти дневно. Научно доказано е, че ефектът на Kamasutra се увеличава с времето. При високо кръвно налягане и язва на стомаха да се приема в по-ниски дози.
Как да съхраняваме Kamasutra?

Да се съхранява на сухо, недостъпно за деца място при температура под 25° С.Kamasutra ® е запазена търговска марка на фирма БОРОЛА. Продуктът е произведен в съответствие с изискванията на Добрата производствена практика. Kamasutra е хранителна добавка.


Сподели с приятели:
©obuch.info 2022
отнасят до администрацията

    Начална страница