Книга Учител ен ерги й н о то м а Х а л оPdf просмотр
страница1/58
Дата27.06.2024
Размер6.35 Mb.
#121511
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   58
Учител-Енергийното махало на здравето
121511


Л ечебна книга
Учител
ЕН ЕРГИ Й НО ТО
м ахало
н а
ЗДРАВЕТО
МЕТОДИ ЗА БИОЛЕЧЕНИЕ
ттттлстВо
АЛИВГО
София

Методи за биолечение
3
Предговор
Ж ивее на Алтай забележителен човек, при който идват хора от всички краища на света за помощ. Едни - за изцеление на болната им плът, други - за пречистване от душевните страдания. Той не е светец и не е пророка е обикновен мъж, малко над петдесетте, такъв, каквито са мнозина от вас. Доскоро е живеел обикновен живот със своите си проблеми, иевинаги благовидни постъпки, немного разумен начин на животи неправилно хранене и - като следствие - малки и не толкова малки неуспехи и заболявания - не смъртоносни. засега. Именно тежко заболяване го води на сеансите на известен доктор, след което усеща в себе си огромната сила да предава енергията на Сътворението на хората, избавяйки ги от страдания и болести.
Н яма да споменем името на този човек, защото сега всички го наричат просто Учителя. А преди десет години еж ивял на улица Грахова" в Петербург с жена си и сина си и е ходил на работа. Всичко му е било, както на всички, като при това парите били малко, жена му
- заядлива, а жилището- тясно. И в душата му се заселва завист към поуспелите хора, която го прави раздразнителен. Гневните избухвания са все почести и почести, заяжда се с близките си за глупости, вдига скандали вкъщи, започва да пие. Жена му и синът му са доведени до отчаяние и не знаят как да повлияят на

Енергийното махало на здравето баща си и мъжа си. Скоро раздразнителността се сменя с депресия и се появява безсъние.
Отначало го заболява стомахът - оказва сече е язва. Едва справил се с нея, тялото му се покрива с обриви и нашият герой се бори с променлив успех с острия нев- родермит с помощта на мазила и хапчета. Сложната ситуация със здравето му се задълбочава от бронхит, който прераства в бронхиална астма. Пристъпите на тежката болест са все почести и почести, а лекарите му предписват все повече лекарства, които вече не помагат.
Тогава той отива при знаменития лекар. След всеки сеанс живителната енергия изпълва тялото му и той се освобождава от всичко греховно и от празни мисли.
Той отива при доктора в навечерието на своята четиридесетгодишнина, която е най-продуктивната възраст, върхът на духовното и физическото развитие. След четиридесетгодишния праг човекът трябва да е в такова физически здраво и активно състояние през целия си останал живот. Така е заложено от природата, от нейната енергия на Сътворението. Така
трябва
да е, ако тази енергия еж ива в човека. Ако обаче е изтласкана от неправилен начин на живот, от греховни помисли и постъпки, човекът започва да боледува ида остарява.
П рез цялото време, докато посещава сеансите, той няма нито един пристъп на бронхиалната астма. Дори престава да носи със себе си инхалаторът със спасителния аерозол. Изчезва така, сякаш никога него е имало, и неговия'г невродермит. Понеже на храненето се отделя все повече вниманието стомахът му не дава поводи за безпокойство. Нашият герой се променя и външно -

Методи за биолечение
5
подмладява се, в очите му се появява блясъка в душата му настъпват спокойствие и радост. От само себе си се разбира, че близките му се радват на случващите се промени.
След три месеца болестите си отиват напълно, което е потвърдено от медицинските изследвания. Той обаче не престава да посещава лечебните сеанси. Те го привличат, сякаш призовавайки го към някакъв нов живот, към специална мисия. Енергията на Сътворението не само че се настанява в него, но го преизпълва, търсейки буквално изход.
И тази особена сила се проявява веднъж по неочакван начин. Съседът му по стълбищна площадка, който отдавна страда от радикулит, му се оплаква за пореден път от нетърпимата болка. След няколкоминутен разговор мъжът замълчава изведнъж и се вслушва в себе си. Ана следващия ден на вратата му се позвънява и съседът му му съобщава, че за пръв път е заспал без приспивателни и болкоуспокояващи лекарства и не сее събудил от силната болка в гърба. Радикулитът бил отстъпил, но дали задълго?
Н аш ият герой провежда още един възстановяващ енергията сеанс. След седмица съседът ходи без проблеми, навежда се спокойно и не усеща никакви болки.
С ледващ ият благодарен пациент се оказва съвсем близо до него - любимата му жена се избавя най-сетне от мъчителната си мигрена. Към него започват да се обръщат роднини и познати - кой е болно сърце, кой с проблеми е червата. Той помага и лекува всички. Веднъж пристига негова племенница отдалечен град. От три

Енергийното махало на здравето години е омъжена, но бракът й е безплоден. Лекарите я убеждават, че проблемът е в нея, а мъжът й е съвсем здрав. Необходими са му само три дни, за да възстанови собствената й енергия на Сътворението, пробудила вътрешните резерви на младата жена. С чудодейната си сила той оздравява енергоинформационното й поле иго впряга да работи за излекуването й. След година племенницата му ражда дъщеря, а той е поканен за кръст­
ник.
Всичко в живота му е нареди с всеки изминат ден все по-осезаемо се проявява Божествената енергия на Сътворението, с помощта на която той успява напълно да се промени, да се излекува ида помагана другите. Веднъж обаче разбира колко го гнети градския живот с незначителната си суета. Неясни сили го зоват там, където винаги е мечтаел да отиде - сините езера, дълбоките клисури и очертанията на Алтайската планина му се присънват още от детството му.
Приготвяне набързо и ето го, подножието на високия връх Белуха. Там се стичат великите космически сили, именно там е центърът на световната енергия. Около знаменития връх има огромен енергиен пръстен, в който има особени места, представляващи отворени канали за взаимодействие с космическата енергия. Само специален човек може да управлява тези канали обаче - проводник между космоса и Земята.
Започва да води живот на отшелник, умножавайки Божествения дар, който веднъж е усетил в себе си. Разбира, че мисията му на Земята е да помагана хората, да стане проводник на Божествената енергия между Космоса и човека.

Методи за биолечение
7
Н а Алтай се стичат всички търсещи и страдащи, искащите да се излекуват. Въпреки че Алтай притежава огромна космическа сила, той помагане на всички. Трябва да си духовно чисти да умееш да използваш тази енергия.
Там има и много опасни места това е уникална земя, въздействаща на чувствата и на емоциите на хората по иай-иепостижим начин. Ако попаднеш в зоната на ярките светлини, възникващи в местата па пропуквапето наземната кора и устремяващи се от дълбоките клисури направо в небето, можеш да изгубиш онова, което имаш. В тези места космическата енергия сменя полюсите и въздействието си, като не изпълва, а - напротив - отнема силата на хората.
М ястото на силата, в което има огромен енергиен потенциал, изисква особено отношение. Върху онези, които не са надарени със съзидателна енергия, влиянието му е непредсказуемо.
Три години трябват на нашия герой, за да се научи да управлява космическия поток ида насочва лечебното му въздействие върху хората. И сега силата му сее ум ­
ножила стотици пъти.
Веднъж прагът на скромното му жилище е престъпен от непознат. Само един поглед му трябва, за да определи причината за посещението- болен черен дроб. И наистина мъжът има цироза в последен стадий и лекарите нему дават надежди.
„Щ е ти помогна Не може да обясни откъде е тази сигурност, но насочва енергията си към болния, чиито

Енергийното махало на здравето мисли и тяло изведнъж започват да го слушат. Ръцете и краката на болния започват да се повдигат и отпускат в такт с чудна мелодия, която изведнъж зазвучава някъде вътре в измъченото от заболяването тяло. Онзи слуша тази космическа мелодия и й се подчинява. Думите на лечителя се превръщат в мелодични Божествени звуци, които проникват в самото сърце на страдалеца, в болния му черен дроб, в цялата му плът. Щастливи спомени го поглъщат, превръщайки се в добри светли мисли.
Енергията се разпространява като ласкави вълни потялото му, изпълвайки го с лекота и сила. Когато става, усеща необикновен приливна сила и сваля от плещите си няколко години. Толкова лек, свободен и щастлив, сее чувствал само в далечното си детство.
Сеансите продължават три дни. Мъжът вече не усеща нито болка, нито тежест в хълбока. Него измъчват киселини и нему се повдига от храната. Когато отива да благодари на Учителя - а как иначе може да се нарече човек, който ти е разкрил нови възможности и те е научил да боравиш е тялото си - той му отговоря Ти се излекува с енергията си, която винаги е била у теб, но не си можел да я използваш. Аз ти помогнах да я усилиш. А останалото свърши сам Излекуваният си заминава, а след месец Учителя получава писмо от негов което пише, че лекарите са махнали страшната диагноза и са му казали, че е здрав. Тогава за чудното изцеление научават и друга хора и започват да се обръщат към Учителя с проблемите си - кой с високо кръвно налягане, кой - с болни стави, кой - с безплодие. Ина всички е оказана помощ. Славата на

Методи за биолечение
9
Учителя се разнася бързо. При него започват да пристигат от далечни села, след това от градовете на огромната страна, а после - и от чужбина.
Помагат на Учителя да си построи голяма къща, в която да може да приема повече народи да провежда срещи, на които учи хората да ползват енергията на Сътворението. Учителя не забравя никога да благодари на своя наставник, чието учение ползва, въпреки че е получил дарбата си благодарение на Божествения избор, спрял се върху него.
Учителя обаче знае, че онези, които не могат да дойдат при него, са значително повече, защото за пътуване до свещения Алтайски край трябват парии време. И той започва да пише книги с подробни инструкции как да се лекуваме ида помагаме на самите себе си, използвайки собствената си енергия, която се пробужда под въздействието на енергията на Сътворението, изпращана ни от Учителя. Тази Божествена космическа енергия е заложена в книгата, която държите в ръце. Учителят взима лечебната енергия от космоса и зарежда с нея книгите си. От това всичките стават чудодейни.
Сега книгите помагат на всеки, който ги вземе в ръка. Може да сина хиляди версти от Алтай- обителта на Учителя - и пак да ползваш чудната мусила. С помощта на тези книги много хора са се избавили от болестите си, пречистили са се духовно и са навлезли в нов, светъл период от живота си, при който всичко им се удава и във всичко им върви. Те изпращат благодарствени писма Всрста -• стара руска мярка за дължина, равна на 1,0668 км
(500 сажена). - Б. пр.

Енергийното махало на здравето на Учителя, а някои дори идват, за да благодарят лично на спасителя си. За Учителя обаче е важно колкото се може повече хора да се възползват от тази енергия и от книгите му ида получат изцеление. Поради това сее уединил напълно в обителта си и е насочил цялата си Божествена дарба към книгите. Само в тях влага енергията си, отдавайки се изцяло - без остатък - на написването им. Вече не приема хора и не провежда лечебни сеанси, защото книгите изискват много енергия от него. След написването на всяка книга той възстановява дълго силите си. Поради това лечението по книгите му е станало още по-ефективно, отколкото личните срещи с Учителя. Той сее уединил за спасението на човечест­
вото.
Вземете книгата и я ползвайте В ръцете си държите източник на Божествената енергия и средство за възстановяване па здравето, душевното равновесие и връщането на младостта.
А СЕГА ДА ДАДЕМ ДУМАТА НАУЧИ ТЕЛЯ Методи за биолечение
11


Сподели с приятели:
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   58
©obuch.info 2024
отнасят до администрацията

    Начална страница