Покана за представяне на тръжни предложения (пптп)Дата18.12.2018
Размер14.61 Kb.

Покана за представяне на тръжни предложения (ППТП)

Дата: 27.06.2012 г.

Заем от Световна банка №: 7612 - BG

Наименование на заема от Световна банка: Проект за социално включване
  1. Министерство на труда и социалната политика получи заем от Международната банка за възстановяване и развитие за финансиране на Проекта за социално включване, като част от средствата от този заем ще бъдат използвани за извършване на легитимни плащания по договора за СМР по Проект „Осигуряване на интегрирани социални услуги за деца и родители от уязвими групи в община Кнежа”.
  1. Община Кнежа – бенефициент по Проекта за социално включване, отправя покана за изпращане на запечатани оферти от подходящи кандидати за извършване на СМР по Проект „Осигуряване на интегрирани социални услуги за деца и родители от уязвими групи в община Кнежа”. Дейностите основно включват подмяна на покривното покритие и усилване на покривната конструкция на югоизточното крило на ОДЗ 2 „Дафина Чергарска” – гр. Кнежа и направа на нова покривна конструкция и покритие на козирки над тераси – корпус 2 на ЦДГ „Гълъбин Боевски” – гр. Кнежа.
  1. Тръжната документация (и допълнителни екземпляри от нея) може да бъде получена безплатно от община Кнежа, гр. Кнежа, ул. „Марин Боев” № 69. Заинтересованите кандидати за участие в търга могат да получат допълнителна информация на адрес, и на телефон 09132/71 36, всеки работен ден от 08.30 до 17.15 часа..
  1. Тръжните предложения трябва да са валидни за срок от 90 календарни дни, след датата на отваряне на тръжните предложения.
  1. Кандидатите подават тръжните си предложения в гр. Кнежа, ул. „Марин Боев” № 69, до 11:00 часа на 20.07.2012 г. Електронни документи не са позволени. Тръжните предложения ще бъдат отворени физически в присъствието на кандидатите, които пожелаят да присъстват лично на сесията по откриването на търга.
  1. Тръжните предложения, получени след изтичане на крайния срок, ще бъдат отхвърлени и върнати неразпечатани на кандидатите.

Каталог: assets -> Novini
Novini -> Конкурс за войнишки длъжности за приемане на военна
Novini -> О б я в а за провеждане на конкурс
Novini -> Олимпиец – атанас комшев”, гр. Карнобат допълнителна информация
Novini -> Заповед №254 гр. Монтана, 01. 10. 2013 г
Novini -> Напояване на лозови насаждения в землището на с. Деветак, чрез капково напояване
Novini -> Предложение за разделно събиране на отпадъци от хартия и картон, стъкло, пластмаси и метали, образувани от търговски обекти, производствени, стопански и административни сгради, съгласно чл. 33, ал. 2 „
Novini -> Програма „Евростарс


Поделитесь с Вашими друзьями:
База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2020
отнасят до администрацията

    Начална страница