Продава се Gulf McLaren F1 gtrДата23.04.2017
Размер8.66 Kb.
#19779
Любопитно

Продава се Gulf McLaren F1 GTR

Последният състезател от серията F1 GTR е оценен на 3 000 000 евро.

Източник: Speed-Press

Обявените за продажба суперколи винаги са привличали вниманието на много автомобилни фенове и колекционери. За много от нас достатъчно е да притежаваме само една от тях, но това винаги се оказва някой лош сън. Нещата не са по-различни за още по-ексклузивните автомобили като Lamborghini Sesto Elemento или McLaren F1 с шаси номер 01. Мечта на мнозина са и лимитираните версии, като тази тук на Gulf McLaren F1 GTR Long Тail.

Първият състезателен McLaren GTR датира от 1995 г. и само 28 броя са произведени от модификацията. Gulf Edition е последният от серията и в момента се продава в Япония. Тези, които си спомнят, същият състезател се продаваше през 2009 г. пак в Страната на изгряващото слънце. Явно след две години притежание собственикът й е решил да се раздели с класиката.

Интересно е, че след като колата слиза от състезателната сцена е напълно възстановена от McLaren Automotive. С други думи екстериорът, интериорът и двигателят са като нови. Посочената цена е 3 милиона евро.Още подробности може да намерите на сайта www.jameslist.com, където е пусната обявата.

Агенция Speed-Press


Сподели с приятели:
©obuch.info 2024
отнасят до администрацията

    Начална страница