Семинар с танцова сесия по методиката на петте ритъма кръгът на мъдросттаДата13.01.2018
Размер64.74 Kb.
#44836


ПСИХОЛОГИЯ ЗА АКТИВНИ ХОРА НА МЕНИДЖЪРСКИ ПОЗИЦИИ – БАЛАНС И ХАРМОНИЯ В ЖИВОТА

ПЪРВИ АНАЛИТИЧЕН СЕМИНАРс танцова сесия по методиката на ПЕТТЕ ритъма

КРЪГЪТ НА МЪДРОСТТА:

БАЛАНС МЕЖДУ ПРОФЕСИОНАЛЕН И ЛИЧЕН ЖИВОТ

19-20 Октомври, 2013г.

В наши дни, за една амбициозна жена е предизвикателство да съчетава и балансира личния и професионалния си живот.

Поемете дъх за минута и отговорете на следните въпроси:
 • Имали ли сте някога усещането, че вършите цялата работа?

 • Чувствали ли сте се така, сякаш твърде много неща ви отнемат прекалено много?

 • Изразявате ли истинската си същност?

 • Случвало ли се е да се чувствате на ръба на изтощението?

 • Имали ли сте желание единствено да Ви оставят намира?

 • Питали ли сте се някога: възможно ли да се справя успешно с работата и с личния живот едновременно?

Ако отговорът на поне един от тези въпроси е ДА, очакват Ви добри новини:

Вие можете да направите нещо за това!

Специално за Вас организираме практически насочен уъркшоп:КРЪГЪТ НА МЪДРОСТТА:

БАЛАНС МЕЖДУ ПРОФЕСИОНАЛЕН И ЛИЧЕН ЖИВОТ

Запазено само за активни жени!Семинарът има за цел да подпомогне съвременната жена в търсенето и намирането на баланс и хормания в живота. Акцентите в програмата са посветени на баланса между кариера, семейство и личен живот. За повече информация тук.

Регистрирайте се до 5 октомври за 161лв., вместо за 170 лв.

Или се запишете заедно със своя приятелка/колежа за 153 лв./участник!

За повече информация и записване:

GSM: 0898 508 195, E-mail: office@alicorn-consult.com

КРЪГЪТ НА МЪДРОСТТА:

БАЛАНС МЕЖДУ ПРОФЕСИОНАЛЕН И ЛИЧЕН ЖИВОТ

19-ми и 20-ти Октомври, 2013г.

АНОТАЦИЯ


Всички ние разбираме, че в днешния забързан и динамичен бизнес свят ние сме изправени пред толкова много задачи и работа, че е цяло чудо как повечето от нас упяват да оцелеят.

Времето, когато се предполагаше, че жената - майка и съпруга трябва само да си седи вкъщи и да се грижи за децата си, отдавна е отминало. Въпреки това стремежът за изграждане на здраво семейство е дълбоко заложен в женската същност. Грижата за дома и децата е все така важна и отнема много внимание, а повечето от съпрузите често отсъстват (не само физически от дома) и жените се чувстват сами в грижите за семейството. Или просто сами - с успешна кариера... В наши дни за една амбициозна жена е предизвикателство да съчетава и балансира личния и професионалния си живот. Добрата новина е, че не сте сама в тази битка. Колективната женска енергия, която се генерира по време на подобни семинари, както и простите и мощни инструменти, които ще усвоите, ще Ви помогнат както да преодолеете усещането, че носите света на крехките си плещи, така и да намерите баланс и хармония в ежедневието.

Вие ще имате възможност да се запознаете с основна информация как да реализирате това ефективно. Ще се научите как да балансирате силите и възможностите си. Ще се научите как  да общувате с всички страни във Вашия живот.

В рамките на семинара ще се запознаете и с архетипите на Майката/ Бащата, Амазонката/Война, Хетерата/ Любовника, Медиалата/ Магьосникът и ще откриете онези, които играят основна роля във формирането на личността ви. По този начин можете по-лесно да разберете собствените си движещи сили, нагласи, реакции, ценности, влечения и съзнателно да развивате по-слабо развитите богини във вас.


Запознаването с богините и боговете като архетипни образи в мъжката и женската психика могат да ви бъдат полезни не само в опознаването на собствената ви личност, но и в отношенията ви с другите жени и мъже. Ще разберете по-добре мъжката част от своя живот - партньори, синове, братя и колеги.

Благодарение на пет ритъмната танцова медитация и имате възможност да се потопите в неизвестното и през танца, ритъма и движенията.

ВРЕМЕВИ ПАРАМЕТРИ

Дата: 19-ми и 20-ти Октомври, 2013г.

Обща продължителност: 11 академични часа, организирани в рамките на два последователни календарни дни, 3 половин-дневни блока.

ТЕМИ


 • Надбягване с времето или Как да намерите време за себе си?

 • Техники за самосъхранение или Как да се центрирате и хармонизирате?

 • Богините във вас или Откриване на силните ви страни и автентична личност?

 • Себеизразяване или Изкуството да изразите себе си?

 • Себеутвърждаване във важните за вас сфери в живота или Как да живеете своята вътрешна природа, изразявайки своята уникалност и неповторимост?

УЧАСТНИЦИ

Активни жени, които ще имат възможността да споделят добри практики и да повишат уменията си да балансират силите и възможностите си, както в професиолналния, така и в личния си живот.

МЕТОДОЛОГИЯ

Обучения ще се повеждат в малка група до 17 участника. Акцент в програмата е учене чрез преживяване. Ще бъдат използвани методи и техники от групово-динамичния психотренинг, пет ритъмната танцова медитация и концепции от аналитичната психология. Всеки метод ще ви помогне да откриете различни, а понякога и непознати аспекти от вас самите. Петте ритъма плавен, стакато, хаос, лиричен и покой представляват основата на работата на Габриела Рот и ни предоставят път, който отваря това пространство вътре в нас, към което винаги можем да се завърнем.

МЯСТО


Обучението ще се проведе в гр. София. Допълнителна информация за мястото ще бъде изпратена допълнително на записалите се участници.

ВОДЕЩИ
Александра Найденова - психолог, юнгиански ориентиран психотерапевт, организационен консултант и обучител. Създател и управител на Alicorn-Consult – people to people. Член на Дружеството на Психолозите в България (ДПБ) и Българско общество по аналитична психология Карл Густав Юнг.
Даниела Пелтекова - създател на танцова студио Simasol Studio, инструктор по методиката 5 ритъма, с дългогодишен опит с шамански тренинги и йога. По настоящем Даниела живее и работи в САЩ, Ню Йорк и води курсове по 5 ритъма в Ню Йорк, Вашингтон, Амстердам и София.Златислава Михайлова – бизнес консултант, работила и живяла на много места по света. Управлява "Проджект Спейс"ООД и 5-членно семейство, консултира малки и големи компании. Занимава се с йога и духовни практики, дула и професионален коуч, и фасилитатор.

ВАШАТА ИНВЕСТИЦИЯ

Обучението за всеки участник възлиза на стойност - 170 лв./човек.

В посочената по-горе такса се включва осигуряването на обучителна зала, четири кафе паузи; печатни материали за еднократна употреба и такива оставащи за участниците.

С оглед подпомагане пренасянето на знания и интегрирането им в практиката, бихме искали да Ви информирам, че ползвате:

- 5 % отстъпка или 161 лв./участник, при регистрация до 5-ти октомври.

- 10% отстъпка или 153 лв./участник, при записване на двама приятели или колеги от една компания.

- 15% отстъпка или 144 лв./ участник, при записване над трима приятели или колеги от една компания.Начин на плащане:

Таксата участие следва да бъде преведена, не по-късно от 16 Октомври 2013., по банков път.


IBAN: BG 92 RZ BB 91 55 10 86 27 51 29, BIC: RZ BBB GSF,
Raiffeisen BANK – Bulgaria, Титуляр: “Аликорн-Консулт”ЕООД.

Основание за плащане: такса семинар – 19-20 Октомври 2013г.

За повече информация и записване:

GSM: 0898 508 195

E-mail: office@alicorn-consult.com

W www.alicorn-consult.com
Сподели с приятели:
©obuch.info 2024
отнасят до администрацията

    Начална страница