Условия за наем на велосипедДата13.10.2018
Размер13.03 Kb.
#85913
Условия за наем на велосипед:

Велосипедите се отдават под наем на клиенти, навършили 18 год. Клиенти под 18 год. трябва да са придружени от възрастен.Депозит и плащане:

При наемането на колело се изисква депозит от 100 лв. и копие на документ за самоличност (лична карта, паспорт, шофьорска книжка). Депозитът ще бъде върнат на клиента след изтичането на периода за наем, след като клиентът върне велосипеда в същото състояние, в което велосипедът му е бил предоставен. Ако на велосипеда са били нанесени щети, клиентът приема да бъде таксуван за всяка счупена или липсваща част.

Начини на плащане: в брой или с кредитна карта при получаването на велосипеда като се заплаща цялата сума по наема на велосипеда.  


В случай, че клиентът върне велосипеда преди изтичане на периода за наем, за който е заплатил, не му се възстановява сумата за неизползваните часове/дни/седмици.

Клиентът се задължава да се грижи добре за колелото и екипировката и да ги пази от повреди, изгубване и кражба.


Клиентът се задължава да не оставя колелото без надзор и да го заклюва, когато не го използва, като с помоща на заклщчващия механизъм, минаващ през рамката на колелото, го закрепи за  съоръжение, здраво фиксирано към земята (напр. ограда или стойка за колела на пркинг). Силно препоръчително е да да се следи сигурността на колелото по всяко време от периода за наем и особено през нощта.

Клиентът е отговорен за собствена адекватна здравна осигуровка и в случай на инцидент и нараняване по време на периода на наем на колелото. Туристическа Агенция Чинар Холидейз не носи отговоност и не поема щетите, причинени от промени в климата по време на периода на наем на велосипеда.Клиентът трябва да се съобразява с българските пътни ограничения и правила. Всляка глоба, получена поради неправилното каране на велосипеда, се заплаща от клиента.

 


Сподели с приятели:
©obuch.info 2022
отнасят до администрацията

    Начална страница