Посветено на Присъединяването на Република Българиястраница1/5
Дата22.07.2016
Размер0.55 Mb.
  1   2   3   4   5
Посветено на

Присъединяването на Република България

към Европейския съюз
Автор : Боно Шкодров

Съдебен заседател към Върховен Съд на Република България –Наказателна колегия,

избран от Великото Народно Събрание на Република България.

ДРЕВНИТЕ БЪЛГАРСКИ ВЛАДЕТЕЛИ


ІХ в.пр.Хр.-ХVІ в. сл.Хр.

Всички народи на планетата земя търсят своя произход, древните си корени.

Не всички, обаче успяват да изпълнят този си дълг пред своите предци.

Главната причина е, че древните корени на дървото на човешкия род и техните историографски интерпретации са дълбоко преплетени и в голяма степен фалшифицирани в съвременната историография.Родовото дърво. Автор: Боно Шкодров.


Всяко същество на Планетата Земя има естествено право за защита от своите родители.

Всяко същество на Планетата Земя има естествено право да защитава своите родители.

Всяко разумно човешко същество има естествено право да знае Истината за своите Родители, Род, Родина и Предци.
На основание споменатите принципи, представяме нашето изследване :

Истината за Българите

В ПЕРИОДА ІХв.пр.Хр.- ХVІ в. след.Хр.


КАН БУРМА


ІХв. пр.Хр.

Предприел строителство на огромно светилище Алп-Капа, което породило недоволства, вълнения и религиозно разделение на КИМ-АРИЙЦИ и БЪЛГ-АРИЙЦИ = Сармати.

Ким-арийците са част от Синдийците /Индо-иранските Арийци/. Те се нарекли така, защото вярвали в легендата за изобразяване на Всевишната своя прамайка Камир...от тесто /хляб/. Ким-арийците я почитали и давали нейното име на своите деца. Те не изтърпяли това, че останалите Синдийци започнали да правят каменни изваяния на върховният бог Тангра в кощунствен вид на обикновен човек, а не в островърха каменна планина с гладки и равни склонове /пирамида/. Бълг-арийците=Сарматите, в кощунствен вид изобразявали общите арийски богове от злато.


След смъртта на Кан Бурма народът му се разделил. Той е погребан в Алп-Капа.

КАН АЛБУГА-БЪЛГАР


808-755

СИН НА БУРМА

Управлявал 33 години и династията му получила прозвището “САРМАТИ”. Според българските предания, след неговата смърт Тангра превърнал неговата душа в крилат змиевиден дракон/барадж/ и му заповядал да покровителства земите на Българите.

КАН САМАР


СИН НА ТУЙМАС

По неговото време Старите Българи=Сарматите, ползвали древната писмена система САМРА, която в съвременната историография най-често се назовава “ТАМГИ” и се тълкува като лични знаци или знаци с магическо значениеКАН АКБАЛ


СИН НА САМАР

КАН ТУХЧА


СИН НА КАН АКБАЛ

КАН БУРДЖАН= ПАРТАТУА


СИН НА ТУХЧА

683-633


Поради възникналите религиозни противоречия по времето на Кан Бурма и междуособици, Ким-арийците се преселват на древните земи, но попадат в робска зависимост от асирийците. В защита на своите сродници от арийски произход, войските на Кан Бурджан воювали с голи глави т.е. без защитни доспехи, а във втората фаза, срещу войските на цар Асархадон със защитна маскировка на главите с образ на вълчи глави. Кан Бурджан възстановил българското=самарското=арийското=кимерийското господство на територията на бившата Самарска /Шумерска/ държава. В разчетените надписи на неговия съвременник Асархадон/680-669/, срещу асирийците, те, сарматите и кимерийците воювали с вълчи глави/ т.е. защитна маскировка на главите/ и издавали особен боен зов, което внасяло страх и смущения в неговата войска. Отбелязано е също, че конниците с вълчи глави завладяли Асирия, Мидия и всички други страни. В тези надписи Той е наименован ИШПАКАЙ, а в легендите, пренаписани в еврейската Библия е казано, че всяка стрела от колчана на неговите войни е “отворен гроб”.

КАН АЗАК = МАДИЯ=МАДЖИ


СИН НА БУРДЖАН

633-611
Продължил завоеванията на своя баща и в Египет. В срещата му с войските на фараон Псаметих/663-616/ постигнали споразумения и подписали договор. Египет се задължил да плаща ежегоден данък на Азак. Сключил съюзнически договор с Мидия, но чрез хитрост Асархадон създал раздори между съюзниците. Жертва на заговора и в нарушение на договора от страна на мидийците е неговият наследник на държавната власт, по-младият брат Катраг.


КАНА СОРЕН


596-576

ЖЕНА НА КАТРАГ, ПО-МЛАДИЯТ СИН НА БУРДЖАНРелефен образ на Сорен.


След смртта на Азак, чрез измама мидиеца Киаксар/635-596/ погубил неговия брат КОТРАГ, по-малкия син на Бурджан. Неговата съпруга поела държавните задължения. Царицата Сорен водила ожесточени сражения с Мидийците и разбила войските им в АЗАК=КАВКАЗ/Азак-Бурджан/ /Азербейджан/. Значителна част от нейните войски, били жени поради което възниква легендата за амазонките, мъжеубийките-Сармати.

Амазонките на Сорен. Древна интерпретация.Народът на Сорен. Съвременна интерпретация.


АМАЗОНКИТЕ НА СОРЕН.

Съвременна интерпретация.
За амазонките, жените войни свидетелствуват поредица антични автори, които описват, че при Сарматите, когато загине в сражение Съпругът, държавната отговорност ПОЕМА НЕГОВАТА СЪПРУГА

Не само античните повесвователи, но и археологическите изследвания на погребални комплекси доказват участие на млади жени в решителни военни сражения на Сарматите =Българите.


Златната корона на Сорен.  1   2   3   4   5


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2016
отнасят до администрацията

    Начална страница