Инструкция за ползване и свързване /Съвместим с всички 4g rgb, rgbw контролери и димери за монохромна led лентаДата03.09.2016
Размер30.13 Kb.
#8149
ТипИнструкция
WiFi Контролер - инструкция за ползване и свързване

/Съвместим с всички 2.4G RGB, RGBW контролери и димери за монохромна LED лента/


С този лесен за използване WiFi контролер можете да управлявате вашето

осветление с мобилното приложение Мi-Light за iOS 5.0 или

Android, което можете да изтеглите безплатно от Apple App Store или Android

Google Play. --------- LINKUSB захранващ кабел-----------------------------------SYS
------ Изчистване на настройките

Настройване на WiFi контролера:

1. Захранете контролера с DC5V 500mA (USB захранващ кабел) и индикиращата лампичка ще светне.

2. Натиснете и задръжте бутон "RST" в продължение на 10 сек. докато двата индикатора не примигнат, така се връщате към фабричните настройки. (Имайте предвид, че не е нужно да извършвате тази операция при първоначална инсталация на WiFi контролера.)

3. Отидете във WiFi настройките на вашето мобилно устройство и се свържете с мрежа "Milight".4. Koгато установите връзка с мрежата, съответната индикираща лампичка на WiFi контролера ще светне (SYS).

5. Стартирайте мобилното приложение Mi-Light (може да преименувате Milight както пожелаете (например стаята на Петър), в случай че ще използвате повече от 1 WiFi контролер за повече

зони.


6. Довършете автоматичната интеграция на вашата домашна WLAN мрежа, както е показано по-долу:7. Изберете вашата домашна мрежа или онази, която желаете. Въведете парола.8. Натиснете "ОК" и се върнете към списъка с налични устройства, изчакайте малко и натиснете бутона за опресняване, после може да изберете различни дистанционни кръгове, които да управлявате, след като ги свържете към приложението на мобилното ви устройство.

За всяко добавено устройство (WiFi контролер) може да използвате , за да го персонализирате - да му зададете име или да добавите снимка.

Можете да управлявате осветлението си с 2G/3G интернет връзка, когато сте извън дома или офиса си. Също така можете да използвате всякакъв WiFi интернет за тази цел, само като стартирате приложението и изберете иконатаСнимки (1), (5), (6): Свързване на LED лента към дистанционното управление

Изключете лентата от захранването. Сега отново я включете и в рамките на 3 сек. еднократно натиснете бутона за свързване Brightness/ (UN)LINK в приложението. Когато свързването е успешно, индикиращата лампичка светва и угасва бавно 3 пъти.Нулиране на контролера/димера (RESET):

Изключете лентата от захранването. Сега я пуснете отново и в рамките на 3 сек. 3 пъти кратко натиснете бутона за свързване Brightness/(UN)LINK в приложението. Когато нулирането е успешно, индикиращата лампичка светва и угасва бавно 6 пъти.


Снимка (2): Свързване на LED осветление към дистанционното управление

Изключете осветлението от захранването. Сега отново го включете и в рамките на 3 сек. еднократно натиснете бутона за свързване Brightness+/Speed+/(UN)LINK в приложението. Когато свързването е успешно, индикиращата лампичка светва и угасва бавно 3 пъти.Нулиране на контролера (RESET):

Изключете осветлението от захранването. Сега го пуснете отново и в рамките на 3 сек. 3 пъти кратко натиснете бутона за свързване Brightness+/Speed+/ (UN)LINK в приложението. Когато нулирането е успешно, индикиращата лампичка светва и угасва бавно 6 пъти.


Снимки (3), (4): Свързване на LED осветление към дистанционното управление

Изберете към коя зона искате да присъедините съответния кръг осветление (1до4). Изключете осветлението от избрания кръг от главното захранване 220V. Сега отново го включете и в рамките на 3 сек. еднократно натиснете единия от бутоните за свързване Zone ON/(UN)LINK в приложението. Когато свързването е успешно, индикиращата лампичка светва и угасва бавно 3 пъти.Нулиране на контролера/димера (RESET):

Проверете в приложението коя зона (1до4) вече е присъединена. Изключете кръга от главното захранване 220V. Сега я пуснете отново и в рамките на 3 сек. 5 пъти кратко натиснете бутоните, които искате да нулирате. Когато нулирането е успешно, индикиращата лампичка светва и угасва бавно 10 пъти.
Каталог: userfiles -> editor -> file
file -> Автоматични предпазители базови конструкции и основни характеристики на автоматичните предпазители
file -> Наредба №16-116 от 8 февруари 2008 Г. За техническа експлоатация на енергообзавеждането
file -> I общи положения Чл (1)
file -> Наредба №3 от 19. 04. 2001 г за минималните изисквания за безопасност и опазване на здравето на работещите при използване на лични предпазни средства на работното място
file -> Наредба №7 от 23 септември 1999 г
file -> Описание и пакетиране Цена на едро с ддс
file -> Brealloy mk bredent
file -> Листовка: информация за потребителя седатиф пс, таблетки sedatif pc, tablets
file -> Инструкция за употреба внимание!!! Инфрачервените безконтактни термометри са много чувствителни. За точни резултатите е необходимо
file -> Дигитален термометър Medisana tm 750, Germany


Сподели с приятели:
©obuch.info 2022
отнасят до администрацията

    Начална страница