Изх. №2237/17. 12. 2015 г. До Комисия за финансов надзорДата20.07.2018
Размер126.5 Kb.
Изх. № 2237/17.12.2015 г.

До Комисия за финансов надзор

До Българска фондова борса – София АД

До Обществеността

Уважаеми Дами и Господа,

С настоящото ви инфомираме, че „Трейс Груп Холд” АД, в качеството си на водещ партньор в Обединение "Експо Тех Парк" ДЗЗД, на 01.12.2015 г. подписа договор със СОФИЯ ТЕХ ПАРК АД за изпълнение на допълнителни видове работи по договор за проектиране и изграждане на обект: „Експериментариум и посетителски център с пешеходен мост“, реализиращ се по проект "Научно-технологичен парк". Проектът се изпълнява по ОП „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика” 2007-2013, приоритетна ос 1: „Развитие на икономика, базирана на знанието и иновационните дейности”.

Стойността на договора е в размер на 9 522 058,17 лева без ДДС, а финансирането е осигурено от СОФИЯ ТЕХ ПАРК АД. Срокът за изпълнение е 1 месец.

Предвижда се да бъде извършено проектиране на допълнителните дейности, също така доставка и монтаж на комуникационен шкаф и изграждане на помещение за него; промяна на ел. табла и окабеляване; изпълнение на импрегнирана дървена облицовка за колони за защита на водосточни тръби; допълнителни дейности по реконструкцията на улично осветление и контактна мрежа, залесяване и паркоустройство.

Обектът „Експериментариум и посетителски център с пешеходен мост” е част от проекта по изграждане на технологичния парк. Сградата е предназначена да посреща и информира пристигащите на територията на научно-технологичния парк, както и да бъде място за тематични изложби. Тя е с разгърната площ ог 3787 кв.м и се състои от приземно ниво, междинно ниво и две експозиционни нива, разположена в паркова среда по протежение на бул. "Цариградско шосе". Към нея има пешеходен мост с дължина 126,5 м. Той е неразделна част от сградата, осигурява необходимата връзка на посетителите с главните направления на градския транспорт по бул. "Цариградско шосе" и позволява удобно пресичане на булеварда от велосипедисти и пешеходци. Той е снабден със стълбищни клетки и асансьори за хора с увреждания.

Изпълнител на обекта е обединението "Експо Тех Парк", в което участват "Трейс Груп Холд" АД, "Планекс" ООД и "Иво Петров Архитекти" ООД. Стойността на целия договор за строителство експериментариума и посетителския център е 4,789 млн. лева.Изпълнителен директор: Мирослав Манолов
Каталог: download -> TRACE
TRACE -> Програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради за Обособена позиция №4: Многофамилна жилищна сграда, находяща се на адрес: ж к. Младост, б
TRACE -> Мария Каварджикова влезе в сд на „Трейс Груп Холд” ад
TRACE -> Г. До Комисия за финансов надзор
TRACE -> Отчет към 31. 03. 2012г. Представляващ: Съставител: инж. Цветан Цонев Даниела Караславова
TRACE -> Акад. Антон Николов Дончев
TRACE -> Изх. №2717/30. 06. 2016 г. До Комисия за финансов надзор
TRACE -> „Трейс Своге еоод е новото дъщерно дружество на Трейс Груп


Поделитесь с Вашими друзьями:


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2019
отнасят до администрацията

    Начална страница