Няма нищо ново в тези лекции, нищо освен древни истини, повтаряни не един пътPdf просмотр
страница1/7
Дата03.01.2022
Размер414.67 Kb.
#112307
ТипЛекции
  1   2   3   4   5   6   7
Ani Besant - Posveshtenie bg
Свързани:
Alis-Beili-Poslaniata-na-tibetetsa-02


Посвещение
Ани Безант
www.magicgatebg.com


ПРЕДГОВОР
Няма нищо ново в тези лекции, нищо - освен древни истини, повтаряни не един път.
Но тези истини будят тъй голям и жив интерес, че макари старите никога не увяхват. Макари познати, все още има какво да се каже, което да хвърли върху тях нова светлина и прелест. Те наистина засягат интимното естество на нашето същество и носят приятен небесен лъх в нашия живот тук долу на земята.
Потънали в работите на обикновения живот, по-голяма част от хората са склонни да изгубят нещата, които принадлежат на техния вътрешен свят. Така всеки апел, отправен, за да ги накара да вдигнат очи към върховете, се долавя от тези, които търсят и се стремят към един по-добър живот. Вечните истини винаги навяват мир, както видът на снежните върхове на тези, които пътуват по прашните пътища на долината.
Дано тези истини, като припомнят древните факти, отнасящи се до пътя на ученика и Учителството, подтикнат някои към усилие, а на други дадат кураж да постоянстват в това усилие. Дано те помогнат на някои да схванат възможността да последват заповедта Бъдете съвършени, както е съвършен вашият небесен Отец".


Сподели с приятели:
  1   2   3   4   5   6   7
©obuch.info 2024
отнасят до администрацията

    Начална страница