Презентация на универсал милк еоодДата24.05.2017
Размер14.86 Kb.
#21982

София, бул. “Амстердам” 15, Тел: 02 963 29 50, Факс: 02 963 29 51ФИРМЕНА ПРЕЗЕНТАЦИЯ

НА

УНИВЕРСАЛ МИЛК ЕООД
УНИВЕРСАЛ МИЛК ЕООД е един от най-големите български дистрибутори на млечни и месни продукти и деликатеси. Доверен вносител на богата гама от продукти с високо качество от реномирани европейски производители. Надежден партньор на всички търговски вериги и по-малки магазини. Доставчик на хотели, ресторанти и кетъринги.
ПАРТНЬОРИ И ПРОДУКТИ
УНИВЕРСАЛ МИЛК ЕООД има ексклузивни права за представителство на българския пазар на всичките си партньори. Ние от УНИВЕРСАЛ МИЛК ЕООД представяме едни от най – известните немски, италиански, австрийски и френски производители на сирена, млечни десерти, прясна италианска паста, месни деликатеси.
НАШИТЕ КЛИЕНТИ
Всички вериги магазини или така наречените ритейлъри представени в България:

METRO CASH & CARRY, BILLA, KAUFLAND, FANTASTIKO, HIT HYPERMAKET, CBA, T – MARKET, PIKADILLY, CARREFOUR, RODA, PENNY MARKET И ДРУГИ.

Множество хотели, ресторанти и доставчици на кетъринг.

СКЛАДОВЕ. СЪОРЪЖЕНИЯ. ПЕРСОНАЛ.
Гамата от продукти, които УНИВЕРСАЛ МИЛК ЕООД представя на пазара изисква специални условия, както за складиране, така и по време на дистрибуция. Именно заради това ние поддържаме:


  • 2 собствени склада в София и Шумен. Складовете са подходящи за хладилно съхранение на продуктите и осигуряват дистрибуцията на територията на цялата страна.

  • Подходящ хладилен транспорт. Дистрибуцията се проследява от специална GPS система, която контролира и температурния режим, при който се превозват стоките.

  • В УНИВЕРСАЛ МИЛК ЕООД работят приблизително 50 човека.Сподели с приятели:
©obuch.info 2023
отнасят до администрацията

    Начална страница