12 Февруари 2011 спонсорско предложениеДата11.02.2018
Размер20.59 Kb.
Шоу Маскарад
Бал 1
12 Февруари 2011

СПОНСОРСКО ПРЕДЛОЖЕНИЕ

1. Въведение
Електронната музика и клубното движение затвърди традициите си последните години в България и дори отбелязва нарастване като популярност и посещения. Желанието на публиката за системни и разнообразни партита нараства ежедневно. Точно в тази насока нашият колектив стартира проекта “Маскарад”.

В началото на 2011 ние забелязваме недостиг на партита, затова предриехме инициативета да предложим на младата клубна аудитория едно страхотно парти, което стратегически сме планирали за 12 Февруари. Датата не е случайна, избрана е да е непосредствено след края на уноверситетските сесии и гимназистките срокове, както и точно преди празника на влюбените Св. Валентин и празкника Трифон Зарезан. Така ние целим едновременно да отпразнуваме края на сесията/срока и да събудим празничното настроение за предстоящите празници.

2. Концепция

”Маскарад” ще бъде брандирано системно шоу, в което най-силна отличителна черта ще са маските в ренесансов стил както и пропагандата към феновете да присъстват със креативен и впечатляващ костюм на шоуто.

Включени в цената на билета ще са и маски, които ще се раздават по на входа при проверка на билета (в случай, че госта не е с цялостен подготвен костюм). Това освен ключов елемент за пропуждане на парти духа и оставя един физически подарък в ръцете на госта, който при всяко виждане ще събужда спомените от “Маскарад”. Това е един чудесен начин бранда всекидневно да присъства в съзнанието на френовете.

През цялата нощ докъто тече купоне съдии от нашия екип ще обикалят сред публиката, ще разглеждат костюмите и накрая на купона едно момче и едно момиче с най-впечатляващите костюми ще получат по два безплатни пропуска за следващия бал.

Всеки бал ще има хедлайнер – известен световен ДиДжей и от два до четири поддържащи.
Хедлайнер за първия бал на Маскарад е руската скандално известна видео ДиДжейка Базука. Със тежкия си бас, еротичните лирики и видео клипове тя придоби огромна популярност последните години. Известна е и като първата в света DVJ (Disk Video Jockey) дама и заслужено придоби титлата Електро Богиня. Повече можете да намерите на официялния и уеб сайт: www.dvjbazuka.com .

Всяко парти е планирано да има разнообразни впечатляващи отличителни моменти – от задължителните видео и светлинни ефекти, заря, акробати и танцьори. С подобна несрещана още в България комбинация ние ще изградим цялостен завършен продукт, наситен с разнообразие, който да остави трайно впечатление на грандиозно шоу, отличаващо от всички останали.

3. Описание

Дата: 12 Февруари 2011 – Събота

Място: гр. София, зала Христо Ботев

Времетраене: 22.00-6.00 ч. (осем часа или до драстично намаляване на посетителите)

Посетители песимистичен вариант: 2 000

Посетители оптимистичен вариант: 3 500
Поделитесь с Вашими друзьями:


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2019
отнасят до администрацията

    Начална страница