Memo Client : Interfoods Subject : Regulations of the Chupa Chups game competition Submit dateДата05.01.2017
Размер28.21 Kb.
#11869
ТипРегламент

Memo
Client : Interfoods

Subject : Regulations of the Chupa Chups game competition

Submit date : 31.03.2011

Чупа Чупс уеб игра

Регламент на конкурса

Интерфуудс България АД обявява конкурс за създаване на сценарий и концепция на игра за уеб платформа за един от продуктите, предлагани от компанията – близалките Чупа Чупс. В състезанието може да участва всеки студент в Нов български университет, който разработи проект на игра съобразно настоящия регламент.


Победителят от конкурса печели тримесечен платен стаж в Интерфуудс България АД. Авторът на второто най-добро предложение печели iPhone.
Предложените концепции на играта трябва да са съобразени със следните критерии:

 • Съответствие с основното послание на близалките Чупа Чупс – Life less serious. Когато човек смуче близалката Чупа Чупс, той е спокоен, чувства се комфортно и приема по-лесно живота с неговите проблеми. Чупа Чупс в устата означава, че напрегнатите ситуации няма да достигнат до него.

 • Използване на персонажа Chupa Chuck. Този герой представя начина, по който Чупа Чупс прави живота по-лесен – независимо от ситуацията, Chupa Chuck винаги е същия – безгрижен и непукист.

Кандидатите трябва да представят своите предложения, които да съдържат следните компоненти: • Описание на сценария и концепцията на играта. Концепцията на играта трябва да бъде представена накратко в началото, по-нататък трябва да бъдат представени отделните дейности и/или етапи. Описанието трябва да бъде представено в обем не повече от 5000 знака.

 • Максимум 10 изображения на герои и/или елементи на дизайна на играта, включително Chupa Chuck – във формат jpeg, приложени отделно.

 • Допълнителни материали – по преценка на кандидата

 • Трите имена, адрес, телефон и мейл на кандидата

 • Удостоверение, че кандидатът е студент в Нов български университет (копие от първата страница на студентската книжка, уверение или друго)

Победителите ще бъдат определени от жури в състав: • Доц. д-р Десислава Бошнакова, заместник ректор на Нов български университет

 • Александър Бойчев, специалист по компютърен дизайн и технологии

 • Маро Мумелетзи – Маркетинг мениджър на Интерфуудс България

Членовете на журито ще оценяват представените проекти по шестобалната система (от 2 до 6, допускат се и оценки с 0.25, 0.50 и 0.75) по следните критерии: • Оригиналност и иновативност на предложението: доколко предложените концепция, сценарий и изображения са нови и интересни и показват творческото мислене на кандидата.

 • Практическа приложимост на предложението: доколко предложеният проект е възможно да бъде реализиран на практика в уеб среда и какъв ресурс (времеви и финансов) би отнела неговата реализация.

 • Обвързаност с Чупа Чупс: доколко сценарият е свързан с близалките Чупа Чупс, с героя Chupa Chuck и с посланията, изразявани от тях – Life less serious.

График на конкурса: 1. Старт – 14.04.2011 г.

 2. Краен срок за получаване на предложенията – 15.05.2011 г.

 3. Работа на журито – 16.05.2011 – 22.05.2011 г.

 4. Обявяване на победителите и церемония по награждаване – 26.05.2011 г.

Участниците трябва да качат своите предложения на ... или да ги изпратят на с a.christov@civitasglobal.bg копие до maro.mouameletzi@interfoodsbg.com в посочения срок. Всеки от участниците ще получи потвърждение на посочения от него мейл, че предложението му е получено. С участието си в конкурса, всеки участник декларира, че няма да има никакви претенции, основаващи се на авторски права, свързани с предоставения проект. Интерфуудс България има право да използва идейните проекти за уеб игра само за целите на настоящия конкурс без допълнително разрешение от участниците и без заплащане на възнаграждение.


За повече информация можете да се свържете с Александър Христов, тел. 489 8042, 0896696667, a.christov@civitasglobal.bg.
Каталог: file.php
file.php -> Конкурс по правопис и краснопис № Име Клас Точки
file.php -> Али Баба и четиридестте разбойника/разбойници
file.php -> Попълнете празните места с правилната форма за множествено число
file.php -> Virtual guide of south african's museums виртуален водач из южноафриканските музеи
file.php -> Задача за проучване по екипи. Класът, разделен на групи търси в Интернет информация за глобално престъпление
file.php -> Портфолио ооок 410,2
file.php -> Възстановяване на българската държава (1877-1878). Уредба на княжество българия
file.php -> Biodiversity in Africa
file.php -> Правила и условия за участие в конкурса на Toshiba


Сподели с приятели:
©obuch.info 2024
отнасят до администрацията

    Начална страница