Moto-pfo jaguar – най-надеждните и сигурни автомобили в светаДата31.07.2017
Размер19.26 Kb.
#26937
MOTO-PFOJaguar – най-надеждните и сигурни

автомобили в света
Британската марка получи това признание от авторитетната

американска изследователска агенция J.D. Power and Associates
Всяка година водещата изследователска компания J.D. Power and Associates провежда задълбочено проучване на автомобилния сектор. Преди броени дни бяха публикувани новите резултати. Според тях, Jaguar e най-надеждният и сигурен автомобил в света. Британската марка се изкачи напред с цели 9 позиции в сравнение с миналата година. Но най-интересният факт е, че „котките” изместиха от първото място Lexus, които заемаха първото място в продължение на 14 години.

Това високо отличие е от изключителна важност за Jaguar. То е доказателство, че британците произвежда не само едни от най-желаните автомобили, но и едни от най-надеждните. Като прибавим и най-високото качество, залегнато в концепцията на всеки един модел на Jaguar, разбираме защо брандът е предпочитаният от висшия мениджмънт по света.

Не случайно през миналата година Jaguar продаде с 8% повече автомобили в сравнение с предходната година. Това обаче не изненада никого, защото ръстът в продажбите на марката се е превърнал в трайна тенденция.

За в бъдеще Jaguar ще бъде още по-достъпен за всички, които мечтаят да го притежават. Все повече правителства по света отпускат данъчни облекчения за автомобили с нисък разход на въглеродни емисии. Затова Jaguar започна да разработва екологични двигатели, които редуцират до минимум замърсяването на околната среда. Доказателство за това са новите бензинови V8 двигатели на британската марка. Те са значително по-икономични.

През тази година Jaguar ще предсави още два агрегата. Новите дизелови 3,0 V6 двигатели ще заменят 2,7 V6 двигател на един от най-желаните модели – ХF. Новите два мотора предлагат още по-голяма мощност, като намаляват с 12% консумацията на гориво и с 10% разхода на вредни емисии.

За повече информация:

Волен Чинков „Мото-Пфое БГ” ЕООД

Тел: 02/ 98 42 258

v.chinkov@motopfohe.bg


Посетете нашия сайт:

www.jaguar.bg

Moto-Pfohe Ltd. Телефон: Факс: WWW

бул. “Сливница” 444 02 98 42 258 02 98 42 233 www.jaguar.bg1360 София
Сподели с приятели:
©obuch.info 2022
отнасят до администрацията

    Начална страница