Програма за плоски стъклочистачки с широко покритие, за да използва възможностите за продажби на изделия за монтаж при нови и по-стари модели стъклочистачки



Дата03.01.2017
Размер75.25 Kb.
#11559
ТипПрограма




ЗА КОНТАКТ:
Надежда Павлович

Action Global Communications Bulgaria


Тел.: + 359 2 980 30 18
Росица Донкова

Action Global Communications Bulgaria


Тел.: + 359 2 980 30 18

Новаторските нови плоски стъклочистачки Champion® Easyvision™ се готвят да направят революция в най-бързо развиващия се сегмент на стъклочистачките



Federal-Mogul въвежда първата компактна програма за плоски стъклочистачки с широко покритие, за да използва възможностите за продажби на изделия за монтаж при нови и по-стари модели стъклочистачки


Пловдив, България... Federal-Mogul (NASDAQ: FDML) въвежда първата компактна серия от много икономични резервни плоски стъклочистачки, за да използва възможностите за продажба на изделия за пряка подмяна на оригинални части и за монтаж при по-стари модели.

Новите плоски стъклочистачки Champion® Easyvision™ са разработени, за да подпомогнат дистрибуторите на резервни части, автомобилните сервизи и търговците на дребно да увеличат максимално продажбите си в най-бързо развиващия се сегмент в индустрията на стъклочистачките – икономични резервни стъклочистачки за автомобили, оборудвани първоначално с технологията на плоските стъклочистачки, както и за клиенти, желаещи да заменят конвенционалните си стъклочистачки от мостов тип. Никоя друга ограничена програма за плоски стъклочистачки не обхваща едновременно възможностите за продажба на изделия за нови и по-стари модели.

„Като един от водещите в света производители на оригинални и резервни стъклочистачки, Federal-Mogul непрекъснато разработва нови технологии в тази динамична категория", каза Тим Пласберг, младши експерт на Federal-Mogul за марката Champion за Европа, Близкия Изток и Африка. „Плоските стъклочистачки представляват бъдещето на категорията на стъклочистачки, а в рамките на този сегмент най-бързо нараства търсенето на плоски стъклочистачки от средно ниво. Марката Champion прави революция в този сегмент чрез първото и единствено изделие, което обслужва приложения при нови и по-стари модели."

Включваща само 14 серийни номера, програмата за плоски стъклочистачки Easyvision обхваща всичките седем основни конструкции на рамена на чистачки, като предлага покритие от около 85 процента на европейския автомобилен парк за всички нови и по-стари приложения. Най-близката конкурентна линия от резервни чистачки с плоски стъклочистачки от средно ниво, за сравнение, обхваща само четири типа рамена на стъклочистачки и е ограничена само до нови модели. Тази конкурентна линия не се занимава с пазара на подмяната на по-стари модели.

За разлика от конкурентите, които поръчват плоски стъклочистачки от по-евтини производители, стъклочистачки Champion Easyvision се произвеждат в производствените съоръжения на Federal-Mogul в Европа, където се спазват същите строги стандарти за качество, както и за оригиналните изделия на фирмата. Всяка стъклочистачка Easyvision включва и доказаната и предпочитана от производителите на оригинално оборудване конструкция на гъвкав елемент, осигуряващ ненадминат контакт между перото и стъклото.

Изискването за изключително малкия брой изделия в програмата Easyvision става възможно благодарение на две изключителни инженерни нововъведения: Технологията на спойлер с променлива геометрия Variable Geometry Spoiler Technology™ (VGS) и системата Master Connector™ на Federal-Mogul. Технологията VGS включва симетричен гъвкав гумен спойлер в елемента на перото. Тази очакваща патентоване конструкция позволява на спойлера да се самонагласи спрямо променящите се скорости на вятъра за ефективно почистване, като улеснява използването на всяко перо Easyvision при автомобили както с ляв, така и с десен волан.

Уникалната и много удобна за ползване система Master Connector на Federal-Mogul дава възможност за бързо и сигурно монтиране на всяко от петте основни нови (горно монтиране, горно монтиране за BMW, страничен щифт, байонет/натискащ се бутон и плосък байонет) и две по-стари (J-кука 9х3 и 9х4) конструкции.

За допълнителна информация относно предимствата на новаторската продуктова линия Champion Easyvision прочетете следните кратки интервюта с представители на отдела за управление на продуктите и проектантския отдел на Federal-Mogul:



Джери Банкс, директор на Federal-Mogul по продуктите, стъклочистачки (Европа, Близкия Изток, Африка)

Въпрос: Колко е голяма възможността във връзка с плоските стъклочистачки за следпродажбено обслужване?

Отговор: Плоските стъклочистачки са бъдещето на категорията на стъклочистачките в производството както на оригинални, така и на резервни части. Около 70 процента от всички нови леки автомобили в Европа са оборудвани с плоски стъклочистачки, като това число възлиза на 93 процента сред 25-те най-продавани модела. В следпродажбеното обслужване около една четвърт от всички леки автомобили са оборудвани с плоски стъклочистачки, като очакваме това число да нарасне до една трета от автомобилния парк през 2012 г. Така че е ясно, че възможността при новите автомобили води до масирана промяна, тъй като още милиони потребители са готови да си закупят плоски стъклочистачки, ако могат, тъй като това е достъпна възможност за модернизация. Продуктовата линия Champion Easyvision цели по-скоро пълна възможност за подмяна, а не просто малка част от днешния автомобилен парк.

Въпрос: Как програмата Champion Easyvision разглежда по-добре тази възможност от продуктовите предложения на конкурентите?

Отговор: Най-бързо разрастващата се възможност за плоски стъклочистачки за следпродажбеното обслужване е в средния ценови клас. С въвеждането на стъклочистачките Champion Easyvision дистрибуторите и сервизите сега имат възможност да предлагат стъклочистачки от среден клас на увеличаващия се брой потребители, които искат да осъвременят конвенционалните си стъклочистачки. Освен това, Easyvision позволява на продавача да сведе до минимум запасите си. Съчетанието от една компактна серия и една пълна оферта за приложения за нови и по-стари модели е най-голямото предимство на Easyvision в сравнение с нашите конкуренти.

Въпрос: Federal-Mogul предлага също така и линията Champion Contact® от плоски стъклочистачки. Успешно ли беше предлагането на линията Champion Contact? Как програмата Easyvision ще се отрази на това съществуващо предлагане на продукти?

Отговор: Стъклочистачките Champion Contact имаха изключителен успех на пазара, те са водещият избор на потребителите, които търсят единична опакована чистачка на първостепенно ниво на оригинално оборудване. Стъклочистачки Champion Contact е съвършеният пример за експертния опит на Federal-Mogul във въвеждането на оригиналната технология в следпродажбеното обслужване. Очакваме основният пазар да продължи да се разраства в дългосрочен план, тъй като постоянно се разработват нови конструкции на рамената на стъклочистачките. В същото време наблюдаваме значителен ръст в средния ценови клас, където много голям брой потребители също търсят предимствата на технологията на плоските стъклочистачки, като оригинални резервни части или за осъвременяване. Това са два различни пазарни сегмента и ние подхождаме към тях с изделия, които са ясно диференцирани не само в линията на Champion, но и спрямо всички конкурентни оферти за стъклочистачки.



Рене Масон, директор на Federal-Mogul, общ инженеринг и научни изследвания и разработки, стъклочистачки

Въпрос: Плоските стъклочистачки Champion Easyvision се позиционират като продукт от среден клас, който работи отлично. С какво се отличава работата на чистачките и как Federal-Mogul е в състояние да включи тези характеристики в едно по-евтино изделие?

Отговор: Съществуват няколко отличителни характеристики, които правят Easyvision правилния избор за днешните чувствителни към цената потребители. Първо, Federal-Mogul е световен производител на оригинални части с ненадминат експертен опит не само в проектирането на стъклочистачки, но и във формулировките на материалите. Формулата на естествената гума в перата Easyvision е високо устойчива на напукване и увреждане от ултравиолетови лъчи и няма да остави восъчни налепи по предното стъкло на автомобила. От конструкторска гледна точка, ние разчитаме на доказания експертен опит на Federal-Mogul в проектирането на оригинално оборудване, за да предоставим асиметричен гъвкав елемент, за да гарантираме ненадминато прилягане към стъклото при всякакви условия. Технологията VGS на Champion представлява значителен пробив не само в намаляването на броя на изделията, но и в способността ни да пригодим притискащата сила на перото спрямо променящата се скорост на вятъра. И накрая, ние сме избрали да не възлагаме този важен продукт на друг производител, който предлага ниска себестойност - перата Easyvision се произвежда по строгите стандарти за качество на Federal-Mogul в собствените ни съоръжения. Контролирайки всеки етап в процеса на разработка, ние сме в състояние да установим уникална ефективност, която ни помага да направим Easyvision едно изделие, което е не само много конкурентно по отношение на стойността, но и работи добре.

Въпрос: Използването на оригинални части Federal-Mogul изигра ли някаква роля в разработката на продуктовата линия Champion Easyvision?

Отговор: Federal-Mogul буквално революционизира категорията на оригиналните стъклочистачки през последните години, като стана водещ новатор в няколко области на проектирането на чистачките. Само като пример, системата на свързване Bayonet на Federal-Mogul за плоски стъклочистачки беше толкова успешна при въвеждането си, че производителите на оригинално оборудване поискаха от други производители на стъклочистачки да възприемат нашата система. Този огромен успех на тази конструкция при производителите на оригинални части доведе до повишаване на дела на тази категория на свързване от нула преди шест години до 44 процента през тази година. Този успех не остана незабелязан и наскоро получихме световно признатата награда РАСЕ за 2010 г. на „Автомобилни новини" за нововъведени продукти. Делът ни в категорията на плоските пера се увеличава много бързо в резултат на експертния ни опит в материалите и конструкциите. Същите ресурси на научни изследвания и разработки, които движиха успеха на ниво оригинални части, бяха впрегнати в разработката на програмите ни а плоски чистачки Champion Contact и Champion Easyvision за следпродажбено обслужване.

За Federal-Mogul

Federal-Mogul Corporation е водещ световен доставчик на технологии за силови агрегати и предпазни устройства, като обслужва най-добрите производители в света на оригинално оборудване за автомобили, леки търговски, тежкотоварни, селскостопански, морски, железопътни, офроуд и промишлени автомобили, както и следпродажбено обслужване в целия свят. Водещата технология и иновации, опитът в икономичното производство, както и маркетингът и дистрибуцията на фирмата осигуряват първокласни изделия, марки и услуги с отлично качество на конкурентни цени. Фирмата Federal-Mogul е съсредоточена върху своята стратегия на устойчив глобален рентабилен растеж, създаване на стойност и удовлетворение за клиентите, акционерите и служителите й. Фирмата Federal-Mogul е основана в Детройт през 1899 г. Седалището й е в Саутфийлд, Мичиган, а в нея работят почти 43 000 души в 34 страни.

Изделията за следпродажбено обслужване на Federal-Mogul се продават под множество марки, включително, но не само върховите изделия за двигатели на AE®, чистачки на ANCO®, запалителни свещи и стъклочистачки на Champion®, гарнитури на Fel-Pro®, спирачни накладки на Ferodo®, лагери на Glyco®, бутални пръстени и втулки на Goetze®, гарнитури и маслени уплътнения, изделия за шасита на Moog®, компоненти за колела на National®, бутала и възли на Nüral®, гарнитури и уплътнения на Payen®, изделия за двигатели на Sealed Power® и изделия за спирачки и светлини на Wagner®.

Посетете уебсайта на фирмата www.federalmogul.com.



/

Каталог: pi files -> 2010
2010 -> Call of Duty – не игра, а Wrangler
2010 -> Серджо Перез най-бърз в тренировката във Валенсия Арабаджиев остана 21-ви, на 2,3 сек от мексиканеца
2010 -> L`argus de l`automobile
2010 -> Автомобилни зверове са обсебили новия брой на bbc topGear бг
2010 -> Породистата машина Audi Quattro Concept (видео)
2010 -> Обширно сравнение: bmw 1 Series m coupe и Audi rs3 Източник: Sport-cars fr
2010 -> Еecc 2010 Първото луксозно ретро рали на Балканите
2010 -> Амбициозен български пилот превърна старо bmw z3 m coupe в състезателен автомобил
2010 -> Рок и моторен рев огласят Търново през уикенда


Сподели с приятели:




©obuch.info 2023
отнасят до администрацията

    Начална страница