Сценарий на topgun # 29 за 16 май 2006 годДата11.01.2018
Размер19.31 Kb.
#44280
ТипСценарий
Сценарий на TOPGUN # 29

за 16 май 2006 год.
1. Simunition комцепция и тренировки на СОБТ, 68ма бригада и ВП

Това оръжие е истинско оръжие но ние изполваме simunition адаптор за тренировки, с който може да разиграем реалистични сценарии навсякъде и по всяко време. Това оръжие не се изполва на стрeлбище или специални тренировъчни стаи, то може да се изполва на всяка улица във всяка сграда и така да се разграе ситуация максимално близка до реалната. Благодарeние на маркиращите амуниции ние винаги знаем кой е победителя в битката, кои е застрелян от добрите момчета и кои от лошите. А това наистина е много добро.

Адаптова е много компактен, много сигурен и много надежден. Ако случайно заредите истински патрони няма да бъде произведен изстрел – това е сигурно – затвора остава назад и не може да се произведе изстрел. Няма начин да се стреля с такъв тип патрон. Синия цвят означава че оръжието е адаптирано за специални FX simunition патрони.


2. Тестове на въздушна пушка модел ”Remington Summit 1000”

Това което виждате е въздушна пушка Remington model summit 1000 е произведена от фирма "Crosman" в калибър 4,5мм.


Начална скорост според фирмата производител е - 1000 fps което е равно на 305 m/seс. Оптиката на пушката е също Crosman 3-9x40 специално разработена за въздушна пушка, скалата е milldot, като могат да се правят корекции по paralax и diopter, с открити винтове за реглаж като един клик е равен на 0.25 MOA. Също така и монтажа за оптиката е специално разработен за въздушна пушка.
Предаването ТОПГЪН съвместно с ГЪНС БГ направихме измерване на скороста на два вида съчми. Първо замерихме скорост на 0,5 gr Gamo ProHuntre съчми. Показаха скорост от - 260 m/seс. Втората замерена скорост бе на 0,33 gr Gamo PBA (Performance Ballistic Alloy) и показа - 290m/seс. След това добавихме масло в пушката и постигнахме - 376 m/sek.
В момента понеже пушката е чисто нова извършваме прострелка на пушката с оптиката, като след прострелката на пушката постигнемхе група от 5см с 5 изстрела. Цефта на пушката е изработена от специална оръжейна стомана, откритите мерни прибори са от фиброоптика.
Следващия тест които правим е за пробивна сила на 25м. изполваме ламарина изрязана от кутия за патрони. На дистанция 25м. съчмата минава изцяло през ламарината.
Също така тестваме пушката от седнало положение и прави за да проверим колко е удобна. Следващото изпитание което правим е да проверим точноста и пробивноста на 10м. Мишената е гилза от патрон 30-06. Резултата е – попадение точно в центъра на гилзата и тя е пробита от едната страна.

3. Турнир по стрелба за журналисти, Герена

4. Рубрика “Уроци по динамична стрелна”

- Бързо изваждане и насочване на оръжието

  1. Рубрика “Оръжеен магазин”

- пушки за стрелба от ляво рано
Каталог: topgun -> TOPGUN scenarii
TOPGUN scenarii -> Сценарий на topgun # 21 за 24 януари 2006год. Ловните пушки на фирмата Benelli
TOPGUN scenarii -> Рубрика "Тестове" полуавтоматична въздушна пушка "Кросман"
TOPGUN scenarii -> Днес ще ви представим една невероятна стрелба с три оръжия последователно на дълга сцена
TOPGUN scenarii -> Сценарий на Топгън за 15 ноември. История (Глок)
TOPGUN scenarii -> Системата представлява въртящ се блок със 6 цеви в калибър 0,6 дюйма, имаща общ корпус
TOPGUN scenarii -> Сценарий на topgun # 28 за 02 май 2006 год. Картечница мг42
TOPGUN scenarii -> Втората Световна война армията на фашистка Германия Вермахт започнала с картечницата mg-34 създадена през тридесетте години
TOPGUN scenarii -> Сценарий на topgun # 24 за 07 март 2006 год. Рубрика "Тестове" полуавтоматична въздушна пушка "


Сподели с приятели:
©obuch.info 2022
отнасят до администрацията

    Начална страница