Зелена седмица и Световен ден на околната среда 5 юни 2015г



Дата21.01.2018
Размер11.38 Kb.
#50782


Зелена седмица и Световен ден на околната среда 5 юни 2015г.
По повод Зелената седмица и 5 юни - Световен ден на околната среда, експерти на РИОСВ-Пазарджик ще вземат участие в организацията и провеждането на инициативи в Пазарджик, Велинград и Панагюрище.

На 1-ви юни14.00 часа - информационен кабинет - РИОСВ-Пазарджик презентация на тема «Градски системи за пречистване на отпадни води» пред гости от РТурция, участници в международен проект «Екологичното образование – стъпка към бъдещето на нашата планета», по който РИОСВ е партньор на РИО – Пазарджик.

На 3-ти юни – 11.00 часа – СОУ – «Ал. Чапай» - гр. Белово – провеждане на инициативата «АЗ ОБЕЩАВАМ» - знаменца, изработени от ученици, съдържащи лични обещания, свързани с опазване на околната среда, ще бъдат разпространени от учениците в центъра на града и в района около училището.

На 4-ти юни11.00 – 13.00 часа – ОУ «Проф. Марин Дринов» - гр. Панагюрище провеждане на инициативата «АЗ ОБЕЩАВАМ» - знаменца, изработени от ученици с лични обещания за природосъобразно ежедневие и активно включване в дейности, опазващи околната среда, ще бъдат разпространени от учениците в центъра на града и в парка, както и информационната брошура на МОСВ «Животът на един автомобил – от завода до площадката за разкомплектоване».



На 5-ти юни10.00 – 14.00 часа - СОУ”Нешо Бончев” - гр. Панагюрище - Парад на хвърчила с еко-послания, състезание с велосипеди, конкурс „Най-красива икебана”, рисунка на асфалт с награди за най-добрите от РИОСВ-Пазарджик.
Каталог: upload -> file -> kampanii
file -> Мотиви към законопроекта
file -> Мотиви към законопроекта
file -> Списък на участниците – 22 ученици от икономически професионални гимназии и 3-ма учители
file -> З а п о в е д № от г. На основание чл. 162, ал. 4 от Кодекса за застраховането, образците на отчет
file -> Наредба №23 от 18 декември 2009 Г. За условията и реда за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по мярка "прилагане на стратегиите за местно развитие" и по мярка "управление на местни инициативни групи
file -> Съдържание увод глава първа. Особености на отразяването на кризата в медийния дискурс
file -> Единни в многообразието замяза на „Еднообразни в разединението”
file -> Заседанието на кабинета, в което участваше и министър Москов продължава
kampanii -> Инициативи с участието на риосв-пазарджик „Предай нататък”


Сподели с приятели:




©obuch.info 2024
отнасят до администрацията

    Начална страница