Докладна записка от д-р юксел ахмед кмет на община гр. ДуловоДата21.01.2018
Размер11.82 Kb.
ТипДоклад
ДО ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА

ОБЩИНСКИ СЪВЕТ

ГР.ДУЛОВО

ДОКЛАДНА ЗАПИСКА

ОТ Д-Р ЮКСЕЛ АХМЕД – КМЕТ НА ОБЩИНА

ГР.ДУЛОВО
ОТНОСНО: Даване на съгласие като заинтересована страна на основание чл.131, ал.2, т.3 от ЗУТ
УВАЖАЕМИ ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ,

В Община гр.Дулово е постъпила молба от „КАЛАДАН – АРАКИС” ООД чрез управителя Стойко Николов за даване съгласие за изграждане на общата граница между собствения на дружеството ПИ с № 120068 и ПИ № 100410-публична общинска собственост с начин на трайно ползване – пасище, мера за построяването на хладилно – складово предприятие.

На основание чл.131, ал.2, т. 3 от ЗУТ Община Дулово е заинтересована страна предвид инвестиционните намерения на дружеството за строителството на границата между двата имота, поради което е необходима да бъда дадено съгласие за това.

Предвид изложеното предлагам Общински съвет –Дулово да вземе следните


Р Е Ш Е Н И Я:
На основание чл.21, ал.1,т.11 от Закона за местното самоуправление и местната администрация, чл.131,ал.2, т.3 от ЗУТ Общински съвет – Дулово:

1.ДАВА съгласие за изграждане на общата граница между ПИ с № 120068 –собственост на „КАЛАДАН – АРАКИС” ООД и ПИ № 100410-публична общинска собственост с начин на трайно ползване – пасище, мера в село Паисиево за построяването на хладилно – складово предприятие.2. Настоящото решение да бъде изпратено на кмета на Община Дулово и областния управител на Област Силистра в 7-дневен срок от приемането му.


Д-Р ЮКСЕЛ АХМЕД

Кмет на Община-Дулово


Поделитесь с Вашими друзьями:


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2019
отнасят до администрацията

    Начална страница