Информационен бюлетин на пресцентъра на нс на бсп акценти от пресата за 27. 08. 2013Дата27.10.2018
Размер152.87 Kb.
ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН НА ПРЕСЦЕНТЪРА НА НС НА БСП
Акценти от пресата за 27.08.2013
БАСТА поне до май зад кабинета, в. Стандарт - стр. 4

Правителството на Пламен Орешарски трябва да работи поне до евроизборите през май, обяви в интервю за "Стандарт" ексдепутатът от ГЕРБ Павел Димитров. Той е сред идеолозите на новата партия на недоволните от Цветан Цветанов и Искра Фидосова, която ще се казва БАСТА (Българи за алтернатива на страха, тоталитаризма и апатията). Трябва да се даде шанс на това правителство. Започнатото е добро. Правителството трябва да се остави и да си свърши работата. Ако напролет хората изкарат една по-нормална зима и не се стига до ексцесии и протести, може да се работи и с това правителство. Моето мнение е избори най-рано през месец май. А може и кабинетът да изкара мандата си", обяви сензационно Димитров.БАСТА на отцепници от ГЕРБ дублира Чикагото, в. Труд - стр. 2


Емил Димитров запазил името в съда

Новата партия на отцепници от ГЕРБ - „Българи за алтернатива на страха, тоталитаризма и апатията" (БАСТА) дублира името на формацията на Венцислав Ангелов-Чикагото, показа проверка на „Труд". Народно движение БАСТА е създадено преди около година в Русе. Учредители на новата партия БАСТА са бившият земеделски министър Мирослав Найденов и ексдепутатите Емил Димитров, Иван Петров и Павел Димитров. В петък те ще се съберат в Етрополе, за да приемат учредителна декларация. Учредителният конгрес ще бъде на 22 септември в София.„Запазил съм името БАСТА в съда. Не познавам никакъв Чикагото", коментира пред „Труд" Емил Димитров.


Пускат 300 млн. лева нов дълг на 2 септември; 24 Часа - стр. 9

Първите 300 млн. лв. нов вътрешен дълг ще бъдат емитирани на 2 септември, става ясно от обявен аукцион от БНБ. Обемът на емисията съкровищни бонове е рекордно голям.

Предлаганите държавни бонове са едногодишни, а постигнатата доходност ще зависи от наддаването. С актуализирания бюджет финансовият министър Петър Чобанов получи право да емитира нов дълг до 1 милиард лева.
Орешарски обсъжда бъдещето иа Балканите, в. Труд - стр. 3

Министърът на външните работи Кристиан Вигенин и премиерът Пламен Орешарски ще се срещнат днес с генералния секретар на Съвета за регионално сътрудничество (СРС) Горан Свиланович. Според МВнР Свиланович и Вигенин ще обменят мнения по положението в Югоизточна Европа и европейската перспектива на региона, както и бъдещото му развитие.


Парламентът подхваща монополите, в. Труд - стр. 2

Още в началото на новата сесия се очаква премиерът Пламен Орешарски да представи на депутатите управленската си програма до края на мандата и екшън план за мерките до Нова година. Дебатът по тях трябваше да се случи преди ваканцията, но в последния момент бе отложен с аргумента, че времето нямало да стигне. Сега дискусията ще се проведе заедно с отчета на министьр-председателя за първите месеци работа на кабинета му.Изборният кодекс готов до края на седмицата, в. 24 Часа - стр. 4


До края на тази седмица Изборният кодекс ще бъде готов в груб вариант. Това съобщи зам.-председателят на парламента Мая Манолова вчера. По думите й проектът включва възможните решения по всяка важна тема на изборното законодателство. Манолова очаква още в началото на есенната сесия да започнат обсъждането и гласуването на текстовете в във временната комисия на НС по изготвяне на новите изборни правила. Така в края на тримесечния срок, който ни даде парламентът, се надявам да сме готови за внасяне в пленарната зала с текста на кодекса, каза още тя. Освен експерти в работата по кодекса се включили и доста представители на институции, които участват в подготовката на изборите.

Дописват черновата на Изборния кодекс до петък, в. Монитор - стр. 4

ЦИК не прие собствените си препоръки за промени в Изборния кодекс, в. Сега - стр. 2
БСП:Избори и референдуми в едно, в. България днес - стр. 2


Референдумите да вървят ръка за ръка с изборите, предлагат от БСП . Идеите са залегнали в промени в Закона за прякото участие на гражданите в държавната власт и местното самоуправление, които от левицата се надяват да бъдат разгледани през септември. „Ща настояваме гласът на хората по важни за страната и регионите въпроси да се чува повече - чрез провеждането на референдуми. За да не се разхищава бюджетът излишно, хубаво е референдумите и изборите да вървят ръка за ръка", смята депутатът от „Коалиция за България " Георги Кадиев.

С по-малко подписи да се свиква референдум - в. Преса - стр. 4

За топлата вода и референдумите, в. Стандарт - стр. 13НАП взема на прицел големи длъжници, в. Труд - стр. 11

Националната агенция за приходите (НАП) има сериозни проблеми със събирането на просрочените задължения. Това признание е направил изпълнителният директор на агенцията Бойко Атанасов по време на национално съвещание на ръководството на агенцията в средата на август, на което са присъствали премиерът Пламен Орешарски и финансовият министър Петър Чобанов , научи „Труд".НАП ще предупреждава фирмите за доставчици, източващи ДДС, в. Капитал Daily - стр. 4
Нов шеф в БДЖ от днес, в. Труд - стр. 11

Християн Кръстев ще бъде новият главен изпълнителен директор на БДЖ. Очаква се той да бъде назначен днес. Кръстев бе определен за шеф на жп компанията още преди седмица, но назначението му се забави, защото се чакаше одобрение от премиера Пламен Орешарски . От Кръстев се очаква да направи жизненоважни реформи в компанията, които да я изправят на крака.Християн Кръстев става шеф на БДЖ, в. Стандарт - стр. 9
Въртележка на върха на митниците; Капитал Daily - стр. 3

Директорският пост в Агенция „Митници" се оказа доста „проветрив" след освобождаването му миналата седмица от заемалия го при управлението на ГЕРБ и служебното правителство Ваньо Танов. Източници от финансовото министерство казаха, че Желев е фаворит и на министър Петър Чобанов , но назначението му се бави заради спорове в социалистическата партия.

Службите имат нужда от повече контрол, в. Труд - стр. 13

Стана ясно, че някой иска да отнеме правата на държавния глава по отношение на службите. Не за първи път. Може да стане, може и да не стане. Темата обаче си заслужава внимание, защото трябва да се приключи веднъж завинаги с ролята на институцията „държавен глава" в България. За всички ни е ясно, че след като Плевнелиев емоционално свали доверието си от кабинета на Пламен Орешарски , щеше и вече си получава касовите бележки от БСП и ДПС. Но хайде още веднъж да размислим.


Орешарски развързва кесията за децата, в. Всеки ден - стр. 2

Депутатите от БСП и ДПС са постигнали съгласие по програмата на премиера Пламен Орешарски „Държавност, развитие, справедливост" и се очаква тя да бъде гласувана още на 5 септември (четвъртък), научи „Всеки ден".


Преминаването на НСО под шапката на МС не е решено окончателно, в. Новинар - стр. 2

Не е изразено ясно и категорично намерението дали НСО трябва да бъде преместена, или да остане към президента. Това заяви днес депутатът на БСП и председател на комисията по вътрешна сигурност и обществен ред Атанас Мерджанов. Коментарът му бе по повод казаното от президента Росен Плевнелиев, че няма да приеме евентуално решение за преминаването на НСО под ръководството на МС .БСП умува кой да е шапка на НСО, в. Труд - стр. 2

Произвол в НСО налагал Плевнелиев, в. Репортер - стр. 1, 3
АТАНАС МЕРДЖАНОВ: Никой няма прибързано да решава проблеми на националната сигурност интервю за в. Дума - стр. 11

Атанас Мерджанов от БСП: Обмислят отнемането на правомощията на президента заради поведението му, в. Струма - стр. 9МО няма да закрива охранителната си фирма, в. Сега - стр. 2

Министерството на отбраната (МО) не само няма за закрива охранителната си фирма МОБА, а дори й търси и банка, става ясно от обява в сайта му. Фирмата търси "кредитни или финансови институции за участие в избор на обслужваща банка". За сравнение МВР ще се раздели с държавния СОД.Министерството на имотите тръгна да подарява, в. Сега - стр. 10


Щедрост. МО се кани да дари атрактивни терени за стотици милиони, въпреки че с продажбата им може да запълни изтънелия бюджет на армията Улица "Лотос" се намира на едно от хубавите места в София. От нея може да видиш цяла Витоша, столицата е в краката ти, в съседство се намират минералните извори на кв. "Горна баня". Според агенциите за имоти средната цена на един квадратен метър в района върви около 94 евро.

Ангел Найденов спря СТАЧКА НА ШИВАЧКИ, в. Всеки ден - стр. 2


Военни командири лапат комисиони от униформите

Военният министър Ангел Найденов спря бунта във филиала на държавното предприятие „Интендантско обслужване" в Калофер. В петък 50 шивачки на военни униформи обявиха стачка заради забавянето на заплатите им с няколко месеца и жестоката експлоатация на труда им по 54 часа седмично. Вчера Найденов е отпуснал от бюджета на ведомството близо 100 хиляди лева за възнагражденията им за целия май и няколко дни от юни.


Шивачки плашат с гражданско неподчинение, в. Дума - стр. 1; 2


Искаме си парите! В кой век живеем, питат работничките от Калофер
Баретите вече ще обезвреждат взривове, в. Сега - стр. 4

Специализираният отряд за борба с тероризма (СОБТ) вече ще се занимава с обезвреждането на взривовете и с взривните вещества. Това гласят промени в правилника за прилагана Закона за МВР, качени на сайта на силовото ведомство. Досега работата с експлозиви и взривни вещества се извършваше от специализираната дирекция "Оперативно-технически операции (СДОТО), която се занимаваше и с подслушването. След скандалите около нерегламентираното ползване не СРС-та по времето на Цветан Цветанов се стигна до изваждането на СДОТО от МВР и обособяването й като отделна агенция към Министерския съвет .


В България всеки пети чиновник е началник, в. Сега - стр. 1; 3

В България всеки пети чиновник е началник, в държавните, областните и общинските служби има 145 000 щатни работни места, а най-високата основна заплата е 4300 лева. Това разкрива докладът за състоянието на администрацията за 2012 г., разгледан и одобрен от правителството. В него се анализират данните за 562 структури на бюджетна издръжка - министерства, агенции, комисии, институти и т.н. Това не е цялата бройка, тъй като има служби, които не са включени, защото не са подали информация. В първия план на премиера Пламен Орешарски се появи намек за реформа на администрацията.


Зинаида Златанова: Парите на Европа не са за партийно състезание, интервю за в. Преса - стр. 14; 15

Харчим европарите след 2013 г. както досега, в. Труд - стр. 11

България ще запази сегашните органи за управление и контрол на европейските средства и през следващия програмен период. Това съобщиха пред „Труд" от кабинета на вицепремиера Зинаида Златанова , след като „Медиапул" предаде, че се отказваме от приемането на специален закон за управлението на средствата от Брюксел.България ще харчи европари по старите правила до 2020 г.,в. Сега - стр. 3

Без закон за еврофондовете, за да няма сътресения, в. Преса - стр. 12


Министерства умуват що е „селски район", в. Труд - стр. 10


Земеделското и регионалното министерство ще подготвят нова юридическа дефиниция за „селски райони", за да може и общини с над 30 000 жители да кандидатстват за средства по Програмата за развитие на селските райони. Това обяви вчера в Кюстендил зам.-председателят на парламента Мая Манолова. Сега по агропрограмата могат да кандидатстват 231 общини, в които няма градове с над 30 000 жители. Това изключва 33-те най-големи общински центъра и селата към тях. Например Велико Търново включва и 36 села, които не могат да ползват еврофинансиране, тъй като не отговарят на изискванията нито на селската програма, нито на „Регионално развитие".

Външно ремонтира ударно, в. Преса - стр. 5


Общо 43 български посланици са подали заявка за ремонт на мисиите ни в чужбина тази година, съобщиха от Външно. Това означава, че всяко пето посолство се нуждае от поправка. Общата стойност на поисканите средства е 2 500 000 лв. Според наличието на пари (например от продажба на имоти до края на годината) приоритетно ще бъдат давани указания къде да се започнат най-неотложните ремонти, обясниха от МВнР.
Колко струва президентското вето на бюджета, в. Земя - стр. 8

Парламентът отхвърли ветото на президента Росен Плевнелиев върху Закона за изменение и допълнение на Закона за държавния бюджет, с което той се опита да осуети политиката на правителството, което си е поставило за цел да изведе страната от петгодишната траектория на икономическа криза и да я поведе към растеж. Ден преди депутатите да отхвърлят ветото, Националният статистически институт съобщи експресните данни за ръста на брутния вътрешен продукт. Те показаха минимален ръст на годишна база от 0,2% и спад на икономическата активност спрямо предходното тримесечие. НСИ потвърди съмненията на икономическите екипи на два кабинета -служебният и на Орешарски , че планираният от Дянков ръст на БВП от 1,9% за 2013 г. няма да се постигне.


Румен Петков: Плевнелиев злепоставя президентската институция, в. Земя - стр. 3


Плевнелиев става муктимилионер с измама, в, Всеки ден - стр. 1, 8
Бежанските лагери се препълниха, в. Труд - стр. 3

Центровете за настаняване на бежанци у нас са препълнени, показа проверка на „Труд". Вицепрезидентът Маргарита Попова и външният министър Кристиан Вигенин вече призоваха за решаване на проблема, който става все по-сериозен заради войната в Сирия.


Плащаме обучението на студенти от Африка и бившия СССР, в. 24 Часа - стр. 4

България ще поема разходите за обучение на студенти от развиващи се държави в наши университети като част от ангажиментите на страната в ЕС да предоставя международна помощ. Това предвиждат промени в правителственото постановление за международната помощ, предложени от министъра на външните работи Кристиан Вигенин .Без хипермаркети през уикенда, в. Стандарт - стр. 1; 7


Закон ще вдига оборота на малките магазини

Големите хипермаркети да не работят в събота и неделя, за да може да се стимулира оборотът на кварталните магазини. Тази идея може да залегне в нов закон за търговските вериги, който се пише в момента, научи "Стандарт". Предложението е на червени депутати. "Това е една от мерките, които биха подкрепили малкия и средния бизнес", потвърди зам.-председателят на "Коалиция за България " Спас Панчев. "Търсим механизъм за равнопоставеност между българските производители и търговци, от една страна, и големите вериги, от друга", уточни още той. Панчев, който е лидер на ЗС "Ал. Стамболийски", е сред инициаторите за увеличаване на ръста на българските продукти в магазините. Според червения депутат стотици малки и средни родни фирми са фалирали през последните години заради големите търговски вериги. Идеята хипермаркетите да са затворени през уикенда обаче бе посрещната на нож от тях.


Влакове със 160 км в час от 2017 г., в. 24 Часа - стр. 9

Влакове, които да се движат със 160 км в час, ще има в България, но след 2017 г. Имаме скоростна отсечка между Крумово и Димитровград, но нямаме влак, който да развие такава скорост сега, уточни шефът на НКЖИ Милчо Ламбрев. Той и транспортният министър Данаил Папазов направиха вчера инспекция на жп трасета, които се изграждат с пари от ЕС.Спасително бъдеще за БДЖ, в. Монитор - стр. 16

Пълна промяна на три жп гари у нас, в. Новинар - стр. 10

Влак стрела до Харманли, в. Стандарт - стр. 9
Второ ведомство гони скандална чиновничка, в. Труд - стр. 6 |

Второ министерство освобождава скандална чиновничка, която се опитва от няколко месеца да се уреди на всяка цена на ръководен пост в администрацията. Става дума за Даниела Лазарова, бивш първи кадровик в правосъдното министерство, срещу която там се водеше дисциплинарно производство за незаконното назначаване на 86 държавни служители. Дни преди да бъде дисциплинарно уволнена, дамата се „уреди" да бъде прехвърлена в инспектората на строителното министерство. След запитване на „Труд" ведомството на Десислава Терзиева прекрати тристранното споразумение за преместването на Лазарова.Депутати питат патриарха за спорен закон , в. Стандарт - стр. 5


Депутати ще обсъдят с патриарха и с останалите религиозни водачи спорните поправки в закона за вероизповеданията. Срещата с Негово Светейшество Неофит ще е на 3 септември, останалите още не са насрочени. Според официалната информация ръководството на ресорната парламентарна комисия започва поредица разговори с ръководителите на традиционните вероизповедания. "Отиваме да засвидетелстваме уважение", каза пред "Стандарт" шефът й Пламен Славов (БСП ). И отрече срещата да е специално заради закона. Според други депутати от комисията обаче на нея ще бъде чуто мнението на църквата по поправките, които взривиха обществен дебат. Спорове има най-вече около текста изповеданията да получат всичките си имоти, включително тези, които са строени като храмове, но в момента не действат като такива.
100 нови болници изникнали за 10 години, в. Телеграф - стр. 9

За последните 10 години болниците у нас са се увеличили с около 100. Това означава, че са раздавани разрешителни и регистрация на нови лечебни заведения без ясни критерии къде трябва да има такива, заяви в Троян здравният министър Таня Андреева .


Вдигат заплатите в спешните и психиатриите, в. Монитор - стр. 5

Заплатите в центровете за Спешна помощ и психиатриите ще бъдат увеличени с 10%. Скокът за спешните медици ще е още през тази година, а на работещите в клиниките за психичноболни от следващата. Това съобщи министърът на здравеопазването д-р Таня Андреева по време на посещението си в Многопрофилната болница в Троян вчера.


Започна раздаването на декодерите по втория търг, в. Телеграф - стр. 15

Започнахме раздаването на декодерите от втория търг на цифровизацията, заяви в Димитровград транспортният министър Данаил Папазов , предаде „Фокус".Цветанов станал жертва на собствената си наредба, в. Капитал Daily - стр. 6


Като вътрешен министър не забелязал, че разпоредбите за криминалната регистрация нарушават човешки права

Административният съд в София град е спрял глобата от 100 лв., която СДВР наложи на бившия вътрешен министър Цветан Цветанов заради отказа му да изпълни полицейско разпореждане и да предостави пръстови отпечатъци и ДНК, за да му бъде направена криминална регистрация. Съдът ще се произнесе по същество и по жалбата на Цветанов срещу наредбата, която урежда реда, по който става регистрацията, издадена от самия него през 2011 г. Едва като обвиняем бившият силов вицепремиер в правителството на ГЕРБ разбрал, че разпоредбите противоречат на Европейската конвенция по правата на човека, конституцията на България и Наказателно-процесуалния кодекс. Това е и изложеният от него мотив за твърдението му, че не следва да му бъде правена криминална регистрация.


КЗК върна за втори път процедурата за Северната тангента на София, в. Сега - стр. 6

Един от големите инфраструктурни проекти, с който страната ни опитва да спаси средствата в риск по Оперативна програма "Регионално развитие", отново се препъна. Дни след като миналата сряда Министерският съвет пренасочи 250 млн. лв. от парите за регионите към Северната скоростна тангента на столицата, вчера Комисията за защита на конкуренцията отново върна процедурата.


Прокуратурата поиска: изписваш се са, от болницата - не лащаш, в. Труд - стр. 1, 5

Пациентите решили да напуснат болницата по собствено желание, да не плащат зза вече проведеното им лечение. За това настоява прокуратурата, която е завела дело във ВАС срещу наредбата на здравното миситерство, която задължава хората да дават пари от джоба си, ако се самоизпишат.


10 Души в талона на колата, но дали КАТ ще разбере кой е нарушителят, в. 24 Часа - стр. 11

Чакайте колосални опашки пред гишетата ако тази идея стане закон
Евксиноград" губи € 5 млн., в. Труд - стр. 6

Правителството е на път да изгуби окончателно 10 млн. лв. европейски средства за ремонт на единствения си дворец „Евксиноград". Причината - в Комисията за защита на конкуренцията постъпиха три жалби от недоволни кандидати срещу прекратяването на обществената поръчка от страна на Министерския съвет . Така не може да бъде обявен нов търг и усвояването на парите няма да стане до края на програмния период, което означава, че въобще няма да бъдат изплатени.


Кметове пак искат част от данъците, в. Труд - стр. 10

Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ) ще предложи от следващата година между 2 и 3% от данък общ доход да постъпва директно в местните бюджети, обяви във Варна шефът на сдружението Гинка Чавдарова.

Преди няколко години НСОРБ също поиска преотстъпване на част от подоходния данък към общините, но идеята не срещна разбиране. Чавдарова заяви, че това ще е едно от първите конкретни предложения на неправителствената организация за законодателни промени, които ще бъдат разисквани на възстановения Съвет по децентрализация към Министерския съвет .

Общините поискаха 3 на сто от плоския данък, в. Новинар - стр. 2

Кметовете искат 3% от плоския данък, в. Стандарт - стр. 5

Йорданка Фандъкова: Европарите трябва да се делят справедливо, интервю за в. Труд - стр. 14; 15Павел Димитров: Правим услуга на БСП, но гледаме надясно, интервю за в. Стандарт - стр. 15

Не искаме да разцепим ГЕРБ, а да разобличим политиката му
Божидар Лукарски, лидер на СДС: Искаме да управляваме държавата, в. Преса - стр. 19

Бивш шеф на ДКСИ: Не трябва на високи постове да има хора с отнет допуск до тайни, в. Сега - стр. 4


"Позиции като тази на зам.-шефа на митниците Николай Попов трябва да са консенсусни и вдъхващи доверие. Не би трябвало лице, което има отнет допуск, да бъде назначавано на никакъв висок държавен пост", коментира бившият председател на Държавната комисия по сигурността на информацията (ДКСИ) Цвета Маркова пред "Сега". Тя каза, че не си спомня случая и това е принципната й позиция.

Мария Пиргова, политолог: Конфликтът на есента ще е между ГЕРБ и Реформаторския блок, в. Монитор - стр. 14; 15


Партия около президента няма да бъде ефективна

Китайски и виетнамски в парламента, в. Монитор - стр. 4 Социалистката Татяна Буруджиева пръв полиглот в НС

ПАРЛАМЕНТЪТ ГОВОРИ ОТ АНГЛИЙСКИ ДО КИТАЙСКИ - Телеграф - стр. 2Контрите” искат среща с Плевнелиев, в. Стандарт - стр. 4

Част от бунтарите, които излязоха през юни срещу правителството, се обърнаха в контрапротест в защита на кабинета "Орешарски " най-вече защото не искат да върнат ГЕРБ във властта. Според тях държавният глава не изпълнява основната си функция да обединява нацията и работи изцяло в полза на бившите управляващи.


2000 души на митинг за Орешарски в Кърджали, в. Преса - стр. 4

Около 2000 души се събраха в неделя вечер в Кърджали на митинга в подкрепа на правителството. Участниците издигнаха лозунгите „Шанс за Орешарски, шанс за хората на България", „Ако не може да помогнете, не пречете", „Не ни разделяйте, г-н Плевнелиев", „Тук сме хора с различни политически убеждения, но с една кауза - да дадем шанс на правителството. Възможност за работа!"Вътре; 24 Часа - стр. 4

Свалят лидера на БСП д-р Пандев, депутатът Емил Костадинов: Това са неуместни спекулации, в. Вяра - стр. 1; 4


Напрежението силно се преекспонира чрез публикации, базирани най-вече на слухове или на анонимни източници, казва Асен Балабанов

Общинският лидер на БСП в Благоевград д-р Владимир Пандев ще бъде свален от поста. Това ще стане на първото заседание на Изпълкома на БСП през септември, решението е взето и оставката на Пандев ще бъде поискана незабавно. Тези слухове обикалят публичното пространство от няколко дни. Според запознати д-р Пандев ще бъде освободен от многобройните си партийни ангажименти, за да може да се отдаде изцяло на работата си като директор на МБАЛ-Благоевград, закъдето го гласят. Други пък се надяват той сам да се оттегли, за да бъде по-безболезнено всичко.


Дунав пресъхва застрашително, в Преса - стр. 6

Образувани са 24 пясъчни прага, очаква се кота "нула" до Русе

Изготвил: Анна Шишова
Каталог: Oporni-R4.mbox
Oporni-R4.mbox -> Информационен бюлетин на пресцентър на нс на бсп акценти от пресата за 20. 06. 2013
Oporni-R4.mbox -> Радост в нс: Извършихме добро дело за енергетиката и за народа
Oporni-R4.mbox -> Информационен бюлетин на пресцентъра на нс на бсп акценти от пресата за 13. 09. 2013
Oporni-R4.mbox -> Информационен бюлетин на пресцентъра на нс на бсп акценти от агенциите до 20. 00 часа 29. 07. 2013 г. Нов ад за депутатите?
Oporni-R4.mbox -> Заседание на Народното събрание. София. В 10. 00 часа започва първото заседание на Министерски съвет с премиер Пламен Орешарски
Oporni-R4.mbox -> Акценти от агенциите до 16. 00 часа 07. 10. 2013 г. Бсп обмисля нова такса за елцентралите
Oporni-R4.mbox -> Информационен бюлетин на пресцентъра на нс на бсп акценти от агенциите до 15. 00 часа 14. 07. 2013 г
Oporni-R4.mbox -> Заседание на Народното събрание
Oporni-R4.mbox -> Програма за рехабилитация на зависими постижения и предизвикателства
Oporni-R4.mbox -> Акценти от агенциите до 20. 00 часа 22. 07. 2013 г. Кабинетът „Орешарски одобри актуализацията на Бюджет 2013


Поделитесь с Вашими друзьями:
База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2020
отнасят до администрацията

    Начална страница