Любовта е свободата да бъдеш себе си Чували ли сте песента на Васил Найденов от филма „ Адаптация”Дата19.07.2018
Размер16.41 Kb.
Любовта е свободата да бъдеш себе си
Чували ли сте песента на Васил Найденов от филма „ Адаптация” :

Днес ще ти направя най- страшното признание:

Под мостовете не текат реки, когато ти не си със мен,

Пристанищата са пустинно тихи, когато теб те няма „

Думите невинаги изразяват точно чувствата, но тези три реда, сякаш казват всичко.... за любовта. Не знам дали някой е готов за нея. Уж всичко знаем, а винаги сме неподготвени. Имаме какви ли не познания, възпитани сме в добродетели, работим това, което винаги сме искали...... умни сме...., интелигентни сме...., но ни е трудно да кажем две толкова лесни думи : ОБИЧАМ ТЕ!

Но трябва да признаем любовта е живот. Тя не се научава, тя се усеща дълбоко в душата. Тя завладява съзнанието и мисълта... Казват , че когато боговете искат да ти вземат ума, те обричат да се влюбиш.

Любовта не зависи от времето, зависи от хората ! Ако не си обичал – дали си живял пълноценно .....

Любовта започва, когато заради друг си готов да измениш на себе си. Да обичаш означава да виждаш чудо, невидимо за другите и то да те промени.

Любовта е стихия, която разгаря никога неизпитвана страст и винаги носи топлина и светлина. На нея се крепи живота.... Истинската, непреходна любов не е само физическа страст, не е и само романтика. Истински обича този, който е способен да приеме всичко, което е било... ,което се случва сега и което предстои.

Любовта е самотата на двама души в огромния свят. Тя е обещание..., тайната на двамата. Любовта е да държиш някого за ръка и той да чувства твоето сърце...

ЛЮБОВТА-ТОВА Е СВОБОДАТА. Свободата да бъдеш самия себе си, с този, който те приема такъв, какъвто си. Любовта те съпровожда през целия живот - от първата целувка... от първата раздяла....Думите „ АЗ ТЕ ОБИЧАМ“ отнемат няколко секунди, а да го покажеш-цял един живот. Ако тя е първото за което си помислиш, когато се събудиш, единственото, когато си буден и последното , за което си мислиш преди да заспиш, ...значи това е ЛЮБОВТА.

Най – прекрасните неща в живота са невидими –

Затова затваряш очи когато целуваш,

Плачеш или Мечтаеш!
Каталог: wp-content -> uploads -> 2013
2013 -> Временно класиране „В”-1” рг мъже – Югоизточна България
2013 -> Конкурс за заемане на академичната длъжност „Доцент в професионално направление Растителна защита; научна специалност Растителна защита
2013 -> 1. Нужда от антитерористични мерки Тероризъм и световната икономика
2013 -> Днес университетът е мястото, в което паметта се предава
2013 -> Програма за развитие на туризма в община елхово за 2013 г
2013 -> Йордан колев ангел узунов
2013 -> 163 оу „ Ч. Храбър в топ 30 на столичните училища според резултатите от националното външно оценяване
2013 -> Гр. Казанлък Сугласувал: Утвърдил
2013 -> Подаване на справка-декларация по чл. 116 От закона за туризма за броя на реализираните нощувки в местата за настаняване


Поделитесь с Вашими друзьями:
База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2020
отнасят до администрацията

    Начална страница