Молитвата ще ви спасиДата24.06.2024
Размер18.22 Kb.
#121478
Молитвата ще ви спаси
Свързани:
Кога трябва да стоим прави и кога трябва да коленичим в Църквата

Молитвата ще ви спаси
Ако в продължение на три-пет години в живота ви се наблюдават събития, които си приличат;
всичко върви еднообразно и винаги завършва по един и същи начин;
мечтите ви никога не се сбъдват; и чувствате, че ви въздейства злото, това означава, че за голямо съжаление, ви е наложено проклятие.
Много е важно да си спомните момента, когато то е било произнесено. Ако не е възможно да възпроизведете събитията, това частично усложнява работата по ликвидацията на негативното въздействие. Но въпреки това във всеки случай на помощ ще ви се притече църквата. Добре е, ако спазвате празниците и постите, редовно посещавате свети места и сте искрено вярващ човек – тогава молитвата ще сработи.
Молитвата може да ви спаси, когато искрено вярвате в силата й. За съжаление, само четеното на молитвениците не помага – трябва да преминете пълния процес на изчистване, да посещавате служби, да поговорите със свещеник. Всичко това ще ви помогне да се избавите от проклятието. Това съветват не само мъдрите възрастни хора в храма, но и светлите магове, които вярват в силата на свещеното слово.
Дори самата Библия може да ви защити. Ако сте забелязали, че проклятието е наложено върху цялото семейство, трябва да си направите семейна снимка с всички близки роднини. Оставете я между страниците на Библията за една седмица, а след това прочетете специални молитви, които ще ви предпазят, изчистят и ще ви спасят от проблемите и мъките.
Свещен обред
Мнозина са убедени, че молитвите трябва да се произнасят наум, но това е грешка. Защото озвученото слово има особена действена сила. Вие не просто произнасяте някакви фрази, а се обръщате за помощ към Бога. Трябва да повярвате, че от този момент животът ви ще бъде различен – дълъг, щастлив и безоблачен.
Не трябва да се забравя и още един важен момент при изчистването – не трябва да сте изпълнени с негативни емоции, не трябва да се сърдите и да таите обида. Важно е да изпълните свещения обред за изчистване без негативни емоции, а с благи намерения.
Добре е, ако насочите мислите си към това, че животът ви ще стане по-добър, че злото ще отстъпи и няма да имате повече поводи за тревоги. Трябва искрено да вярвате в това, че децата ви ще са здрави и щастливи. Само с такива мисли проведеното изчистване ще е от полза и ще свалите от себе си негативната енергетика.
Задължително е обаче да повярвате в силата на молитвата. Открийте се за всичко чисто и светло и се настройте за изцеление. При всеки човек подобно изчистване преминава различно, затова ще забележите резултата след известно време.

Сподели с приятели:
©obuch.info 2024
отнасят до администрацията

    Начална страница