Занте нощем екскурзия, която ви предлага да разгледате най-приятните места на острова. Ще посетите Бохали, част от гр. Занте, където ще можете да се насладите на гледката към залива. Разглеждат се площада Соломос, площада СвДата15.10.2017
Размер17.81 Kb.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ

Занте нощем - екскурзия, която ви предлага да разгледате най-приятните места на острова. Ще посетите Бохали, част от гр. Занте, където ще можете да се насладите на гледката към залива. Разглеждат се площада Соломос, площада Св. Маркос, църквата Св. Дионисос
Цена: възрастен - 25 евро, дете 2-12 г. - 12.50 евро

О-в Закинтос (целодневн тур) - по време на това вълнуващо пътуване, ще можете да посетите църквата Агия Мавра и манастира Елефтеротрия. След това ще продължите през красивите селца в планината - ще можете да видите най-старото маслиново дръвче на острова. Ще посетите Мареис, Агиос Леон и Киломено. Ще спрете в Анафопитрия, където до днес се прозвежда местен мед, събират се билки, които можете да опитате и закупите. Следващата спирка е Заливът на корабокруширалия кораб. След това ще отидете до пристанището Агиос Николаос, където ще имате време да обядвате или да поплувате. Последната спирка е Калинико - място, където се произвежда местно вино - ще видите целия процес на производството и разбира се, ще можете да опитате виното и да го закупите.
Цена: възрастен - 47 евро, дете 2-12 г. - 23.50 евро

О-в Кефалония (целодневeн тур) - пътуване до най-големия от Йонийските острови. Разглеждат се манастира на Св. Герасимос - пазител на острова и пещерите Дрогарити. Следва разходка с лодка в езерото Меласини. След това ще имате време да се снимате на плажа Миртос. Следващата спирка е най-високата точка на острова, Агростоли с моста Драпано. Ще имате време за обяд в традиционен гръцки ресторант.
Цена: възрастен - 47 евро, дете 2-12 г. - 23.50 евро

Круиз Caretta Caretta (2-часа) - разходка с лодка със стъклено дъно в Йонийско море, където ще можете да се порадвате на красотата на подводния живот. По време на пътуването ще спрете, за да поплувате в морето. Ще имате възможност да направите снимки на известните костенурки „карета".


Цена: възрастен - 25 евро, дете 2-12 г. - 12.50 евро

Олимпия (целодневeн тур) - Най-големото светилище на Зевс в Древна Гърция. Сега е най-вече известно като мястото, където са се провеждали олимпийските игри. По време на тази екскурзия можете да научите повече за историята на спортовете, ще посетите олимпийския стадион и олимпийския музей. Посещение на част от храма на Зевс. Време за пазаруване и почивка за обяд.


Цена: възрастен - 48 евро, дете 2-12 г. - 24 евро

Навайо - Символа на Закинтос - Екскурзията започва от Занте, където ще можете да разгледате покрайнините на града, а след това Цивили, Аликанас и Аликес. След това ще се отправите към Св. Николас, Хигия, Лонг Яло и пристанището Св. Николас.


Ще направите почивка при Сините пещери, където ще можете да поплувате за час, и при корабокруширалия кораб, където също ще имате час за плуване.
Ще се върнете при Сините пещери, където ще можете да направите снимки. Връщане за плуване във Хигия или Лонг Яло.
Цена: възрастен – 35 евро, дете 2-12 г. – 17.50 евро
Записването за екскурзии е препоръчително да става при резервацията в България.


Поделитесь с Вашими друзьями:
База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2020
отнасят до администрацията

    Начална страница