Зелено училище с конна езда и изкустваДата18.12.2018
Размер29.23 Kb.
ЗЕЛЕНО УЧИЛИЩЕ

С КОННА ЕЗДА и ИЗКУСТВА

ЕКО ЕЛЕНА 2013”

КОМПЛЕКС ЗА СЕЛСКИ ТУРИЗЪМ «ЙОВЧЕВАТА КЪЩА»,

«КЪЩА БАБА ДАНА» и КЛУБ ПО КОННА ЕЗДА „ЕЛЕНА”

г
р.Елена,

ул.”Килъжевци” 10

Тел.: 0896/682044;

0896/682041; 0896/682042;

06151/5036; 06151/5516;

www.yovchevatakashta.com

www.horseriding-club-elena

e-mail: elenahouse@mail.bg


Зеленото училище “Еко Елена” е част от образователната програма на Международен детски лагер за изучаване на конна езда, езици и изкуства в гр.Елена, Йовчевата къща.

Това е дългосрочна програма, която надгражда всяка следваща година нови знания, умения и таланти у децата – в сферата на спорта, изкуствата, занаятите и е съсредоточена върху това, детето да се забавлява, да общува с връстници от цял свят, и да опознава природата, растенията и животните, участвайки в грижите за тях!

Програма, разработена от нашия екип, създава възможност за деца между 6 и 18 години да прекарат незабравими дни, като усвоят основни умения в конната езда и повече от 10 допълнителни дейности като: плуване, колоездене, тенис на маса, стрелба с въздушна пушка и лък, катерене, танци, рисуване, грънчарство и много други.

Програмата е модулна, добре балансирана и се адаптира към индивидуалните възможности и интереси на всяко дете. Единственото задължително условие при нас е децата да се чувстват добре и да се забавляват, обгърнати с любов и внимание!НАСТАНЯВАНЕТО на децата става в автентична и уютна домашна обстановка на Комплекс за селски туризъм “Йовчевата къща”, разположен в китната махала Килъжевци, само на 3 км. от центъра на възрожденския град Елена - тук всеки става част от едно голямо семейство. Към комплекса има конна база, плувен басейн с лятна градина, съоръжения за тенис на маса, колоездене, федербал, волейбол, дартс и др.

В КОННАТА БАЗА на комплекса се отглеждат коне от породите «Източнобългарска» и «Каракачанска». Чрез квалифицираните си инструктори тя предлага възможност за обучение по езда за начинаещи и напреднали и преходи с коне.ЕКИПЪТ от ръководители, аниматори, инстуктори, водачи и помощниците им, се грижи за удобството, комфорта и безопасността на децата.

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА СМЕНИТЕ: 5 дни /4 денонощия/;

СМЕНИ:

І. ПРОЛЕТНА ВАКАНЦИЯ:

месец МАРТ-АПРИЛ:

– от 30 март /събота/ до 3 април /сряда/;

ІІ. ЛЯТНА ВАКАНЦИЯ:

месец ЮНИ: • от 15 юни /събота/ до 19 юни /сряда/;

 • от 22 до 26 юни;

месец ЮЛИ:

 • от 29 юни /събота/ до 3 юли /сряда/;

 • от 6 до 10 юли;

 • от 13 до 17 юли;

 • от 20 до 24 юни;

месец АВГУСТ:

 • от 3 август /събота/ до 7 август /сряда/;

 • от 10 до 14 август;

 • от 17 до 21 август;

 • от 24 до 28 август;

месец СЕПТЕМВРИ:

 • от 31 август /събота/ до 4 септември /събота/;

 • от 7 до 11 септември;

ЦЕНА: 250 лева на дете.

В цената са включени: настаняване в Комплекс за селски туризъм «Йовчевата къща» при условия пълен пансион /нощувка, закуска, обяд, следобедна закуска и вечеря/, участие в програмата за конна езда, спорт и развлечения, предоставяне на предпазна екипировка, ползване на басейна и спортните съоръжения на комплекса, трансфери от и до гр.Елена и с.Мийковци.

В цената не са включени: трансферите от и до Варна, София и др.населени места с отдалеченост повече от 20 км.от лагера, които се заплащат допълнително, по предварителна заявка.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ за програмата, начините за записване и плащане, регистрационен формуляр, часове за пристигане и настаняване, декларация от родител и други специфични изисквания, можете да намерите на сайтовете ни:

www.yovchevatakashta.com

www.horseriding-club-elena.com

Комплекс ЙОВЧЕВАТА КЪЩА осигурява и настаняване за родителите на децата, при условия: • Само нощувка – 20 лв. на човек на нощ,

 • Нощувка и закуска – 25 лева на човек на нощ,

 • Полупансион /нощувка, закуска и вечеря/ - 35 лева на нощ.

Каталог: wp-content -> uploads -> 2013
2013 -> Временно класиране „В”-1” рг мъже – Югоизточна България
2013 -> Конкурс за заемане на академичната длъжност „Доцент в професионално направление Растителна защита; научна специалност Растителна защита
2013 -> 1. Нужда от антитерористични мерки Тероризъм и световната икономика
2013 -> Днес университетът е мястото, в което паметта се предава
2013 -> Програма за развитие на туризма в община елхово за 2013 г
2013 -> Йордан колев ангел узунов
2013 -> 163 оу „ Ч. Храбър в топ 30 на столичните училища според резултатите от националното външно оценяване
2013 -> Гр. Казанлък Сугласувал: Утвърдил
2013 -> Подаване на справка-декларация по чл. 116 От закона за туризма за броя на реализираните нощувки в местата за настаняване


Поделитесь с Вашими друзьями:
База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2020
отнасят до администрацията

    Начална страница