„Методи на съблазняването“ Съдържаниестраница1/21
Дата04.03.2017
Размер1.89 Mb.
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   21
Източник: http://www.lover-bg.com

„Методи на съблазняването“Съдържание:
 • Съблазняването не може да бъде приведено нито към науката, нито към изкуството. Това е конкретно действие, практика.

 • Най-важното е да завладееш вниманието.
 • В четвъртия ден на курса ще научиш: кои са най-подходящите места за запознанства и как да използваме максимума, който те ни предлагат


 • А сега ще поговорим за магическата сила на усмивката
 • Как да се научим да изграждаме свои собствени изрази и комплименти, които да бъдат непременно забелязвани и да дават повод за разговор.

 • Банални методи

 • Запознанство по телефона

 • Първо се опитай да си представиш някаква ситуация от твоя живот, достатъчно ярка и положителна.

 • Кратък план (практическа задача)

 • В природата съществува мит, че жените обичат да им подаряват цветя.


 • Скритата хипноза и структурата на съблазняването.

 • Техника №2 Котва

 • Има определени начини да направиш речта си по-убедителна.
 • Трансови думи (Или ключ към сърцето) • Структура на разговора

 • Как да преодолееш съпротивата

 • Мислех, че бях влюбен

 • Как да получа любимата жена”

 • Как да си уговорим среща

 • Как да вземеш телефонния й номер

 • Как да усилите резултатите

 • Човекът, който ходеше по вода

 • Експерименти

 • Ако срещнеш НЕЯ


 • Няма по-велика сила на света от Човешката мисъл.


ЛЕКЦИЯ 1


Всеки мъж се нуждае от известни познания в областта на женската психология. Да умеем да свалим една жена от първата среща до това да я вкараме в леглото е нещо, което всеки уважаващ себе си мъж трябва да може. Сигурно Ви е омръзнало да гледате как някои не дотам красиви мъже се разкарват с готини мадами, а Вие си киснете у дома с бира пред телевизора. Това ли е животът, който искате? Не Ви ли се иска и Вие да сте така? Да живеете пълноценен живот с прекрасни жени и да не си губите времето. Убеден съм, че е така. Просто трябват малко усилия и постоянство в това, с което вече сте се захванали.

Разликите между двата пола


Между мъжете и жените съществуват разлики, както във външния вид, така и в психологията. Те са огромни. Разликите от втория вид са главно в това как всеки пол възприема другия. За нас мъжете е достатъчно да видим някоя мадама и вече сме привлечени, дори възбудени от нея. Но много рядко се случва да предприемем някакви действия, за да получим съответното момиче. При жените обаче не е така. Грешката, която голяма част от мъжете допускат – мислят си, че това, което те намират за привлекателно в жените е същото, което и жените намират за привлекателно у мъжете. Голяма грешка! Жените биват привличани от доста по-различни неща в един мъж, отколкото мъжът в жената.

Ние мъжете сме винаги директни, докато жените обичат да правят намеци, отколкото да са директни. Често обръщат внимание на детайли, за които ние мъжете рядко се замисляме.Какво искат жените от един мъж?

Не очаквайте изчерпателен отговор. Жените да различни и харесват различни черти у мъжа. Но въпреки индивидуалността на всяка жена има няколко черти, по които всички жени си падат: 1. Лидерство – жените харесват силните мъже. Тук не става въпрос за физическа сила, а за това, че мъжът трябва да създава впечатление и да се държи като лидер. Един мъж трябва да има силна воля, да бъде независим и уверен в своите качества. Всеки мъж трябва да има самочувствие на успял човек.

 2. Чар – това е нещо уникално и строго индивидуално. Всички харесват чаровните хора. Няма конкретно обяснение какво точно е чарът. Може

би е това да накараш всеки да се чувства добре в твоята компания.

 1. Динамичност – жените обичат доминиращите мъже. Това е една от чертите на лидера. Жените не си падат по мекушави, зависими и нерешителни мъже, които не правят това, което искат.

 2. Агресивност – не става въпрос за физическа агресивност, а за агресивност към живота – това означава да знаеш какво точно искаш от живота и да знаеш как да го постигнеш. И най-важното - да правиш всичко възможно, за да го постигнеш.

 3. Непредсказуемост – жените обичат непредсказуемите мъже, най­малкото, защото жените обичат да бъдат изненадвани. Предсказуемите хора са скучни. Способността да изненадваме жените трябва да се превърне в част от нас мъжете.

 4. Стил и мода – каквото и да си говорим, всяка жена обръща внимание на мъжкия вкус към дрехите, живота, изкуството и т.н.

И много други неща, които няма да обсъждаме засега. Тези са основните и ако ги овладеете, останалото ще дойде от само себе си.Какво НЕ харесват жените у един мъж?

 1. Отчаянието – жените не понасят отчаяните мъже, тези, които постоянно се оплакват и си намират извинения за всичко. Има една поговорка, която гласи: „Който мрънка, на кухо дрънка.“ Трябва да сте личностни. Истинският мъж е личностен. Той знае какво иска, налага го и изказва мнението си.

 2. Слабите мъже – това са емоционално нуждаещите се, тези, които търсят опора у жената или у другите хора, залагат на мнението на другите. Ако непрекъснато повтаряте на момичето, което сваляте, че го обичате, значи сте емоционално нуждаещ се. Така показвате своята зависимост. Трябва да престанете да правите това веднага.


Как жените разбират, че си имат работа с Истински Мъж?

Понеже жените често не знаят с кого си имат работа, те ни тестват. Тестът може да бъде под всякаква форма. Най-често те се държат като лигли или казват нещо лошо спрямо нас, за да ни провокират. Най-елементарната ситуация, когато жените ни тестват, е когато отказват поради някаква смешна причина да дадат номера си. Така те проверяват доколко сте мъж. В подобна ситуация трябва да запазите самообладание и да реагирате подобаващо. Друга ситуация, в която може да попаднете, е жената да се държи като лигла. Грешка е, ако търпите подобно поведение. Не е това начина да й се харесате. Просто й се посмейте или й кажете веднага да престане. Във всяка ситуация трябва да сте в готовност да импровизирате по най-бързия и добър начин. Ако тя Ви попита „За какво ти е номерът ми?“, най-голямата грешка, която може да направите, е да се издадете, че я харесвате или нещо подобно. Кажете примерно, че правите телефонен указател на женската част от града и й се присмейте. Така не сте се дали лесно и сте издържали един от тестовете. Трябва да вдъхвате респект у жените. Иначе те никога няма да гледат сериозно на Вас. Това се отнася не само за жените, но и за другите хора всеобщо. Никога не се подчинявайте на жена, дори когато Ви помоли без причина (или с неоснователна такава) да й подържите или носите чантичката. Та нали тя сама може да го направи! Никакво подчинение дори и в най-малките неща. Това е много сериозно!Какво ще Ви струва да станете добър сваляч?

Всеки мъж, който иска да е добър с жените, трябва да е готов да възприеме нови идеи, идеологии и да е готов да опитва нови и нови неща. В повечето случаи тези идеи са различни с тези, с които е свикнал. Понякога дори трябва да промените някои от принципите си, тоест да създадете нови такива. Това означава всичко това да стане една от насоките Ви за развитие. Да се променяте и усъвършенствате, да се интересувате от жени и да търсите начини да ставате все по­привлекателни за жените. С времето нещата ще се подредят, но се изисква много време и труд. Резултатите няма да закъснеят, но ще дойдат, когато най-малко ги очаквате.Лошият съвет, който Ви дават околните

Ако сте имали проблем с жените, със сигурност сте търсили съвет от околните – приятели или някое близко момиче. И вероятно сте получавали повече от веднъж отговора „Бъди себе си, бъди естествен“. И сам по себе си този съвет е лош. Защо ли? Замислете се дали досега не сте били естествени и себе си. И щом четете този материал най-вероятно с това не сте постигнали много, дори нищо. Един мъж, който е чаровен, успял и със самочувствие, няма как да сбърка, бидейки естествен. Той е изградил този стил на живот именно като се е променял. Но той не е загубил себе си, а е усъвършенствал хубавите си черти. Именно това трябва да се научите да правите.

Един мъж, който е плах, неуверен в себе си и собствените си сили, колкото и да се опитва да бъде естествен, няма да постигне нищо, поне в тази насока. И ако попитате околните защо е така, те сигурно ще Ви отговорят, че не сте срещнали подходящото момиче. И единственият начин сигурно ще е да продължавате да я търсите. И кога ще я намерите? Когато сте на 40 и животът Ви е преминал в самота и отчаяние. Тези съвети биха Ви ги дали хора, които и идея си нямат как се свалят жени. Пътят на истинския сваляч е да се самоусъвършенства и да се променя. Ще трябва да правите неща, които в началото ще са Ви некомфортни и неприятни. С времето те ще станат част от Вас, ще свикнете с тях и несъзнателно ще ги правите. И тогава ще се държите естествено, но вече направили нещо за себе си. Защото да бъдете естествени ще е равносилно на това да сте привлекателен.

Някои грешни представи относно мъжете и жените

– Външният вид – за мъжете външният вид на една жена е решаващ. Рядко бихме се замислили каква ще е тя като човек. За жените обаче външният вид на мъжа не е толкова важен. Не е нужно да изглеждате като Брад Пит, за да се радвате на женско внимание. Но направете всичко възможно да подобрите визията си. Безспорно усъвършенстването на външния вид ще Ви е от полза, но не залагайте само на това. Потърсете женско мнение по въпроса. Ще се учудите колко жени ще се заемат с това охотно да Ви помогнат. Освен това по този начин ще се издигнете и в техните очи – чрез амбицията Ви да се усъвършенствате. Бъдете сигурни, че те ще разкажат на всичките си приятелки. :)

– Финансовото състояние – парите безспорно са едно голямо предимство, но не е правилно и да разчитате само на тях. Мъжете често грешат, че една жена излиза с тях заради парите им. Е, наистина има такива жени

– така наречените „държанки“, чиято основна цел е да извлекат материална облага от връзките си с мъжете. Но един мъж, търсещ сериозна връзка, не би искал да попада на такива жени. Истината е, че парите са символ на власт и лидерство – това, което жените намират за привлекателно у един мъж. Но това не значи, че с пари можете да имате всяка жена. Също както и не всяка красива жена може да има всеки мъж.

– Че жените трябва да се третират мило – това е голяма заблуда, защото, когато се държите мило с една жена, тя Ви се „качва на главата“. По принцип, за да получите уважението на един човек, трябва да му вдъхнете респект още при първото му впечатление от Вас. Така е и с жените. Няма нищо по-лошо от това да сте добро момченце, което изпълнява всичко, което му кажат. Прекаленият интерес към една жена може да я отблъсне. Жената иска мъж,който има собствено мнение, дори и то да противоречи на нейното. В първия момент може да Ви се струва, че Ви се сърди, но по-добре да се лишите от малко сега, за да получите всичко после.


 1. Че жените знаят какво искат – жените НЕ знаят какво искат! Това е простата и трудна за проумяване истина. Жените са нелогични създания и повечето са патологични лъжци. Тоест, устата им говори едно, мозъкът им мисли съвсем друго, а в действителност искат нещо трето. Приемете един съвет – никога не вземайте насериозно какво Ви казва една жена. Често то е абсолютна глупост. Жените нерядко се правят на девственици, защото така е установено от обществото. Те обичат секса колкото и ние, даже повече – много повече. Могат да Ви кажат, че са спали само с един мъж, а в действителност числото може да е двуцифрено. Или пък да Ви кажат, че не се целуват на първата среща, а да Ви чакат цяла вечер Вие да направите първата стъпка. Винаги трябва да имате план и да го следвате, дори да срещнете съпротива. Ако една жена Ви казва твърдо да спрете, направете го във всички случаи. Но ако Ви каже, че не спи с хора, които познава едва от няколко дни, но Ви гледа страстно и секси, то тогава непременно продължете.

 2. Че жените трябва да се ухажват – ухажването се състои в следното поведение – мъжът води жена на вечеря, подарява й цветя, купува й всичко, което тя пожелае. И в крайна сметка не получава нищо в замяна. Все пак говорим за жена, която сте срещнали наскоро. Ако имате гадже, естествено, че трябва да я водите на вечеря и да й подарявате по нещо от време на време. Но недейте да я затрупвате с подаръци! Тя ще си помисли, че искате да купите любота й и ще Ви отреже. Има много начини да излезете на среща, без да се охарчвате и без да създавате впечатление на прекалено заинтересован.

Това са само част от нещата, които мъжете грешат по отношение на жените. Те са ключови и затова е важно да ги разберете още сега.Нека започнем промяната

Как да се промените, за да сте по-привлекателни? Това е въпросът, с който трябва да започнем. Първото нещо е вътрешната промяна, промяната на Вашия мироглед и Вашата личност. Ако сте несигурни, срамежливи и се страхувате от жените, опитайте следното: запитайте се коя е най-голямата Ви несигурност при общуването с жените. Примерно, ако страдате от комплекс за липса на социални умения. Именно този комплекс Ви пречи да общувате с хората, включително и с жените. За да се отървете от този страх, Вие трябва да го възприемете като част от Вас самите. След това си представете живота си без този страх. Представяйте си това колкото се може по-често. Представяйте си всички хубави моменти, които можете да изживеете, ако я нямаше тази несигурност. Ако приемате страха като част от Вас, но в същото време си представяте живота без него, с времето ще започне да се появява едно чувство на сигурност. Важно е да не се комплексирате! Ако правите това упражнение няколко пъти на ден, неусетно ще се превърнете в човека, който в действителност искате да сте.Първата мисия

Започнете да излизате по няколко пъти седмично и се запознавайте с напълно случайни момичета. Не е нужно те да са привлекателни и да ги сваляте. Трябва да тръгвате с мисълта, че не целите нищо и че не искате нищо от момичето. Кажете й, че просто искате да се запознаете с нея. Сремете се към един повърхностен и неангажиращ разговор. Ако момичето Ви отблъсне, не се притеснявайте и не се отказвайте. Няма как да не се натъкнете на подобна ситуация. Кажете й нещо от рода „Здрасти, забелязах те преди малко и просто исках да се запознаем. Как си?“ Трябва да се поучавате от всяка ситуация. Основната цел на начинанието е да пристъпвате с по-голяма увереност към запознанства.Езикът на тялото

В полза за поставената вече задача ще са Ви от полза няколко съвета за езика на тялото. Винаги трябва да ходите изправен, раменете Ви да са назад и с горда походка. Не трябва да правите впечатление на „оглеждащ се“. Когато видите някое момиче, погнеднете го право в очите и не сваляйте поглед, докато то не го направи. Често мъжете оглеждат една жена и когато тя ги погледне, те плахо извръщат поглед от нея. Това показва на жената, че сте пъзльовци. Истинският мъж трябва да я гледа в очите без страх. Трябва да изглеждате като баровци. Ако сте в заведение, настанете се удобно – сякаш всичко наоколо Ви принадлежи. Това може и да Ви звучи налудничаво, но жените разбират много повече за един мъж от езика на тялото му, отколкото от това, което говори. Обратното също е вярно. Не се страхувайте да огледате някоя жена – само че го направете със самочувствие, наслаждавайки се на тялото й. Тя определено ще оцени факта, че сте достатъчно самоуверен да я огледате, без да се преструвате, че не сте, когато тя се обърне към Вас.


ЛЕКЦИЯ 2
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   21


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2016
отнасят до администрацията

    Начална страница