Експерт по преговори и убеждаване идва в България Легендарният Роджър Доусън идва в София, за да покаже най-ефективните и изпитани методи за преговори и повече продажбиДата16.05.2017
Размер26.45 Kb.
#21451

Съобщение до медиите

Експерт по преговори и убеждаване идва в България

Легендарният Роджър Доусън идва в София, за да покаже
най-ефективните и изпитани методи за преговори и повече продажби.

"Никога няма да може да печелите повече пари, отколкото когато преговаряте успешно", твърди Роджър Доусън – един от най-добрите експерти в света по преговори и убеждаване.

Семинарът с участието на Роджър Доусън - “Тайните на Успешните Преговори”, ще се проведе на 1 Март в София, НДК. Организатор на първата визита на легендарния лектор у нас е фирма “Интер Контакт България”.

Роджър Доусън е един от най-добрите експерти в света в областта на преговорите и сключването на сделки. Стартирал своята кариера от 16 годишна възраст и постигнал изключителни резултати, той е един от малкото хора на земята, които знаят доказани трикове и техники в преговорите и убеждаването.

Негови клиенти са над 200 водещи корпорации, сред които компании от класацията Fortune 500 като Hewlett Packard, IBM, Oracle Corporation, Unisys, Nestle, 3M, Wells Fargo Bank, General Motors, Mercury, US Bankcorp, Federal Experss, Computer Associates, JavaSoft, Century 21 International. и други.

Роджър Доусън е и един от най-добрите професионални лектори в САЩ. Националната асоциация на преподавателите (NSA) го отличи с две от най-престижните титли: CPAE (Council of Peers Award for Excellence) и CSP (Certified Speaking Professional).

Автор е на няколко книги и аудио програми, сред които бестселъра „Тайната на успешните преговори“ - най-продаваната книга и аудио програма в областта на преговорите с продажби от над 460 000 копия и общ приход над 38 милиона долара!

Основните теми, които Роджър Доусън ще представи пред българската аудитория на 1 Март са:


Всеки участник в семинара ще получи концентрирани знания с ясни, точно формулирани и доказани във времето принципи. Ако бъдат следвани, те гарантират високи резултати при преговори, сключване на сделки и продажби.

Желаещите да се включат в семинара, могат да го направят на преференциални условия с отстъпка до 33% от официалната такса до 31 януари 2012г.

Повече информация за предстоящия семинар „Тайните на успешните преговори” ( 1 Март 2011 г., София, НДК), можете да намерите в уеб сайта на събитието,
на адрес: http://www.power-negotiating.eu/bg
За допълнителна информация:
Иво Николов

Маркетинг Мениджър

Интер Контакт България

02 460 44 00За Интер Контакт България:

Интер Контакт България е организатор на специализирани семинари и обучения, който оперира на българския пазар от 2002 г. Портфолиото на компанията обхваща голям брой професионални тренинги по темите: Мениджмънт & Маркетинг, Човешки ресурси, Търговско & Административно право, Финанси и Счетоводство, Местно самоуправление. Партньори на Интер Контакт България ЕООД за утвърдени български и чуждестранни консултанти с богат теоретичен и практически опит. От основаването на „Интер Контакт” до момента, екипът на компанията е реализирал над 400 отворени семинара и вътрешно-фирмени обучения, с участието на представители на държавни институции и водещи организации от частния сектор.


Интер Контакт България ЕООД, 1612 София, ул. Хубча 4, тел.: 02/460 44 00, fax: 02/460 44 11

e-mail: office@intercontactbg.com, www.intercontactbg.comКаталог: uploads -> files -> 133
files -> Xxxv редовна годишна среща „Регионални организации и местни органи 2016”
files -> Списък на застрашените от изчезване местни сортове, важни за селскотостопанство
files -> Наредба №4 от 11 март 2011 Г. За реда и условията за провеждане на конкурси за полски инспектори
files -> Наредба №31 от 11 септември 2008 Г. За сертифициране на хмел и продукти от хмел и за регистриране на договорите за доставка на хмел
files -> Рег.№ Име на фирмата Адрес на управление и телефон
files -> Т е Х н и ч е с к о з а д а н и е технически изисквания и технически спецификации
133 -> -
133 -> Икономическа ефективност на угояване на агнета от породите ил дьо франс, тракийска
133 -> Проучване живата маса при отбиване и на 9-месечна възраст при животни от каракачанската порода
133 -> Стайка Лалева, Петя Славова, Йовка Попова, Галина Бойковска, Живко Кръстанов


Сподели с приятели:
©obuch.info 2024
отнасят до администрацията

    Начална страница