Източната ПриказкаДата31.10.2017
Размер60.61 Kb.


Eкскурзии в Обединените Арабски Емирства

Източната Приказка
За последните десетилетия Дубай се превърна в разкошен съвременен мегаполис, който същевременно е съхранил своите древни традиции, ето защо една екскурзия из града неизменно ще предизвика възхищение. На тази екскурзия вие ще можете да се насладите на прекрасни изгледи от града, както и да посетите някои от забележителностите му- златния пазар, района на Bastikia, където се намира стария Fahidi Fort,представляващ днес Историческия музей на Дубай, да си направите снимки както пред най-известната джамия в града в района на Jumeirah, така и пред други архитектурни забележителности на Дубай ще посетите и стария

пазар, където ще се запознаете с източните подправки и ще бъдете буквално изумени от изделията на златарската индустрия, изложени в над 200 магазина.
Дни на провеждане: Всеки ден с изключение на Петък ( на английски език)
Времетраене: от 1500ч до 1900ч.
Цена на възрастен- 32 eu; дете (2-12г): 17 eu

Дни на провеждане: Четвъртък и Петък ( на руски език)
Времетраене: от 1300ч до 1800ч.
Цена на възрастен- 26 eu; дете (2-12г): 17 eu

Екскурзия в Абу Даби – Столицата на ОАЕ

Един от най-красивите градове на арабският свят –това е столицата на ОАЕ. До неотдавна този град е представлявал сам по себе си селище с неголеми домове-хижи.В днешно време Абу Даби е център на нефтеният бизнес, пред очите ви той ще се разкрие и като място където можете да видите великолепни джамии,фонтани,извисяващи се небостъргачи, зелени градини и паркове.Ще посетите пазара за килими, както и стария пазар, но преди това ще се насладите на обяд в един от най-добрите ресторанти в града. След това ще имате разходка по крайбрежието в града наречено Corniche. Екскурзията завършва с посещение на Dhow yard- място на което се строят сега лодки, така както са изглеждали преди стотици години.
Дни на провеждане: Сряда ( на английски език)
Времетраене: Цял ден от 0900ч. до 1730ч.
Цена на възрастен- 65 eu; дете ( 2-12г): 32 eu

Дни на провеждане: Понеделник и Петък ( на руски език екскурзията е с включена вечеря, без обяд)
Времетраене: от 1300ч до 2200ч.
Цена на възрастен- 50 eu; дете (2-12г): 30 eu

Сафари в пустинята – приключение из дюните

Ние ви предлагаме да избягате от градската суета и шум в пустинята през нощта, когато пясъчните дюни се преливат от сенките на залязващото слънце и духът на приключенията цари във въздуха. Дух, който ще почувствувате, когато ви се поднесе шашлик под звездите, когато опитате наргилето в компанията на танцьорката на арабски танци и се облечете в националните дрехи характерни за страната. Само тук жените могат да украсят ръцете си с майсторска изработка с Henna. Пясъчни ски и бъги са на ваше разположение срещу допълнително заплащане.
Дни на провеждане: Всеки ден
Времетраене: Половин ден от 1500ч. до 2200ч.
Цена на възрастен- 62 eu; дете (2-12г) : 34 eu

Морски круиз до Palm Island
Пътуване до Осмото чудо на света, както наричат тези три острова, построени от човека. Плавайки ще можете да се насладите и на гледката към Burj Al Arab хотел и небостъргачите на комплекса Dubai Marina.


Дни на провеждане: Сряда и Неделя
Времетраене: 2 часа
Цена на възрастен/дете (2-12г): 90 eu

Воден парк - Wild Wadi
Това е страна на мечтите, превръщаща се в реалност. Басейн с гигантски вълни,

черната дупка ( Безстрашният камикадзе ), река за мързеливците и разбира се много още водни атракции – за всекиго според вкуса. Това е идеалното място за развлечение за вас и вашето семейство.

Дни на провеждане: Всеки ден
Цена на възрастен/дете (2-12г): 45 eu без включен трансфер
Цена на възрастен/дете (2-12г): 60 eu с включен трансфер

Разходка с арабска лодка – Дубай вечер
Круизът из Залива на традиционна арабска лодка „Доу” е много романтичен. Опитайте националната арабска кухня, полюбувайте се на града от страна на Залива, запознайте се с хора от други страни и вие никога няма да забравите тази великолепна вечер.
Дни на провеждане: Всеки ден
Времетраене: 2 часа от 2030ч до 2230ч.
Цена на възрастен- 55 eu; дете (2-12г): 30 eu

Разходка в Мусандам – Оманските фиорди


Ако искате да видите красиви гледки, величествени планини и възхитителният воден свят, отпътувайте с нас в Дубай – това е неголямо градче на полуостров Мусандам, който се явява най- северната част на султанат Оман. По пътя си ще видим малки домове сгушени сред скалите от където единствената връзка с цивилизацията са лодките, стада от пъстроцветни рибки и ако имаме късмет ще поплуваме в надпревара с делфините – гледка за която дълго време ще разказвате на вашите приятели, гледката от Мусандам име означаващо в превод Земя на фиордите. ( обяд и водно снаряжение е подготвено, можете да вземете със себе си хавлии).
Дни на провеждане: Вторник,Четвъртък и Неделя ( на английски език)
Времетраене: Цял ден от 0600ч. до 2000ч.
Цена на възрастен- 154 еu; дете (2-12г): 85 eu

Обяд в Burj Al Arab

Дни на провеждане: Всеки ден
Времетраене: 3 часа
Цена на възрастен/дете (2-12г): в зависимост от наличието на свободни места

Разходка на стъклена лодка
Незабравима вечеря на свещи, живо звучене на форте пиано и цигулка – всичко това само за вас на кораба Бато Дубай. На борда на този плаващ дворец от стъкло ще ви бъдат предложени блюда от националната арабска и международна кухня. Също така вие ще можете да поръчате прекрасно френско вино, шампанско и много други неща. Препоръчително е гостите да са във вечерно облекло. Приятен отдих !


Дни на провеждане: Всеки ден
Времетраене: от 2030ч. до 2300ч.
Цена на възрастен-90 еu; дете над 5 г до 12г ( деца до 5 г не се допускат): 47 eu

Шест емирства - всичко за един ден
Това е една от най-ярките и пълни с приключения екскурзия. Оставяйки ултрамодерният Дубай, отначало вие ще преминете през Шарджа – древната столица на Близкият Изток, след което ще посетите старинният дворец на шейха на

Аджман – сега музей на восъчни фигури, места с доисторически разкопки в Ум Ал Куейн, големият каньон в Рас Ал Кхайма. След това пътят ще Ви отведе до крайбрежието на Индийския океан във Фуджейра, където ще имате възможност да се изкъпете в океана и да обядвате. Тази екскурзия ви дава редкия шанс да бъдете в шест от седемте емирства, влизащи в състава на страната в течение само на един ден.


На английски език дните на провеждане и цената на възрастен/дете (2-12г) ще се определи в зависимост от броя на желаещите

Дни на провеждане: Всеки ден ( на руски език- с включен обяд)
Времетраене: от 0830ч до 1900ч.
Цена на възрастен- 102 eu; дете (2-12г): 69 eu

Разходка до източния бряг


По пътя си към източния бряг на страната вие ще минете през интересни места с пустинен релеф, както и през обработваемите земи на Al Dhaid, през малки рибарски селища и старото селище Dibba стигащо до брега на Индийския океан. От там се тръгва към джамията Al Bidya, която е най-старата, построена в страната в 15ти век. След това се преминава през пристанищните градове Khor Fakkan и Fujairah и преди завръщането си в Дубай ще посетите крепостта в близкия оазис Bithnah. След обядът следва малка почивка на брега за всички ( има възможност за плуване). И накрая за тези, които се интересуват от грънчарство и килими ще има посещение на Friday Market.

Дни на провеждане: Понеделник ( на английски език)
Времетраене: Цял ден от 0900ч. до 1730ч.
Цена на възрастен- 65 eu; дете (2-12г): 33 eu

Дни на провеждане: Сряда и Събота ( на руски език)
Времетраене: от 0800ч до 1900ч.
Цена на възрастен- 60 eu; дете (2-12г): 30 eu
Каталог: uploaded
uploaded -> Магистърска програма „Глобалистика" Дисциплина „Политическият преход в България" Доц д-р П. Симеонов политическа система и политически партии на българския преход студент: Гергана Цветкова Цветкова Факултетен номер: 9079
uploaded -> Конкурс за научно звание „професор" по научна специалност 05. 02. 18 „Икономика и управление" (Стопанска логистика) при унсс, обявен в дв бр. 4/ 15. 01. 2010
uploaded -> Здравната каса забавя парите за болници, аптеки, пациенти
uploaded -> Автобиография Лична информация
uploaded -> Отчет на ип "Реал Финанс" ад към 31 декември 2009 г. А. Статут и предмет на дейност ип „Реал Финанс"
uploaded -> „Здравеопазване
uploaded -> „Здравеопазване
uploaded -> „Здравеопазване
uploaded -> Москов се закани на директори на болници заради борчове и ктб
uploaded -> „Здравеопазване


Поделитесь с Вашими друзьями:
База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2020
отнасят до администрацията

    Начална страница