Оферта за инвестиция от строително-инвестиционна компания фина 5 оодДата30.11.2018
Размер10.69 Mb.
ОФЕРТА за ИНВЕСТИЦИЯ

от строително-инвестиционна компания ФИНА 5 ООД

България, София 1404, ул.Твърдишки проход №23, офис 33
Ваканционен комплекс „Романтика” е разположен в крайбрежната част на град Каварна, на 300 метра от брега на морето.
Комплексът се състои от 3 големи здания и от две самостоятелни еднофамилни къщи. Пред тяло «В» има бассейн, а на партера е разположено помещение от 240 м2, което може да бъде преустроено с различно предназначение, като: кафе-сладкарница, медицински и фитнес център, СПА център и др. В сутеренните на тела «А» и «Б» има подземни изградени паркоместа за 28 автомобила. Пред самите сгради също са предвидени паркоместа. На последните етажи са разположени мансардни апартаменти от където се открива невероятна морска панорама.
Местоположение-крайбрежна зона на гр.Каварна


Макет на комплекса с обозначение на отделните сгради


Компютърна визуализация на комплекса
корпус «А» и корпус «Б

Корпус «В»
Разположена в крайбрежната зона на град Каварна, «Романтика» предлага красива морска панорама, като плажът е само на 300 м от него. В радиус от 15 км. са разположени 3 голф игрища. Две от тях са по дизайн на легендите в голфа Гари Плейър и Иън Уснъм. Само на 60 км се намира морската столица на България- град Варна и нейното летище, което е с международно значение. Очаква се и откриване на ново летище до град Балчик, което се намира на 17 км на юг от гр. Каварна. На 12 км се намира приказният нос Калиакра-природен и археологически резерват с национално значение и изключително богата история. Уникалния резерват «Яйлата» , прочут със 101 си пещери, обитавани от преди 2500 години и с животворната енергия излъчвана от земята, се намира само на 20 км от Каварна.

ПРЕДЛОЖЕНИЕ за ИНВЕСТИЦИЯ
Предмет на предложението за инвестиция е закупуване на апартаментите в корпуси „А” и „Б” в комплекс Романтика. Предлагаме за продажба общо 30 апартамента собственост на ФИНА 5, с ОРЗП на всички апартаменти 3097,56 м2. за цена от 1 273 697 €.

Срок за завършване на договорените корпуси А и Б - 10 месеца след получаване на първата договорена вноска. Начин на завършване: до ключ, без обзавеждане. Възможни са варианти за инвестиране само в една от двете сгради, или придобиване правото на собственост върху посочената по-горе квадратура от 3097,56 м2, за двата корпуса, при заплащане на активите вложени от ФИНА 5 в размер на 450 000 евро. При проявен интерес от сме готови за контакти, както и за предоставяне на подробна информация.


12.05.2013 г. С уважение: Филчо Филчев

София управител на ФИНА 5

Контакти: тел: 00359 884 400 074, i-mail: filchev.filcho@abv.bg, fina5@fina5.com
www.fina5.com
Каталог: images -> stories -> PRODAGBI -> 06 13
stories -> За медитацията ошо въведение
stories -> Отчет за изпълнение на бюджета и сметките за средства от Европейския съюз
stories -> Закон за изменение на някои правила за държавната служба от 7 февруари 1995 г. Gvnw, стp. 102, наричан по-нататък «спорната разпоредба»
stories -> Заседание на общински съвет калояново докладна записка от инж. Александър Кръстев Абрашев Кмет на Община Калояново Относно
stories -> Конкурс за приемане на военна служба на лица, завършили граждански средни или висши училища в страната и чужбина
stories -> Заглавие на доклада (на български) (14 pt Times New Roman, Style TitleA)
stories -> Наредба №2 от 15 март 2007 Г
06 13 -> Оферта от строително-инвестиционна компания фина 5 оод
PRODAGBI -> София проджект” оод, София


Поделитесь с Вашими друзьями:
База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2020
отнасят до администрацията

    Начална страница