Opel Insignia вече с последно поколение инфоразвлекателни системиДата25.06.2017
Размер43.41 Kb.
#24315

Пресинформация

5 ноември, 2015 годинаOpel Insignia вече с последно поколение инфоразвлекателни системи


  • Интелигентност – новата система IntelliLink интегрира функциите на смартфоните чрез Apple CarPlay

  • Мощ – система Opel OnStar с многобройни услуги и 4G LTE архитектура

  • Бързина – почти мигновени интернет връзка, въвеждане на целите и изчисляване на маршрутите от навигацията

Рюселсхайм. Флагманът на марката Opel вече предлага отлични възможности за комуникационна свързаност и развлечения на борда – системата за персонална комуникация и мобилни услуги и инфоразвлекателната система Navi 900 IntelliLink с възможност за интеграция на функциите на смартфоните предлагат още по-гъвкави и бързи инфоразвлекателни възможности и предложения в Opel Insignia. Свързването на системата Opel OnStar с интернет и изчисленията на навигационната система вече се извършват в реално време – дори кратките периоди на изчакване за зареждане на избрания нов маршрут вече са изпратени окончателно в миналото.


“Марката Opel е в отлична позиция по отношение на комуникационната свързаност в автомобила. Tова е валидно в особена степен както за модела Insignia, така и за новото поколение на Astra и за ADAM - пионерът при системите IntelliLink. Нашият флагман вече се предлага с Opel OnStar и с ултрамодерната система Navi 900 IntelliLink. Tова ще ни даде възможност за бърза и лесна интеграция на функциите на смартфоните чрез Apple CarPlay и съвсем скоро с Android Auto. Tова е мобилна комуникационна свързаност, която има смисъл и доставя удоволствие на потребителите,” сподели Петер Кристиан Кюсперт, вицепрезидент продажби и следпродажбено обслужване на Opel Group.

Превъзходна индивидуална мобилност – интеграция на функциите на смартфоните във флагмана на марката
Последното поколение на системата Navi 900 IntelliLink гарантира индивидуално забавление на отлично ниво. Системата, съвместима с Apple iPhone 5 (или по-нов) пренася в Insignia с лекота и в цялата му пълнота личния свят, съхранен в паметта и приложенията на смартфона. Водачите получават достъп до навигационните карти и новинарските услуги на Apple CarPlay в момента, в който бъде осъществена връзката. Освен това чрез функцията за гласови команди Siri eyes free или чрез 8-инчовия сензорен екран на централната конзола могат да се управляват и допълнителни приложения.
Всяка система стъпва на приложенията, на които потребителите на смартфони разчитат най-много и най-често. Apple CarPlay интегрира удобствата и възможностите на iPhone, до които бихте искали да имате достъп докато шофирате и ги показва на екрана на арматурното табло по интелигентен и достъпен начин. Tова позволява на водачите на извършват телефонни обаждания, да изпращат и да получават съобщения и да слушат музика с едно докосване до сензорния екран или чрез команда от Siri. Сред поддържаните от Apple CarPlay приложения са телефон, съобщения, карти, музика, както и съвместими приложения на външни доставчици. Пълен списък на тези приложения можете да намерите в интернет на адрес: apple.com/ios/carplay.
Последното поколение Navi 900 IntelliLink предлага и възможност за индивидуално конфигуриране на заглавната страница и избор на предпочитани елементи. Налице са 60 места за запаметяване на любими радиостанции, контакти, адреси, телефонни номера, изпълнители и плейлисти. С цел разсейването на човека зад волана да се сведе до минимум, най-важната информация от IntelliLink се изобразява на централния блок контролни прибори на арматурното табло между циферблатите на скоростомера и оборотомера. Наред с това, водачът и пътникът могат да се наслаждават на видеоизображения на 8-инчовия екран в централната конзола благодарение на USB връзката – разбира се, от съображения за безопасност тази функция е активна само при спрял автомобил.
Системата Navi 900 IntelliLink cе предлага на цени от 2 495 до 2 935 лева (препоръчителна цена с включен ДДС) в зависимост от нивото на оборудване.
Свръхмодерна архитектура – благодарение на Opel OnStar, моделът Insignia вече притежава Wi-Fi точка за достъп до интернет
Наред с това Insignia се предлага на пазарите на 13 западноевропейски страни серийно от ниво на изпълнение Edition нагоре и със системата Opel OnStar. Вградената мобилна комуникационна архитектура 4G/LTE превръща флагмана на марката Opel в мощна мобилна Wi-Fi точка за достъп до глобалната мрежа. Специална външна антена подобрява връзката с мобилната телефонна мрежа и осигурява стабилна връзка с интернет на до седем свързани устройства в автомобила.
Пълната гама от услуги е сърцето и душата на системата за персонална комуникация и мобилни услуги. Tе се простират от денонощната автоматична сигнализация при катастрофа (Automatic Crash Response) през компетентната подкрепа при откраднат автомобил и пътната помощ, до функцията за дистанционна диагностика на автомобила. Всички тези услуги са достъпни само с едно натискане на бутон благодарение на собствената SIM карта на системата – наличието на смартфон не е необходимо за работата на OnStar. От друга страна ще се нуждаете от интелигентно мобилно устройство, за да се възползвате от предимствата на приложението за смартфони MyOpel. То дава възможност на абонатите на услугата OnStar да повикат помощ в случаите, в които са далеч от автомобила, за да заключат или отключат вратите или да получат достъп до важна информация за автомобила.

За връзка:
Люба Ганчева

PR мениджър

тел +359 ( 0) 2 969 3051

Mobile: +359 (0) 88 831 8090ljuba.gancheva@opel.com
Текстова информация и снимки можете да намерите в интернет на адрес media.opel.com.


Opel Southeast Europe media.opel.com

Търговско представителство за БългарияКаталог: content -> Pages -> news
news -> Класическа Grand Prix звездите на 111-годишната история на Opel в света на моторните спортове
news -> Chevrolet ще покаже творението на младите дизайнери на изложението в Женева
news -> Пресинформация 29 септември, 2011 година Opel Ampera спечели международната награда ecobest
news -> Пресинформация 26 октомври, 2015 година Перфектен рали сезон за Opel
news -> Отборът adac opel Rallye Junior Team запазва водачеството си в шампионата erc
news -> Пресинформация 29 юни, 2015 година Тройна победа за Opel на рали Ypres
news -> Програма за развитие на нови таланти с ангажименти в областта на пистовите надпревари и рали-спорта
news -> Пресинформация 30 март, 2015 г


Сподели с приятели:
©obuch.info 2024
отнасят до администрацията

    Начална страница