To: Diana Marinkeva Subject: fw: ses formuljari FromДата14.05.2017
Размер17.17 Kb.
From: Petja Miluscheva [milusheva@online.bg]
Sent: 28 април 2011 г. 13:05 ч.
To: Diana Marinkeva
Subject: FW: SES Formuljari

From: Petja Miluscheva [milusheva@online.bg]
Sent: 27 април 2011 г. 21:26 ч.
To: diana marinkeva; Diana Marinkeva
Subject: FW: SES Formuljari
Уважаеми колеги,

С настоящия е-мейл Ви информираме за възможност да ползувате услуги на SES- експерти. Това са пенсионирани немски специалисти, които безвъзмездно предоставят своите знания и опит. За съжаление възможността да ползувате тези услуги е в сила само до края на следващата година, поради приемане на страната ни в ЕС и предоставянето на подобни услуги от страна на немското правителство само на развиващи се страни. Посещенията на експерти от SES са безплатни и се извършват с цел квалифициране на специалистите във фирмата на заявителя и тяхното насочване към самостоятелна работа. По правило това става едновременно с практическо решаване на остри проблеми или задачи при поръчителя. В мебелната промишленост SES - Senior Experten Service разполага например със специалисти по маркетинг, управление на технологичните процеси, внедряване на нови прогресивни технологии, екологични изисквания, намаляване на разходите, качествен контрол, обучение на персонала и ръководните кадри, оптимизация на производствените процеси и др.

В настоящия е-мейл прилагаме заявка и формуляр за посещение. При интерес от Ваша страна моля изпратете попълнените на български, немски или на английски Исканията за посещения с описание на задачите и посочване на целта на следния е-мейл ? milusheva@online.bg. При въпроси може да ни потърсите на тел: 0888712281. Исканията се насочват към SES. Продължителността на посещението не би трябвало да е под 14 дни, максимално е ограничено до 6 месеца. Възможно е да се плануват следващи посещения. Сениор-експертите не получават хонорар. Разходите по тяхното пребиваване на място (нощувки, храна, местен транспорт, дневни пари в местна валута ? 10лв. се поемат от поръчителя ; международен транспорт- от немската държава).

След точно определяне на времето на посещението и двустранно съгласуване/одобряване на предлагания сениор-експерт се сключва споразумение между Senior Experten Service и поръчителя.

Ще се радваме ако се възползувате от предоставената Ви възможност.

Ще се радваме да Ви бъдем полезни с инфомация и за в бъдеще.


С уважение

Петя Милушева

Тел: 0888712281, 02 9580000

SENIOR EXPERTEN SERVICE (SES)Stiftung der Deutschen Wirtschaft für internationale Zusammenarbeit GmbH

Non-profit Corporation
Каталог: content -> news -> files
files -> За оценка на компетенциите на работната сила по браншове и региони
files -> Програма „ развитие на конкурентоспособността на българската икономика 2007-2013
files -> List of Moldovan companies participating in the economic mission to Bulgaria organized within the official visit of the Prime-minister
files -> Важни срокове: Краен срок за изпращане на заявките
files -> Среща на церн с българската индустрия
files -> Проучване на пазара на кари в Узбекистан
files -> Програма за организиране на участия в международни специализирани изложения за периода 23 април 2013 г. 22 април 2014 г
files -> Pnb ltd International Business Cooperation
files -> Информация за традиционната годишна среща на леярските фирми
files -> Откриване – на 6 март (сряда) от 17 ч


Поделитесь с Вашими друзьями:


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2019
отнасят до администрацията

    Начална страница