7 част – Свидетелства за Божия слава Напишете вашето свидетелство! И цялата слава отдаваме на Бога!Дата23.10.2018
Размер147.5 Kb.
#93078
7 част – Свидетелства за Божия слава

Напишете вашето свидетелство!

И цялата слава отдаваме на Бога! 

Скъпи братя и сестри, ако Бог ви е изцелил, освободил, извършил чудо или промяна в живота ви по време на служенията ни, отдавайте Му слава като ни изпращате свидетелства. Можете да напишете кратко свидетелство, което да насърчи вярата и на другите. Бог не е ограничен от пространството и времето. Каква е била болестта? Какво се случи по време на молитвата? Как сте сега? И цялата слава отдаваме на Бога!

Пламен Петров, 1 декември 2011 г.

Ръководство за писане на свидетелство

Йоан 8:36 Ако Синът ви освободи, ще бъдете наистина свободни.

Слава на Господ Исус! Много се радвам за всяко изцеление и освобождение. Пишете ми свидетелство за слава на Бога и насърчение във вярата на други!

1. Болестта (диагноза, снимка), докторът какво казваше и какво беше състоянието ви, как се чувствахте?

2. Кога и как стана изцелението, какво и как се случи и какво усетихте?

3. Как сте сега? Как се чувставате сега? Ако сте ходили ли на доктор, какво каза той? (епикриза, снимка)

Фотокопие от диагноза, снимка, епикриза (преди и след изцелението) ще засилят достоверността на изцелението. 

Не се притеснявайте, ако не разполагате с всичко това, за което пиша. Пишете ни и изпратете това, което имате.

Пишете ми във Facebook или на plamen_petroff@yahoo.com

Ако  имате възможност пишете на кирилица, а не на латиница.

Бог с вас!Деяния на апостолите 4:30

...докато ти простираш ръката Си за да изцеляваш и да стават знамения и чудеса чрез името на Твоя свят Син Исуса.

Пламен Петров, 14 януари 2012 г.Съдържание:

-Свидетелство на Здравко………………...11

- Свидетелство на Жени…………………..12

- Свидетелство на Галина Кръстева……...12

- Свидетелство на Надя…………………...13

- Свидетелство на Милка Иванова……….15

- Христов ученик – Росен Гюрнев……….16

- Исус изцелява гръб по скайп – Теменужка Тодорова…17

- Свидетелство на Галина Захариева…….18

- Свидетелство на Силвия Краевска……..20

- Свидетелство на Милка Нейкова и продължение…20

- Изцелени венци – Гергана Томова……..22

- Георги Попов……………………………22

- Здравей скъпи братко Пламене!.............24

- Свидетелство на Гергана Томова………25

- Писмо от католичка……………………..26

- Надявам се да не бъдете прекалено дълго извън страната…27

- Освобождение от демони……………….27

- Анонимно свидетелство………………...28

- Свидетелство на Галина Захариева…….29

- Свидетелство на Анна Иванова………...30

- Бог ме изцели духовно и душевно……..31

- Свидетелство на Любомир Любенов…..32

- Свидетелство на Евгения Пашова……..33

- Свидетелство на Лалка Костадинова….33

- Свидетелство на Павлина Пашова…….34

- Свидетелство от Бачо Киро…………….36

- Свидетелство на Даниела Шиварова…..37

- Свидетелство от православна християнка –Елена Алваджиева…37

- Болки в таза – изцеление чрез Словото..38

- Зъбобол – изцелен – Екатерина……….39

- Изтичане на гной от венец – Светлана..39

- Освобождение от сънуване на мъртви..40

- Освобождение от болка от миналото…42

- Свидетелство на Росица Генева……….43

- Свидетелство на Слава Костадинова….45

- Свидетелство на Даниела Шиварова….46

- Благословение от интернет службите – Василка Рангелова, Сицилия…49

- Свидетелство на Живка Данаилова…….50

- Благодарим Ти, Господи!.........................50

- Дископатия, болки в кръста и краката…51

- Крак, счупен 6 пъти……………………..52

- Свидетелство на Галина Станкова……..52

- Свидетелство от Израел…………………53

- Прочуло ухо – Малинка Радева………...54

- Свидетелство на Галя…………………...55Свидетелство на Здравко:

от Пламен Петров на 4 август 2012 г.

Здравей пастор Петров, аз съм Златко от Варна. Бях ти писал преди време за това, че съм в голяма нужда за работа, и че все нещата не вървят в сферата на финансите. Искам първо да ти благодаря, че ме изслуша и че ме подкрепи в молитва - стана чудо. Много малко след като ти споделих за нуждата си, ми се обадиха за чудесна работа, сега работя в Практикер, Варна като консултант. Много съм благословен, заплащането е прилично и условията са много добри. А най хубавото е, че мога да ходя на църква в неделя и през седмицата. Много съм благодарен на Бога, че те употреби да ни насърчиш, ние със съпругата ми слушахме предаването ти, свързано с кризата и финансите и много се насърчихме. Благодарим на теб и на дома ти за отворените сърца и за готовността да ни изслушате. Бог да ви благославя изобилно. Ако ние можем да помогнем с нещо, винаги, само кажете за какво да се молим, макар от разстояние - ние сме едно христовото семейство. Голямо благословение и насърчение сте за нас!

Свидетелство на Жени


от Пламен Петров на 7 август 2012 г.

Псалм 34:4  Потърсих Господа; и Той ме послуша, И от всичките ми страхове ме избави.

Благодаря за това слово! Велик е нашият Бог, чудесен Бог! Именно от дух на страх Той ме избави, чрез Вашето служение на Бачо Киро. Благодаря Му за вас. Нека не спира да излива благословения върху вас с Мими и вашите синове! Бъдете благословени във всичко и имайте един чудесен ден, изпълнен с Неговото свято присъствие!


Свидетелство от Галина Кръстева

за слава на Исус!

от Пламен Петров на 7 август 2012 г.

Здравей Пасторе!

Искам да ви споделя, че след като и вие се помолихте за майка ми, която беше в развод с втория ми баща стана чудо! Съпругът й оттегли молбата за развод и преди две седмици делото се прекрати! (той беше подал молбата през март 2011г. и повече от година майка ми много страдаше. И точно когато вече си мислехме, че не е волята на Бога те да се съберат, стана това чудо! ) Слава на Бога!!!!

Благодаря на Бога, че има хора като вас, които толкова много да ни помагат!

Благодаря от все сърце!


Свидетелство от Надя


от Пламен Петров на 9 август 2012 г.

Пасторе, искам да изкажа каква полезност има в писмените поучения които публикувате и как работят, как няма давност за тях.Вниманието ми бе насочено към поучение "Освещаване и оскверняване" което намирам в "архив", „инструменти на сатана”, „идолопоклонничество” и др. Чета и дръзко изявявам, опазил ме Бог, ние многократно сме пречиствали домът си. Но в молитва поисках, ако има нещо небогоугодно и осквернително, което може да бъде инструмент на сатана, Господ да ме подсети и да ми го изяви..Още през нощта се събудих в треска и силно безпокойствие и тревожност и бях поведена из дома към неща, на които не бях обръщала внимание до сега. Все чудни "произведения на изкуството", които са ми подарявани от "приятели" - графики с рога; пластики, изобразяващи кукери; китайски "безценни" чашки, ама с дракончета ; безобидни ароматни пръчки-сиреч за кадене ; гръцки сувенир, на който не пише Кавала, а Кабала, което е индуистка секта; дрешки, китайски, на който откривам на етикетите – дракони; обувки и шалове с щампи на саламандер; фотоси семейни от Египет, ама пред свинксове и пирамиди; .бижута с кръстове от онези, египетските с кръга отгоре - все неща, които не подозираме, че са инструменти на сатана. Слава на Бога, че чрез молитва ми разкри всички тези омразни Нему неща. А и благодарение на писмените Ви поучения, чрез който се разкриха тези скрити "нещица", чрез които се прикачват нечисти духове. Пиша това с обръщение и към други братя и сестри да бъдат внимателни и да очистват, горят и трошат подобни омразни Богу неща, за които и не подозираме каква вреда могат да ни принесат... Пасторе, Благословен да сте за всички проповеди и поучения, с които ни храните учите и предпазвате .


Милка Иванова


от Plamen Petrov на 8 юли 2012 г.

Много ви благодарим за свежото слово, който сте в чужбина и не можем да посещаваме събрания. За мен е привилегия да гледам богослуженията и всичко, което Бог дава. Ви, брат, сте Божии проводник. Аз си списвам с една програма и после си гледам, слушам и разсъждавам. Много съм благодарна и на Мими за песните. Бог да благослови семейство Петрови. Обичаме ви, молим се за вас и служението ви. Бог да ви благослови. Ние сме на остров Керкера.

Радваме се, че през тези години на служба много хора чрез вас са намерили Исус Христос и са получили избавление, спасение, израстване. Благодаря на Бога, че и моя син Тончо получи изцеление чрез молитвените кърпички. Четири месеца дългата и дълбока рана се затвори за три дена след като сложи кърпичка. Сега няма и следа от раната, дойде свободата и радостта. Много сме благодарни на Бог, виждаме покорството, чистите сърца, с които служите на Бога, всеотдайността да работите за Неговото царство, благодаря Му за святото помазание.

Още по-голяма радост дойде, когато Тончо е слушал за собственото си свидетелство на изцеление, което брат Пламен свидетелства, чете от скайпа. Тогава Тончо усеща силното присъствие на Святия Божи Дух. Не може да опише преживяното, как топло олио се разлива по цялото му тяло и мир и вяра, съвършено спокойствие изпълват сърцето му. Благословено да е името на Господа!Христов Ученик - Росен Гюрнев

от Plamen Petrov на 10 юли 2012 г.  • Преди седмица ме поканиха да проповядвам на един лагер за тийнейджъри за една вечер. В почивната станция бяха ги отровили обаче с лоша храна и много хора имаха стомашни разстройства и т.н. Вечерта, след като проповядвах реших да се моля за болните, имаше един човек, който си беше изкълчил лошо крака, казах му да ходи в името на Исус и той наистина тръгна пред очите на 30 младежи и свали превръзката, болките веднага намаляха и според неговите думи на 80 % му мина. Едно момиченце на 7 години ме заведе при баща си, който беше на легло с 38 градуса в стаята си да се моля за него. На другия ден този човек беше здрав, както и всички, за които се бях молил. Слава на Исус Христос! Вчера ме извикаха при една новоповярвала възрастна жена, която от два дни страда от ужасни болки в гърба и само лежи. По време на молитвата каза, че и става много горещо. Болките и преминаха на момента, останала само лека остатъчна болка. Господ изцелява и днес! "Исус Христос е същият вчера днес и до века." Евреи 13:8

Исус Изцелява гръб по скайп – Теменужка Тодорова


от Plamen Petrov на 10 юли 2012 г.

Искам да ви споделя едно свидетелство от миналата събота. Аз не знаех за изцелителната служба, просто вечерта след работа исках да изслушам една проповед и отворих Юстриима. Видях, че сте онлайн и веднага започнах да слушам. Имаше една нужда (проблеми с гърба), вие започнахте да се молите за жената. Аз си протегнах и двете ръце и видях как започна да ми расте първо едната, а после и другата ръка, и това продължаваше, докато се молехте за тази госпожа. Аз си пипнах след това гърба и ми се стори, че е прав, но не казах на никого. По-късно мъжът ми си сложи ръката на гърба ми и каза, че има промяна, не смея да ти кажа, сега е по-прав.

Слава на Бога, Той започна изцеление с гърба ми.

Галина Захариева:


Свидетелство за слава на Бога!

Благодаря на Бог за това прекрасно слово.

http://www.youtube.com/watch?v=1IZZvpXAU5cДвама или трима

Току що изслушах проповедта „Двама или трима”. Живо и деятелно е словото, Боже. Аз живея в Италия, имам трима сина, които са в България. Връзката ми с тях е по скайп.

Искам да разкажа какво ми се случи и как това е свързано с проповедта. От петък вдигнах високо кръвно , от три години вземам хапчета за него. В петък обаче, както обикновено си вземах хапчетата и не чувствах нищо, добре си ми беше, но в един момент усещам, че не мога да дишам нормално. Измерих си кръвното и видях, че е по-високо, но не чак толкова, че от него да ми е така, завишено, но в нормалните граници. Изведнъж започна да ми става лошо, но по някакъв особен начин. Разбрах, че е атака от дявола и започнах да се моля, започна едно воюване, това не може да се опише, поне аз не мога да го опиша, ще кажа само, че се борих дълго време сама. На другият ден, в събота, когато се свързах със синовете ми и им казах, че имам нужда от подкрепа в молитва, защото съм атакувана от дявола. И така по скайп се съгласихме и вързахме тоя демон, който ме тормозеше.

Слава на Бога, точно както казва словото аз и аз и синовете ми се съгласихме в молитва и Бог даде съвършен резултата. Сега се чувствам отлично в Господа. Тази проповед, която чух само няколко часа след това беше отговор и доказателство за верността на Бога. Благодаря Му от цялото си сърце и душа.

Пастор Пламен Петров, Бог да ви води все така да разнасяте по най-семпъл начин живото и деятелно Божие Слово. Бъдете благословен вие и вашето семейство.

Свидетелство от Силвия Краевска


от Plamen Petrov на 1 юни 2012 г.

Слава на Бога. Когато бяхме на службата на Пастор Пламен Петров по време на общата молитва майка ми беше изцелена от изкривяване на образа в очите й, свали си очилата и виждаше ясно. Също се оправи проблема с вестибуларния апарат и може да ходи без да й се вие свят!!!

Слава на Отца, Сина Исус Христос и Святия Дух! Алелуя!

Милка Нейкова:

Свидетелство за затваряне на дълго незарастваща рана след операция след поставяне на молитвени кърпички от Пастор Пламен Петров и екип. Слава на Господа!

Здравей скъпа сестричке Нина. Аз съм майката на Тончо. Слава на Бога, дългата и дълбока операция се затвори, остава един сантиметър.

Много сме благодарни на Бог, благодарим и на вас за молитвите и любовта ви, която имате към нас.

Благодарим и на брат Пламен и молитвената група. 

Съпругът ми Ванко просто виждаше със собствените си очи как раната се затваря, защото той правеше превръзките.Обичаме ви, прегръщаме ви и се молим за делото.

Продължение - Милка Нейкова:

Здравей скъпа сестричке Нина (писмото е до Николина Димитрова). Аз съм майката на Тончо с изцелената рана. Когато Тончо гледал клипа, в който брат Пламен чете свидетелството ни, Тончо получава докосване от Бог, усеща как любовта на Бог го обгръща. Не може да опише чувството нежност и любов. Той е много красив младеж, не пие, не пуши, не гледа телевизия, чалги и сега има пълното уверение, че Исус е жив.

Бъдете благословени в Господа. Обичаме ви и се молим за делото, което Бог ви е дал. Виждаме плодовете от служението ви.

Милка, щастливата майка.

Изцелени венци - Гергана Томова

Отдавам цялата слава на Великия Небесен Баща за огромната му милост.

Вчера когато се молихме пастора каза да сложим ръката на болното място и аз я сложих на зъбите и венците ми,защото от както се помня ми кървят много венците.След това пастора започна да се моли точно за това без да го бях писала.Вечерта когато си измих зъбите,венците отново ми кървяха,но аз знаех,че вече съм изцерена.На сутринта когато ги измих забелязах че вече не кървят.Също много благодаря на Бога за това помазано поучение,което и в момента слушам и отново усещам, че Бог върши неща вътре в мен.

Георги Попов:

Здравейте,

Когато служихте в София на последната служба се молихте за мен. И когато положихте ръка на корема ми и казахте :” Господи нека от утробата му реки от жива вода да потекат според както Си обещал”. „Корема” утробата ми се напълни със благодатта на Святия Дух до краен предел, така че за малко да падна. Толкова бях пълен със Святия Дух, че по пътя към в къщи залитах като пиян. А корема ми от благодат беше пълен и твърд като камък два, три дни.

Когато идвахте в София атмосферата се промени, все едно стана нова година. Едно Весело и задружно чувство, изпълваше кръгозора ми. Когато започнах да ви слушам преди 8 месеца се видях във видение: в една малка армия от 30 човека в поделение в красива местност, на която вие бяхте офицер. А ние бяхме просто обикновени хора в военни дрехи и аз казах: Господи, това не е армия, ами хора, които искат само да се забавляват (купонджий). И тогава Божия Дух слезе върху нас и ние, (ротата), станахме смислени, сериозни и смели, чак се респектирах. След това Святия Дух поведе тая армия в война и тя беше като един човек, и същото време едно със Святия Дух. Армията взе да бяга напред и да гази тъмнината с небесна сила, сякаш не бягаше, а летеше. Увеличи се три пъти и стана три пъти по светла и по силна. Имаше силата на див вол, както пише в Библията. Интересно ми стана, че в това видение видях хора, които не познавах, а след това ги видях на службите при вас в София. Велик е нашия Бог и не се шегува. Слава на Него.


Здравей, скъпи братко Пламене!

Бог да благослови теб и целия ти дом и служение! Искам да споделя с теб една опитност и да видя твоето мнение по въпроса. Значи, днес слушах проповед, докато заспивах и след известно време се пробудих леко и в просъница чух, че се гонят нечисти духове в името на Исус. Тогава, без да съм го искала и без моя контрол се получи нещо много, много странно - от устата ми почна да излиза лъх, дихание като издухване, само че без аз да си насилвам и напъвам мускулите на гърлото или устата. Все едно вятър да излезе от устата ти... аз осъзнавах това, но не бях в пълно съзнание, а в просъница, както писах по - горе.

Слава на Бога, но дали е библейско?  Аз не съм виждала такъв прецедент в словото.  После, когато вече станах, в ума ми звучеше песента - "Ела, Святи Душе"  и аз започнах с цяло гърло да я пея, защото бях сама тогава в къщи.

И даже се помолих, пеейки в подобна мелодия. Тогава започнах с дръзновение да гоня разни нечисти духове от дома ми, територията ми и...се получи това, че почна да ми се гади, да храча и все едно нещо дълбоко в мен искаше да излезе вън. Даже само като кажех - "в мощното Име на Йешуа Помазаника - вън" и ми се надигаше нещо в гърлото. Не знам дали всичко е излязло от мен? 


Гергана Томова:

Искам да споделя моето лично свидетелство. От малка съм отраснала в църква. Поради смяна на местоположение съм била в различни църкви, служили са ни различни пастори. Отделно както повечето християни през седмицата слушам и проповеди на различни пастори и учители,разбира се доказани. Но това, което искам да кажа е че откакто започнах да слушам поученията на пастор Пламен Петров буквално ми се отвориха очите за вярата, защото никой досега не ми е предлагал такава лесно смилаема духовна храна, поднесена с много любов, която не идва от човека, а от Бога. Толкова съм благословена, че Бог използва това скъпо семейство. Отново започнах да усещам Божието присъствие и силата на Неговия Свят Дух. Аз имам нужда да получавам тази духовна храна, защото никой не може да отрече, че Бог действа чрез тях.

Писмо от католичка


от Plamen Petrov на 14 май 2012 г.

Скъпи Пламен и Мария,

Срещнах ви на 17 август 2011 в Телфс, Австрия. Вие проповядвахте и се молихте за нас. За мен тази вечер с вас беше скъпоценен подарък от Бога. Той ме изцели и ми даде сила, молитвата докосна сърцето ми, а думите ти ми дадоха нова нагласа към лошите неща в живота ми. Те се промениха и през август настъпи ново начало за живота и душата ми. Разказах на най-добрата си приятелка за тази толкова специална вечер, за молитвата и за начина, по който ме оживотвори, а днес тя дойде при мен и ме попита, дали пак ще има такава служба...  

Надявам се да не бъдете прекалено дълго извън страната...


от Plamen Petrov на 12 май 2012 г.

Здравейте, пастор Пламен Петров,

Слушах много Ваши проповеди, изгледах доста клипчета с действителни случаи на изгонване на зли духове от обладани човеци... Поздравявам Ви за смелостта да го направите и по този повод Ви пиша... Слушах за родовите проклятия и се замислих ... Ще идвате ли скоро в България? Защо живеете толкова далеч, тук има най много болни хора, нуждаещи се вяра и изцеление  Надявам се да не бъдете прекалено дълго извън страната...

Освобождение от демони

Благодаря на Бога! Слава на Бога!

от Plamen Petrov на 9 май 2012 г.

Георги Попов:

Преди седмица сте гонили бесове от една възрастна жена в домашна група аз я познавам и искам да дам свидетелство понеже тя няма компютър. Тя е била около десет години екстрасенс и от толкова е и християнка. Тя имаше големи проблеми с дяволите постоянно се чуваше шум в дома й разказвала мие много страшни истории за демонска реалност върху нея. Не можеше да спи нормално и постоянно се оплакваше, че борбата й е голяма, а аз неможех да й помогна. Вчера й се обадих а тя ми казва: Георги живея нов живот откакто пастор Пламен се моли за мен. Вече мога да спя спокойно и се чувствам много добре. Aнонимно Свидетелство

от Plamen Petrov на 10 май 2012 г.

Пастор Пламен, здравейте!

Mиналото лято слушах една от интернет службите. Към края започнахте да се молите за изцеление. Помолихте всеки да положи ръка на болното място. Казах в себе си - аз нямам здравословни проблеми и по тази причина участвах, като се молех на езици. Просто в момента бях забравила, че през последните около 20 дни бях преживявала мъчителни нощи, през няколко дена. Това вероятно бяха първите симптоми на критическата възраст - потене, странни нервни усещания и пр. - състояние, което не може лесно да се опише. Няколко дни слeд тази служба изведнъж осъзнах, че не бях преживявала напоследък онези тормозещи нощи. Оттогава мина почти една година и никога не съм се чувствала повече така, както през миналото лято. Нито една единствена нощ! Да бъде славата на Бога! Той е добър Баща!

Галина Захариева

Слава на Исус!


от Plamen Petrov на 11 май 2012 г.

Здравейте пасторе,

Исках да ви разкажа какво се случи днес. Преди няколко дена сънувах, че съм си пъхнала десния крак в една стъкленица, в която има малки змийчета. Едно от тези змийчета ме ухапа и ми изтекоха няколко капки кръв. Това беше съня ми, не му обърнах кой знае какво внимание, но казах: „Господи, Ти знаеш какъв е този сън. Ако е за нещо добро, СЛАВА НА БОГА, но ако е за лошо, Боже Ти действай и помагай. И така забравих за съня.Днес обаче, когато се събудих усетих лека болка в глезена на десния си крак. Започнах веднага да се моля на Бог, но в същото време да гоня този нечестив дух, който вярвах, че ме атакува с тази болка, гонех го и не го приемах в името на Исус! Призовавах кръвта на Исус. Казвах: „Господи, Ти ме излекува вече от болката в този крак, не приемам лъжите на сатана, отхвърлям ги и вярвам, че в Твоите рани аз съм изцелена. И в един момент започна една неестествена кашлица, излизаща от корема ми (така го чувствах). В следващият момент започна силно да ми се повдига, отидох в банята и започнаха да излизат само гъсна слюнка и лиди (много неприятно). Започнах да призовавам кръвта на Исус и да се моля и радвам в Господа, защото разбрах, че Исус ме освободи от демон. Болката в крака ми изчезна.

Слава, слава, слава на Господ Исус Христос! Велик е Бог!

Но аз всъщност забравих да кажа, че всичко това се случваше докато гледах и слушах ваши предавания по  USTREAM.

Благодаря на Бог, че ви употребява и сте съд за добра употреба в Неговата ръка. Нека да бъде благословен целия ви дом.Анна Иванова

Предния път когато брат Пламен Петров беше в София, на една от службите поискахме 3 кърпички - имахме 3-ма болни. Единият човек имаше образувание на гърба колкото портокал - лекарите поставиха диагноза - рак на черния дроб. След като сложи кърпата - и всеки ден изповядваше думите на Пс.103:3, тази топка се стопи. Майка ми също получи един израстък на рамото си и слагайки кърпата там, след няколко седмици израстъка изчезна. Благодарим с цяло сърце на Бог за милостта Му и верността Му. Скоро нашият близък ми се обади с молба за една кърпичка за едно дете, 4гдишно – Драгомир - безнадежно болно - синдром на Даун. Този наш познат е свидетелствал на родителите и сега настояват за кърпичка. Много ще съм благодарна, ако ми помогнете да се свържа със сестра Нина или някой друг от църквата на" Бачо Киро" за да предадем на това семейство кърпичката. С това предлагам и нуждата - да се молим за тези хора така, че Бог да обърше сълзите им и да спаси душите им.


Бог ме изцели духовно и душевно!!!


от Plamen Petrov на 19 април 2012 г.

Брат Пламен, не мога да спра да благодаря на Бога това, което направи за мен чрез теб. Бях отпаднала от вярата, а този стих който си ми написал ми е любим и това ме държеше във вярата. Моето служение пред Бога е хвалител и благовестител - това е моят живот, но се наскърбих от хора и дявола уби вярата в мен, но Божията милост трае до века. Не ме остави да съм както казват „жива умряла”. Чрез тази проповед, която ми изпрати "Жива вяра", направо Бог ми възкреси вярата. Оживотвори ме и ме изпълни с радост. Словото стана живот в мен, слава на Бога.

  Бог да те благослови теб и семейството ти. Вие носите Исус и го предавате на хората. Истинният Исус е във вас слава на Бога!  

Бог ме изцели духовно и душевно.

Вероника

Любомир Любенов

Слава на Бога! Една жена, която е довела съпругата ми на службата ви, снощи е получила изцеление на очите и вестибуларния апарат по време на общата молитва и сега е много добре, и благодари на Бога за изцелението. Тя е майка на тази сестра Силвия, за която ти писах, че Бог я изцели от киста на яйчниците.


Евгения Пашова


от Plamen Petrov на 4 май 2012 г.

Здравейте, пастор Пламен!Пиша това писмо, за да въздам слава на нашия Бог. След посещението ви в София на ул. "Бачо Киро" 21 на 27 май т.г. Бог ме освободи от дух на срам и страх. Но Господ не спря да работи и след това. Имах болка в дясната страна на гърдите, която продължаваше може би година, ако не и повече, но не бях ходила на лекар, защото предполагах, че ще ми кажат нещо лошо. Два дни след вашето служение, седях вкъщи и имах странното усещане, че нещо ми липсва. Не след много установих, че именно тази болка липсваше. Благодаря на Бога за изцелението! Слава на нашия Господ и Спасител Исус Христос! Нека Той не спира да излива благословения върху вас и вашето семейство, в името на Исус Христос от Назарет! Амин!

Лалка Костадинова

Брат Пламене, искам да прославя Бог, че след службата на 25 април 2012г. на Бачо Киро синът ми след 4 дена си намери работа по специалността. Той е завършил туризъм и започва работа в хотел.

Вярвам, че Бог работи след молитвата и аз неговата майка съм напълно освободена. Вярвам, че очите ми ще прогледнат и кистата ще се стопи напълно.

Благославям ви в името на Господ Исус Христос и съжалявам, че не сте в България, за да могат хората да идват на службите ви.
Павлина Пашова
Здравейте пастор Пламен!
Пиша Ви моето свидетелство от последното ви идване в София.
Казвам се Павлина и винаги съм присъствала на вашите богослужения - от първото в центъра на бул. Христо Ботев до последното, също така и слушам богослуженията по Интернет.
Този път се случи нещо интересно - не каквото съм очаквала, тоест, очаквах физическо изцеление - левият ми крак се подува в глезена и ми създава проблеми. На двете служби в „ Бачо Киро „ излизах и Вие ми полагахте ръка. На трета на ул.”Васил Друмев„ по време на богослужението получих видение: изведнъж видях себе си и синът ми да стоим в спалнята на родителите ми. Майка ми почина трагично преди четири години, а баща ми преди една. От тогава всеки ден плачех, и понеже върху мен се стовариха много проблеми от всякакъв характер, аз непрекъснато се връщах назад и търсех стари спомени, стари модели на поведение. Живеех в миналото и с доста усилия се справях с настоящето. Тогава във видението ние със сина ми бяхме вързани с едни въженца - не много дебели, хлабави бяха и зеленикави и бяхме свързани с тях - с майка ми и баща ми. Тогава изведнъж започнах да ги разсичам и да се отричам в името на Исус от всякакви връзки по майчина и бащина линия. Буквално започнах да ги разсичам. След това видях как той се освободи и тръгна нагоре - към небето и аз след него!
След службата си тръгнах и по улицата усещах голяма лекота в себе си. Нямах товари - нищо! Усещането беше като в детството, когато ти е леко и можеш само да си подсвиркваш и да подскачаш. Бях много щастлива, такава свобода!
Вчера осъзнах, че съм била освободени от фамилни духове, които са ме удряли силно в душата – в емоциите и най вече наследствен страх!
Усещам се, че вече съм нов човек и, че миналото няма тази власт над мен и се изпълних с Божията радост и Божият мир!
Слава на Бог Отец, на Исус Христос и на Святия Дух!
Свидетелствам, защото знам, „че те го победиха с кръвта на Агнето и със силата на своето свидетелство . И искам да изявя делата на тъмнината в моя живот. Амин! Алелуя!
Бог да Ви Благослови и да ви опази – Вас и домът Ви!

Свидетелство от Бачо Киро:


от Plamen Petrov на 26 април 2012 г.

- Брат Пламене,

Снощи се моли едновременно за мен и жена ми, на края бяхме. Чак днес изповръщах бяло след цяла нощ главоболие.

Даниела Шиварова:

Като се прибрах в къщи започна силна болка в кръста и аз си сложих молитвена кърпичка. И даже преди да се помоля за това, тъкмо почнах и на секундата болката ми изчезна! Слава на Бога! Бог прави чудеса!


Свидетелство от православна християнка - Елена Алваджиева:


от Plamen Petrov на 26 април 2012 г.

Пасторе, аз съм православна християнка, но редовно слушам вашите богослужения и Бог ме изцели напълно.

Аз ви писах, че 6 пъти съм си чупила крака.

При едно ваше богослужение бях изцелена – имах дископатия и сега съм изцелена. Имах херния, и при едно ваше богослужение след като си легнах в 2 часа през нощта усетих страхотно къркорене в корема и изведнъж ми олекна, отне ми се болката и легнах спокойно на лявата страна. Имах болка в лакътните стави на ръцете – тя изчезна. Аз напълно съм изцелена. Слава на Господ!

Дъщеря ми от добро дете се беше превърнала в лекотролеруемо поради дружбата си с едно момче. Казах си: „Ще постя и молитва и слушах вашите служения. И ето, чудото стана. След няма и година тя си е пак моето сладко момиче.

Исках преди един месец да ви пиша, но се спирах. Но тази вечер след богослужението ви аз реших да ви напиша за чудесата, които Бог ми подари!

Слава, слава, слава, Алелуя!

Болки в таза - изцеление чрез Словото


от Plamen Petrov на 21 април 2012 г. ·

Здравейте Пастор Пламен Петров,

Искам да ви насърча във вашето служение със съпругата ви, защото Бог ви употребява и двамата мощно. Вчера в петък, 20 Април, имах възможност да гледам проповедта от 19 Април за "Точка на контакт" при  изцелението и "Прощение и благодат". Слушах първата проповед два пъти. Докато я слушах си поставях и двете ръце отзад на таза, където ме болеше от две седмици и движението ми беше затруднено. А аз работя физическа работа. Трудно ставах от стол и легло. Слава да бъде на Нашия Велик Бог, по време на слушането на Словото почувствах въздействието на Святия Дух и усетих, че болката изчезна и я няма и че съм изцелена! Цялата слава е на Исус! Амин!

Това е моето свидетелство да действието на Нашия Господ Исус Христос без граници!!!

Сестра в Бога, Мария

Зъбобол – изцелен - Екатерина


от Plamen Petrov на 20 април 2012 г. ·

Здравейте!

Просто нямам думи. Бог работи чрез вас. Докато се молихте по време на интернет службата, Бог изцели зъба ми. Чак се изпотих от напрежение.  Виждах, че другите ви пишат, но аз нямаше как да ви го напиша.

Благодаря ви за всичко!


Изтичане на гной от венец - Светлана


от Plamen Petrov на 14 април 2012 г.

Здравей брат Пламене,

Много съм благодарна за служението, което имаш във интернет. Снощи - 12.04 - слушах проповедта ти независимо, че прекъсваше. Благодаря на Господ, защото цялата слава е за Него.

Цяла седмица ме боля един зъб, вчера се поду венеца ми и снощи по време на проповедта Вие казахте да си сложим ръцете там, където ни е болката. И аз си сложих пръста на венеца и го държах през цялото време.

И след като свърши поучението венецът на зъба ми се проби и започна да тече гной от там.

Слава на Бога. Всичко е от Него, чрез Него и за Него. Амин.                              


Освобождение от сънуване на мъртви (Наташа)


от Plamen Petrov на 12 април 2012 г.

  Толкова време съм искала тази молитва, за да бъда освободена. Нощно време съм сънувах интимни сънища и с похот, а не съм и мислила тези неща. Казвах си: „Това е само в брака ми, на Божието време по Божия начин.”

Сънувах и майка ми, и сестра ми, и умрелите ми родини и след това беше трудно за мен на сутринта, като се събуждах. Не исках такива сънища и не знаех как да се моля за това.

Благодаря на Бога тази вечер, че воден от Духа пастор Пламен Петров се моли  за тези нужди.

По време  на молитвата започнах да кашлям и да ми се повръща, излизаше бяла грозна течност.

Писах на пастор Пламен Петров за случващо се, да се молят за мен, че имах тежест в корема и стомаха и а за сънищата ми - че имам майка и сестра починали и много роднини. Да се молят за мен за съня ми, а също и за главата ми - в момента на започване на предаването сякаш някой натискаше главата ми.

Пастор Пламен Петров  каза да положа ръка на утробата и на главата си  и започна да се моли за мен. Гадеше ми и с кашлица и повръщане,  започна да излиза бяла течност от устата ми по време на молитвата.

След това дори и баща ми, който също гледаше богослужението, забеляза, че лицето ми светна и аз самата го почувствах. Няма го и страха вечер като ще спя за съня ми с тези сънища, тежестта от главата и корема ги няма вече и съм свободна.

Отдавам цялата Слава на Бога и Му благодаря. Няма я и тежестта в стомаха и благодаря на Бога и Му отдавам цялата слава. Също и главата - няма го това натискане и тежест и благодаря на Бога и Му отдавам цялата слава!!!

Освобождение от болка от миналото


от Plamen Petrov на 13 април 2012 г.

Пастор Петров, стеснявах се до сега да споделя с Вас, но реших, че трябва да Ви кажа. Може би в очите на другите моят проблем би изглеждал маловажен. Бях омъжена за един човек, който беше високомерен, горделив, лош стопанин, лош баща на детето ни, лош съпруг; пияница и развратник. Ревнив и злобен човек – злобата просто преливаше от него. Аз бях отхвърлена изцяло. Чувствах се толкова наранена, толкова наранена…Беше ме страх от него и го мразех. По професия беше военен летец. През 1987 година той се пенсионира от армията и няколко месеца по - късно му откриха множествена склероза. След няколко години се разболя и от рак на костите и почина. Аз повярвах в Бог около 2000 година. В семейството ми само аз вярвам. Положих много усилия да простя на съпруга си и наистина му простих всичко, което ми беше причинил, но болката от отхвърлянето остана и с нея не можех да се преборя. Колкото пъти си спомнех за съпруга си, или видех по военния канал на телевизията военни самолети или униформени мъже, тази болка се връщаше с пълна сила; спомените ме сграбчваха и аз изпитвах пак онези болка от отхвърлянето,обида и гняв, които винаги съпътстваха спомените ми за съпруга ми и за брака ни.Така беше докато Вие не се помолихте преди няколко месеца с молитва на освобождение и при следващ спомен с изненада открих, че съм свободна от тази болка. От тогава мога да мисля спокойно за миналото си с мир в душата, а за мен това означава толкова много.


Свидетелство на Росица Генева


от Plamen Petrov на 17 май 2012 г.

Здравейте, пастор Петров! 

Правя това свидетелство за Божия слава и насърчение за Вас, че трудът Ви дава плод! Благодаря на Бог, че ми посочи пътя към това богослужение! Често обичам да казвам, че няма нищо случайно. Преди една година бях тотално обезверена, отчаяна, не виждах изход, душата ми беше болна! Рових из Нета и попаднах на видео с Ваше поучение "Молитва за освобождение". Пусках я и започвах да се моля с Вас!! Един ден реших да Ви пиша лично! Излях болката и неудовлетворението си, споделих страховете си и поставих конкретна нужда за молитва! Благодаря Ви, убедена съм, че сте се молили, благодаря Ви, че ми отговорихте лично и ме поканихте на Интернет Богослужението!! Оттогава съм почти редовна участничка! И от как се храня чрез това богослужение, благодаря на Бог, имам огромна промяна! Бог ме освободи и възстанови! Вашите проповеди ми помагат изключително много, за духовното ми израстване! Бог започна да се изявява по мощен начин в живота ми и този на семейството ми! Сегашното ми състояние, няма нищо общо с предишното!! Върнаха се радостта и мира в мен, укрепи се вярата ми! Благодаря на Бог за много снабдени нужди /за които сте се молили в служението/ И имам отговор на нуждата, която поставих, когато ви писах за първи път!! Бог изпрати съпруг на дъщеря ми, /трябваше още преди 6 месеца да напиша това свидетелство/, а сега съм в очакване и на потомство!! Имаме един могъщ Бог и привилегията да Го наричаме наш Баща!!! Нека силата Му мощно да се изявява чрез Вас и служението, което Ви е дал!! Благодатта на Господа Исуса Христа да е с Вас, семейството Ви и служението!Амин! Слава Костадинова

Да бъде слава на нашият верен Бог - Отец, Син и Дух!

Бях представила за молитва приятелката си, която е в болница с рак на гръбначният стълб. Не можеше да се движи.

От първият ден на молитвата раздвижи единият крак - повдигна го на 20 см.
На третият ден стана и сега с бастун отива до тоалета.
Моля да продължите до пълно изцеление! Тя се покая и прие Господ Исус Христос за личен Спасител! Благодаря на Бога за нея!
Бог да ви благослови за молитвите и да ги изпълни до съвършенство! Амин!

Даниела Шиварова:

Здравей пастор Пламен,

Силно съм развълнувана, искам да дам свидетелство! Аз много ви благодаря, много, за това служение и слава на Бога, че сте така отдаден! Благодаря на Бог, че ви има и че ви познавам!!!

На мен ми е трудничко да пиша кратко, извинете ме. И така: Ето, свидетелствам, защото побеждаваме дявола със словото на нашето свидетелство! Идвам при теб, Господи Иусе, като онзи прокажен, който Ти изцери, за да Ти благодаря и да Ти отдам почест и слава! Да бъде Светлина!

Когато вие казахте „Днес много неща станаха в Духа, много..Някой хора по-късно ще разберат какво е станало....Обаче се разчупиха неща в Духа!! ....”.Точно по това време звънеше братовчед ми по телефона, точно на тези думи, Бог е работел, Слава на Господа!

Ще се опитам кратко да напиша за пораженията на дявола през последните 20 години, които тази вечер, по интернет Бог спаси и възстанови. От деца се обичахме с братовчед ми много, но родителите му злоупотребиха несправедливо спрямо мен като ме лишиха от всякакво наследството от фамилна къща (по нотариален заверен документ). А това стана и непосредствено след смъртта на майка ми и баща ми. Тогава бях млада и дълбоко поразена в мъка. И така се прекрати тази роднинска връзка - 20 години абсолютно нищо.., после смърт на целия род. Останах без никой, без жилище, пари, приятели..само с Бог и Слава на Него, че Исус беше ми се явил и бях го приела преди всичките тези нещастия, Той ме опази, по чудо оцелях тогава. Тровех се в болката на непростителност около 10 години, отхвърлях всеки и се изолирах абсолютно сама (с алкохол, дрога, хазарт..).

Накрая Бог ме спаси, изчисти и даде сили да простя. Но истинската и дълбока прошка стана след като Бог ме освободи чрез вас на служението в България миналата година от чувство на вина (обвинявах себе си за всичко и не можех да си простя). Слава на Бога!!! И така: започнах да се моля за спасение на душата на близките ми. Скоро братовчед ми Иван ме потърси и Бог възстанови връзката и ми се даде от Святия Дух, че душата му ще бъде спасена. И тази вечер, точно на тези ваши думи братовчед ми позвъня и проведохме дълъг разговор (от Лос Анжелис). Молих се за него и той се покая и прие Исус Христос. Святия Дух ме изпълваше силно през цялото време. Слава на Бога!! Но не е само това, Бог продължи да дава повече с реки на живителна вода – възстанови до край с думи на любов и благодарност от братовчед ми - за баба, дядо, майка, баща, за мене! Чрез братовчед ми Бог работеше в мен още по-дълбоко и по-дълбоко, изцеляваше с любовта си сега в пълнота. За мен това е Чудо!! Не е само това, че Бог спаси тази душа, но това е любимия ми братовчед, а Той употреби и мен за това, възстанови разрушената връзка от 20 години. Благодаря Ти Отче, Татко любящи и Милостиви! Ти си Бог на чудеса! Слава на Тебе, Господи Исусе Христе! Много ви благодаря пастор Пламен, че сте се отдали на Бог да Му служите ! Бог прави Чудеса чрез вас,Той ще прави големи чудеса чрез вас! Слава на Името Му! Обичам ви!!! Благославям ви!!!

Благословение чрез интернет службите - Василка Рангелова, Сицилия


от Plamen Petrov на 9 март 2012 г.

Слава на Бог, получих освобождение и мир в пълнота! Чувствам се по-добре от преди. Имах една тежест под гърдите, беше ми мъчно винаги, нямах правилно дишане, задушавах се понякога. Днес обаче, след интернет службата вчера е друго – свобода в душата ми и имам копнеж за събиране и общение.

Благодаря на Бога от сърце, че ви има и по интернета! Бог да благослови бас и служението ви! Благдаря Му за всичко, което прави за нас! Слава, почит и благодарност само на Бог Отец, Син и Святи Дух! Амин!

Живка Данаилова:

Благодаря на Бог за вас, винаги ни насърчавате с вашето слово, особено сега, когато минаваме през труден период, но вярвам, че Бог се е погрижил вече за всичко!!!

Бъдете благословени!

Благодарим Ти Господи!


от Plamen Petrov на 14 март 2012 г.

Здравей Пламене,

Аз съм много развълнувана от истинността на твоите проповеди. Слушам ги всяка нощ и чувствам Божието присъствие все по-силно в себе си. Сайта ти е много променен и е много лесен за боравене, много удобен. Каквото и да отворя от всичките, които си дал, винаги се чувствам в по-голямо равновесие, спокойствие, с по-голяма вяра в силата на Бог.

Ти знаеш, че съм тука (в USA) заради дъщеря ми, която има МS. Дните ни не са лесни и аз намирам голямо упование и помощ в твоите проповеди.

Благодаря ти, Бог ти изпраща такова помазание и ти си толкова истински в тълкуването на Библията, което е много завладяващо. Слава на Бог!

Беше казал, че ще идваш в тука, тогава не можахме да се срещнем. Няма ли да идваш насам пак?

Чудесата на Божиите изцеления, които си заснел са много окуражителни! Слава на Бог!

Дископатия, болки в кръста и краката!

Йорданка Димитрова, 23 януари 2012 г.


Слава на Бога! Благодаря Му за тези служби!

Пастор Пламен,

Искам да ви кажа как Бог ме изцери и освободи на вашата интернет служба в събота. Аз се включих късно, но пак Бог е имал нещо и за мен! Без да ви пиша за мен, чрез молитвите за другите и аз получих изцелението си от Господ. Изцеление на гръбнака, на костите и кръста. Имах болки най-вече в кръста, в краката, имах също дископатия. На службата почувствах малко освобождение, но на сутринта нацяло бях изцерена и освободена от болките.

Крак, чупен 6 пъти!


от Plamen Petrov на 21 януари 2012 г.

Пастор Пламен, по време на молитвата за освобождение на интернет богослужението в четвъртък, 19.01.12, получих освобождение на костите. Чуваше се пукане в десния ми крак, който съм чупила 6 пъти и е опериран веднъж. Сега чувствам лекота в крака си, слава и поклон на Господа Исуса!!!!!
Галина Станкова

Слава на Бога в името на Исус Христос за снабдяването ми с лаптоп.
Бих искала да споделя нещо с вас!

Нямах лаптоп, а исках да имам. Не можех да си чатя с приятели достатъчно, не можех, ползвайки интернет зала да слушам проповеди толкова време, колкото желаех. А и заплатата ми не е висока. Споделих с брат Пламен нуждата си и той ме посъветва да положа ръце върху компютъра, който ползвах в интернет залата, в която бях. Молихме се.

Моят роден брат прати тогавашния негов лаптоп и така Бог отговори на тази моя нужда.

Свидетелство от Израел


Здравей брат Пламене,

Когато ти се молеше за мен в църквата на пастор Живко Тончев, бях докоснат от Бога. Ти ме питаше за нещо, но аз не можех да ти отговоря, бях под помазанието на Бога, изпълнен с Божия Святи Дух. Живея в Израел, в град Хайфа ... , имам много хубава и благословена църква с пастор Еитан Шишков

Слава на Бога брат Пламене, дълго те търсих, за да ти благодаря в името на Исуса, много се радвам, че работиш за нашия Господ и Спасител, и много хора получават чрез твои молитви изцеления и спасение. Нека Божията ръка винаги да ет води там, където има нужда от Бога. Господ мощно те използва на полето, да бъде вечна слава на Неговото име!!!

Със здравето, Слава на Бога вече съм добре. След твоите молитви нямам кръвотечение, имах химороиди и вътрешен кръвоизлив, проблеми с дебелото черво и още много други болести – Бях доста зле. Но слава на нашия жив Бог, чрез твоите молитви получих освобождение и изцеление.

Много ще се радвам, ако си пишем често, и ще помоля моя пастор в Израел да ви поканим на гости. Ако Бог рече, много ми се иска да ви видя и да ви прегърна със свята прегръдка. Господ Исус те обича, аз също, братко. Бъди благословен ти и цялото ти семейство. Нека Исус благослови всяко добро дело, което вършиш в Неговото име. Амин!

Прочуло ухо – Малинка Радева

След проповедта тази седмица стана голямо чудо! Слава на всемогъщия Бог!

През време на последната служба по интернет на 12 Януари 2012г., вие казахте да положим ръка като точка на контакт. Съпругът ми и аз ви послушахме и си положихме ръце един на друг. От 10 години моят съпруг не чуваше с дясното си ухо. Сега той беше седнал до мен. Несъзнателно положих ръката си на дясното му ухо.

На другият ден той отиде да свири (той е музикант). Ухото му започнало да пука и започна да чува ясно.

Той е толкова щастлив! Вярата му в Бога се засили много! Слава на Бога!  

Галя – 12 Януари 2012г.


 Пасторе, искам да свидетелствам - след молитвата ви за изцеление  миналия четвъртък през нощта обръщайки се по корем почувствах, че все едно с много остър нож нещо беше срязано вътре в корема ми и дори усетих, че то падна "като книга от рафт" (никога не ми се е случвало подобно нещо!? дори не зная как точно да го опиша..) Също от събота престанаха да ме болят стъпалата и глезените (от няколко месеца ме боляха и ги чувствах сковани). Престана да ме боли и кръста (от 11 годишна имам проблеми с него). По време на вашата молитва се молих Бог да изцели кръста ми, краката ми, храносмилателната и половата ми система, молих се и да ми мине дерматитът на ръцете, но засега все още го имам. Случилото се за мен е чудо и съм безкрайно благодарна на Бога за това! От малка се моля да Го обикна от цялото си сърце и душа и да му бъда вярна до сетния си дъх. Надявам се един ден сърцето ми да прелива от любов към Него!

 Благодаря на Бог, че ви има! Моля се и за вашето семейство - да бъдете заедно завинаги! 

Каталог: 2013
2013 -> Временно класиране „В”-1” рг мъже – Югоизточна България
2013 -> Конкурс за заемане на академичната длъжност „Доцент в професионално направление Растителна защита; научна специалност Растителна защита
2013 -> Задание за техническа поддръжка на информационни дейности, свързани с държавните зрелостни изпити (дзи) – учебна година 2012/2013
2013 -> 1. Нужда от антитерористични мерки Тероризъм и световната икономика
2013 -> Тест за проверка на математическите знания и умения на учениците в началото на четвърти клас
2013 -> Днес университетът е мястото, в което паметта се предава
2013 -> Отчет за научноизследователската, учебната и финансовата дейност на националния природонаучен музей при бан през 2013 г
2013 -> Програма за развитие на туризма в община елхово за 2013 г


Сподели с приятели:
©obuch.info 2023
отнасят до администрацията

    Начална страница