Корпоративно cv на говорителите Сергей КойновДата06.01.2017
Размер17.86 Kb.
Корпоративно CV на говорителите
Сергей Койнов
Сергей Койнов е Изпълнителен директор на Фортън Интернешънъл от 2007 г. Преди това е работил за Siemens Business Services и IBM Bulgaria на консултантски и търговски позиции по ключови клиенти в България, Централна Европа, Близкия Изток и Африка.
Преди да се присъедини към Фортън, управлява частна компания, която се занимава с консултантска дейност и представлява световни технологии на българския пазар.
Някои от последните успехи с Фортън Интернешънъл са големи проекти като Mall Varna, проектите на GTC в България, Industrial Park Plovdiv на Investra, MegaMall Russe, и др.
Сергей Койнов е завършил American University in Bulgaria със специалност Бизнес администрация и Приложна икономика и има магистърска степен MBA от City University.
Говори английски, руски и немски език.


Ралф Холанд
Ралф Холанд има повече от десетилетие опит в областта на недвижимите имоти, като по-голямата част от тях прекарва като ръководител на различни екипи в Cushman & Wakefield и работa с клиенти като Cisco Systems, Ford, Jaguar, Land Rover, Renault, British Airways и др.
В момента отговаря за отдел Business and Retail Space във Фортън Интернешънъл. Холанд има Магистърски степени по Russian Politics, History and Foreign Policy към University College London и Moscow State Institute of Foreign Affairs – MGIMO и European Real Estate Studies към Kingston University, UK.

Сертифициран е към Royal Institution of Chartered Surveyors.Матю Стоун
Матю Стоун се присъединява към Cushman & Wakefield през 2004, като отговаря за управлението на отдел Стратегическо развитие за корпоративни наематели. Той е сертифициран оценител към Royal Institution of Chartered Surveyors и има магистърска степен Корпоративни недвижими имоти. Работи в сектора инвестиции и корпоративни имоти от 1989 г.

Преди да се присъедини към Cushman & Wakefield, той е Председател на Борда на Директорите на Nelson Bakewell Property Consultants. Основава и управлява отдел Корпоративно консултиране, който през 2001 и 2003г. печели годишната награда на CoreNet Global за Консултант корпоративни имоти.

В момента е Директор стратегическо развитие на корпоративни наематели за Европа, Близкия Изток и Африка в Cushman & Wakefield.


Андрю Томпсън
Андрю Томпсън е Управляващ директор на Cushman & Wakefield за Словакия. Присъединява се към Cushman & Wakefield Прага през 2000г., а през 2008г. основава офис на C&W в Братислава, Словакия.

Андрю е квалифициран член на Royal Institution of Chartered Surveyors.Работил е по проекти на Europolis Invest, ING Real Estate, Mango, Trigranit и др. Наскоро към успехите му са добавени и проекти в Чехия, Словакия и България за клиенти като Skanska, ECM and Tishman International.
Каталог: content
content -> Сценарий по време на 77-мото издание на Наградите на филмовата академия на сащ заедно с Мишел Гондри и Чарли Кофман за филма "Блясъкът на чистия ум"
content -> Книга на бск категория носители описание
content -> Литература на народите на Европа, Азия, Африка, Америка и Австралия
content -> Програма „Околна среда 2007-2013г. Bg161PO005/10 11/03/19
content -> Дипломна работа за придобиване на образователно-квалификационна степен " "
content -> Рентгенографски и други изследвания на полиестери, техни смеси и желатин’’ за получаване на научната степен „Доктор на науките”
content -> Св. Климент Охридски
content -> 1Уводни разпоредби 1Цел
content -> Акад. Илчо иванов димитров (1931 – 2002) фонд 20 опис 1


Поделитесь с Вашими друзьями:


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2019
отнасят до администрацията

    Начална страница