Нова, уникална 5 литрова бутилка от"Девин"Дата30.07.2018
Размер142.5 Kb.
#77578

Нова, уникална 5 литрова бутилка от“Девин”
Българската компания, лидер на пазара на бутилирана минерална и изворна вода - Девин, собственост на Австрииският инвестиционен фонд Wing Equity, за пореден път подходи иновативно и пусна на пазара минерална вода в нова, уникална 5 литрова бутилка.
Бутилката е със специална, компактна форма, ексклузивно проектирана за съхранение в хладилник. Формата й позволява да стои както в изправено, така и в легнало положение, като заема много малко място от пространството в хланилника. В същото време предоставя на потребителя удобството да утоли жаждата си, като просто завърти капачката, без да са необходими допълнителни физически усилия. Това я прави практична за ползване от цялото семейство, като не представлява трудност дори и за най-малките членове.
С тази иновация, компанията насочва за пореден път усилията си към подобряване качеството на живот у своите клиенти.
В момента на пазара в уникална 5 литрова бутилка е на разположение минералната вода ДЕВИН (със син етикет), предпочитана от хора с активно ежедневие заради естествената си чистота, приятен вкус и балансиран минерален състав, който носи допълнителни ползи на организма.
Като лидер на пазара на бутилирана минерална и изворна вода, Девин ЕАД се стреми и да развива пазара. Компанията е с традиции в иновативния пазарен подход – първа пуска на пазара семейни опаковки води от 5 и 10 л., които вече са естествена част от продуктовото портфолио на всяка бутилираща компания.
«Ние първи пуснахме съвършено нова категория бутилирана вода – изворна вода „Девин”, за въвежнането на която получих професио-

оналното одобрение на 120 човека маркетолози, рекламисти и търговци в журито на конкурса „Бранд мениджър на годината”.
Ние първи предложихме на пазара и удобната помпа за
големите бутилки, за да улесним потребителя. И спазвайки традицията, в момента пускаме нова иновативна бутилка, която е още едно улеснение за потребителите.» - Милена Стайкова /Бранд мениджър на годината – 2006/
Заедно с поредната си иновация, компанията разширява портфолиото си от изворна вода ДЕВИН с разфасовка от 11 литра.


Профил на компанията
Фирма Девин (http://devin-bg.com) е основана през 1992 като дружество с ограничена отговорност между физически лица и Община Девин.
От 1999 година компанията е акционерно дружество със 100% частен капитал. Повече от една година, компанията е собственост на Австрийския инвестиционен фонд Wing Equity (http://www.wingequity.com/).
С пазарен дял от над 30%, според авторитетния международен консултант Canadean (http://canadean.com) Девин ЕАД за поредна година е лидер на пазара на бутилирани води в България.
Основно конкурентно предимство е региона от който се добива минералната и изворната вода – Родопите, смятани за едно от най-чистите места на планетата.
Производството е съобразено със съвременните екологични норми за опазване на околната среда. Оборудването, с което разполага компанията е модерно и доставено от водещи компании в бранша от Франция, Швейцария, Италия и Австрия. Производственият цикъл е напълно затворен и включва производство на бутилките, бутилиране на минерална вода, етикетиране и подреждане в палети. Това гарантира чистотата на крайния продукт.
Минералната вода ДЕВИН (със син етикет) е предпочитана от хора с активно ежедневие заради естествената си чистота, приятен вкус и балансиран минерален състав, който носи допълнителни ползи на организма.
Изворна вода Девин (с розов етикет) е чиста планинска нискоминерализирана вода от Родопите, подходяща за всекидневна употреба, както от възрастни, така и от новородени.
(http://devin-bg.com)


Контакти:

Ивайло Николов
Маркетинг & ПР Консултант)

MARKETOR

marketing consulting & communications


http://marketorbg.com

ул.Чарлз Дарвин 14A


Мобилен: +359 88 600 4989
Тел. & Факс: +359 2 872 05 15

 Каталог: press -> Devin -> Press%20Releases
Press%20Releases -> До: (Медиа)
Press%20Releases -> "Девин" поема дистрибуцията на Red Bull
Press%20Releases -> Световноизвестният бивш автомобилен състезател и настоящ евродепутат Ари Ватанен кацна на Летище София с полет от Франкфурт късно снощи
Press%20Releases -> Девин ад фокусира усилия върху бизнеса с галони Дружеството гони 30% пазарен дял от сегмента през 2008 г
Press%20Releases -> Девин ад отбеляза първото шестмесечие на 2008 година с динамично развитие
Press%20Releases -> Бутилката на devin ще бъде изцяло заменена с нова, олекотена бутилка с напълно различна форма, съобщиха от компанията


Сподели с приятели:
©obuch.info 2024
отнасят до администрацията

    Начална страница