Решение 4 2 Ела при олтара 7 3 Дух на дързост 14 4 Освобождение от страх и притеснение 16страница1/9
Дата21.01.2018
Размер0.85 Mb.
  1   2   3   4   5   6   7   8   9Дързост


Стив Мънси


Съдържание:


Дързост 1

Съдържание: 2

Препоръки 2

Предговор 3

1 - Едно определено решение 4

2 - Ела при олтара 7

3 - Дух на дързост 14

4 - Освобождение от страх и притеснение 16

5 - Не се изморявайте да вършите добро - Галатяни 6:9-10 23

6 - Непоколебима смелост 26

7 - Никое оръжие не може да устои против нас 32

8 - Царството на Бога се взима насила 37

9 - Кръщение с ДЪРЗОСТ 39Препоръки


Стив Мънси е главен пастор във Фемили Крисчън Сентър в Грифит, Индиана, една от най-бързо растящите църкви в Америка. Цялото му служение има знак на дързост, като той упорито върви към видението, което Бог му е дал, Мънси е често викан като гост-домакин на християнска телевизия и е голям насърчител и мотиватор на други пастори и на тялото Христово.

Вероятно една от най-големите нужди на съвременната църква е за насърчение, за да се изпълни крайната цел. Изглежда много хора започват работа за Бог и спират точно преди да я постигнат. Едни от най-великите думи в Библията са когато апостол Павел се обърна към ученика си Тимотей: „Аз се подвизах в доброто войнствуване, попрището свърших, вярата опазих."

Сигурен съм, че тази книга на Пастор Стив Мънси ще помогне на много пастори да не се уморят във вършенето на добро, нито да се обезсърчат от подробностите, а дързостно да спечелят победата."
Лестър Съмрал Автор на „Кураж за победа" и „Агресивна църква"
„Разбирането, че ние се нуждаем от кръщение с дързост, е без съмнение едно послание от съществена важност за църквата днес. Пастор Стив Мънси е пример и увещател на това мощно послание."
Пастор Филип Мънси Сан Даун Капистрано, Калифорния
„Кой по-добре би могъл да ни научи на предмета дързост от Пастор Стив. Когато мисля за насърчение, аз мисля за Стив Мънси. Това е ден, когато безстрашните трябва да стъпят напред, така че, нека четем и вървим напред!"
Диъ БерналАвтор на „Паднал тъмен принц", „Щурмуване на адовите бронзови врати"

„Какъв подходящ предмет за Стив Мънси. Той е, без съмнение, пълен с необикновена и уникална ДЪРЗОСТ.

Нека неговият дух да предизвика всички, които четат, да прибавят липсващата частица в техния живот." 
Автор на „Характеристики на победител" „Увереност: по-добър начин на Живот".

„Духът в Стив Мънси и тази книга ще донесат развитие и сила в живота ви. Като четете, ще почувствате дързостта на Бог да избликва отвътре ви. Насърчавам ви да търсите липсващата частица."


Кейси Триит Автор на „Изграждане на лидери", „Обновяване на ума"


Предговор


За мен е чест, че тази книга е намерила своя път към вас. След много часове, дни и дори години на учение и практика, най-после стигнах до заключението, че в границите на евангелието, в центъра на ежедневната мозайка, в която всеки един от нас се труди, открих едно конкретно липсващо парче. За някои, това е много голямо парче, за други то може да е много малко. Без значение къде е мястото му - в ъгъла, в центъра може би - то трябва да бъде намерено и използвано, ако искаме да довършим картината.

Така да ни счита всеки човек, като Христови служители и настойници на Божиите тайни. 1 Коринтяни 4:1.

Апостолите на Христос са също и попечителите на тайните на Божието Царство. Тайните - скритите намерения, липсващото парче.

Бог е избрал да споделя Своите тайни с онези, които желаят да слушат. Обаче, това изявление е малко парадоксално. Той не очаква ние да пазим неговите тайни скрити, нито мистериите забулени. По-скоро Той ни стимулира да отидем и да ги разкажем на Всички.

Който има уши да слуша, нека слуша.

Тъй като сега ние сме представители на Самия Бог, трябва да подбираме много

Внимателно, как предаваме посланието.

И на мене, да ми се даде израз да отворя устата си, за да оповестя дързостно тайната на благовестието. Ефесяни 6:19.

За да мога да отворя устата си дързостно. ДЪРЗОСТНО! Безстрашно, смело, храбро, безкомпромисно. Ние трябва да проповядваме истините на евангелието без въпрос или съмнение. Ако Бог нищо не задържа скрито, то тогава аз съм силно подтикнат да вярвам, че една от тайните, която трябва да ни бъде разкрита, няма да се скрие сама. Точно обратното, ние сме се скрили; ние покриваме очите и ушите си и оставаме неми. Отговорността за познанието изисква много повече от един самодоволен начин на живот; то изисква ДЪРЗОСТ!

От всекиму, комуто е много дадено много и ще се изисква. Лука 12:48.

Нашите мозайки са били напълно завършени в някои моменти, но изглежда ни липсват още едно или две парчета от тях. Мислите ли, че Бог може би е забравил да сложи всички детайли в кутията? Разбира се, не! Ние просто сме ги сложили някъде на погрешни места. Времената, в които живеем, оставят толкова много съкрушени, разбити, депресирани, пристрастни и напълно унижени от неуспеха хора.

Успеха в изкачването на обществената стълба няма нищо общо с нашия случай. Нито помощта на някои известни мъже или жени ще ни помогне да победим нашите врагове. Водачите на нашата велика страна (Америка) не могат да спечелят тази война вместо нас.

Защото нашата борба не е срещу кръв и плът, но срещу началствата, срещу властите, срещу всесветските управители на тая тъмнина, срещу духовните сили на нечестието в небесните места. Ефесяни6:12,

И сега, Господи, погледни на техните заплашвания, и дай на твоите слуги да говорят твоето слово с пълна дързост, докато ти простираш ръката си да изявяваш и да стават знамения и чудеса чрез името на твоя Свят Служител Исус. И Като се помолиха, потресе се мястото дето бяха събрани; и Всички се изпълниха със Святия Дух и с дързост говореха Божието Слово. Деяния 4:29-31.

Нека се молим без да спираме. Нека да станем кръстени с дързост! Това не е само един дар, който да можем да изберем и да участваме. Това е характера на Самия Христос. Властта е изцяло парализирана, докато не хване ръката на дързостта. Тази ръка е протегната към всички нас. Кой ще я поеме?Каталог: wp-content -> uploads -> 2014
2014 -> Роля на клъстерите за подобряване използването на човешките ресурси в малките и средни предприятия от сектора на информационните технологии
2014 -> Докладна записка от Петър Андреев Киров Кмет на община Елхово
2014 -> Биография: Цироза е траш група от град Монтана. Началото й дават Валери Геров (вокал/китара), Бойко Йорданов и Петър Светлинов (барабани) през 2002година
2014 -> Албум на Първични Счетоводни Документи 01. Фактура
2014 -> Гр. Казанлък Утвърдил
2014 -> 1. Do you live in Madrid? A
2014 -> Брашно – тип „500” седмична справка: средни цени за периода 3 10 септември 2014 Г
2014 -> Права на родителите: Да изискват и получават информация за развитието, възпитанието и здравословното състояние на детето, както и информация за програмите, по които се извършва възпитателно-образователната работа в одз№116


Поделитесь с Вашими друзьями:
  1   2   3   4   5   6   7   8   9
База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2020
отнасят до администрацията

    Начална страница